آپدیت جدید برای LM67100 اومده . ورژنش : 04.31.07
کسی نصب کرده ببینیم مشکل داره یا خیر ؟
لینکی چیزی نیست تغییرات احتمالیشو توضیح داده باشه ؟
آپدیت جدید برای LM67100 اومده . ورژنش : 04.31.07
کسی نصب کرده ببینیم مشکل داره یا خیر ؟
لینکی چیزی نیست تغییرات احتمالیشو توضیح داده باشه ؟
سلام یه همگی من یه 42lm62000 دارم میخواستم ببینم این true motion وقتی روشن میکنم سه گزینه داره smooth-clear-user کدوم حالتو باید انتخاب کنم و چه تاثیری روی تصویر داره .مرسی
دوستان با آپدیت کردن به یه مشکل برخورد کردم.
وقتی باFLash Memory فیلم می بینم اگه بیش از 4 بار فیلم رو Pause / Play کنم اون وقت فیلم به حالت slow Motion میره و ناچارم یه بار دیگه از سر ببندم و بازش کنم.
سلام
آخرین آپ هنوز روی سایت نیست.
ورژن 04.31.07
کسی نیست جواب منو بده؟یه سوال جدیدترم دارم اونم اینکه EPG تلویزیونو فعال کردم اما وقتی کانالو عوض میکنم اسم برنامه بعدیو بالای برنامه ایی که داره پخش میشه مینویسه و حتما باید زیان تلویزیون فارسی باشه وقتی زبانو انگلیسی میکنم فونتا به هم میریزه و کلماتو بهم ریخته نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنین.
در مورد به هم ریختن فونت ، کلا فازشون اینطوریه! اگه زبان انگلیسی رو برای تی وی انتخاب کنید و بخواید فیلم زیرنویس دار ببینید هم با فونتهای درهم برهم مواجه میشید. با وجود اینکه توی تنظیمات، زبان منو و زبان زیرنویس بطور جداگانه انتخاب میشن!!!
من تی وی رو آپدیت کردم اما مشکل عدم کانکت شدن وای فای در صورت فعال بودن Mac filter سر جاش باقیه :| این مشکل رو که حل نکرد. برای دوستمون هم که یک مشکل درست کرده! امیدوارم مشکل دیگه ای ایجاد نکنه .
راستی یه سوال : به نظرتون راهی برای پخش زیرنویس دارای فرمت .sub روی این ال جی ها وجود داره ؟ من که هر کاری کردم نشد . نه از طریق وایرلس ، نه با فلش مموری . حتی زیرنویس رو در فیلم MUX کردم اما بازم جواب نداد . خیلی بده . یه سریال کره ای دارم زیرنویساش sub و idx هستند و مجبورم با تبلت ببینمش :(
سلام خدمت دوستان بنده ابدیت جدید رو نصب کردم ولی چیز خاصی ندیدم فقط با ورژن قبل با ال جی اسمارت مشکل داشت سینگ نمیشد ولی تو این ورژن مشکل نداره.اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
سلام
دوستان توی ورژن قبلی ازکیفیت تصویر دیجیتال و کانکت شدن وایرلس و فونت زیر نویس شاکی بودن.
البته من زیرنویس امتحان نکردم ولی با وایرلس مشکل نداشتم.
یه چک کلی کن و اگه ممکنه لینک دانلود را لطف کن.
ممنون.
از لحاظ کیفیت تصویر دیجیتال هنوزم به نظرم به نسبت قبل تعغیری نکرده الان که با کیفیت ----- مقایسه کردم کیفیت ماهواره ایش از دیجیتال بهتر بود مشکل کانکت نداره وایرلس هم از قبل مشکلی نداشت و زیرنویس هم همینطور الانم مشکلی نداره ولی یه مشکلی که این تی وی که من به تازگی متوجه شدم تو ورژن قبلی هم بود و الانم هست اونم اینه که رو کانالهای الجزیره اسپورت بی ان ال اسپورت اچ دی رو بدر و سهیل ست که میری صدای کانالها اسلومویشن میشه و تا وقتی تی وی رو خاموش روشن نکنی درست نمیشه از ----- نیست چون تو اون حالت حتی صدای دیجیتال هم به اونصورت پخش میشه همیشه اینطوری نیست ولی تو 90 درصد مواقع به این مشکل بر میخورد.
سلام به احتمال زیاد این سوال بارها پرسیده شده ولی میخواستم یه بارم منو راهنمایی کنین.
تلوزیون من lg la66000 هست حالا میخواستم بدونم وقتی با فلش فیلم mkv نگا میکنم چطور زیر نویس که با فرمت srt هست و بزنم بیاره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)