تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 555 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون ازپاسختون من میخواستم این گوشی رو تهیه کنم رفتم مرکز مبایل ایران نمایندگی سامسونگ به من میگن800تومن!!!!!!

تازه 16گیگشوبعدشم طبق این عکس تو جعبش باید کیف باشه ولی میگه توش کیف نیست....
    نگیفتین فلش بهش میخوره یانه یا کابلش اگر هست قیمتش چنده...
    ممنون .
    این عکسایی که شما گذاشتین، مربوط به SII هایی هست که توی هند عرضه شده و توی هیچ کشور دیگه ای موجود نیست.

2. 2 کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم دقیقا مشکل این دوستمون mf.designing رو دارم .
    الان 2.3.3 روی گوشیم نصبه و بدون مشکل از فارسی پشتیبانی میکنه .
    ولی الان مشکل داغ کردن گوشی رو دارم ، میخوام به 2.3.4 آپگرید کنم و نمیخوام رام کاستوم باشه .
    سامسنگ رام اصلی 2.3.4 بیرون نمیده که از فارسی پشتیبانی کنه ؟!
    منظورم اینه که منتظر همچین نسخه ای باشم یا باید یکی از رام های کاستوم رو نصب کنم ؟!
    اما من 2.3.3عربی مربوط به اخرین اپدیتش ریختم و روت کردم نه مشکل داغی دارم و نه مشکل باطری.مشکل فارسی هم باش ندارم
    شاید شما از 2.3.3اروپا و همون ورژن های قدیمی استفاده میکنید؟نگا کنید بینید JPKH1 هست یا نه؟

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------

رفته بودم سومالی یه سری خرت و پرت برده بودم دادم به سیل زده ها اومدم
    خدا اجرت بده رفیق کاره خوبی کردی اما یادت رفته بود که کمک به بچه های فروم از سومالی واجب تره؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    منم این گوشی رو به قیمت 710 تومن تو طبقه 4 علائدین خریدم.
    چینی هست و رام فارسی به صورت پیش فرض روش نصب هست. اندروید 2.3.3 هم روش هست. ( آیا نسخه فارسی جدید تری هم اومده؟ آیا خواهد اومد؟ )
    هم زردی صفحه رو داره و هم لکه رنگی وسط دوربین رو! ( آیا این دو تا مشکل با آپدیت حل میشن؟ )
    البته من با زردی صفحه و حاله رنگی وسط تصاویر دوربین مشکلی ندارم، چون خیلی خیلی نامحسوس هستن.
    این گوشی به شدت ( به شدت هاااااااااااااااا ) موقع انجام بیشتر بازی ها، داغ میکنه. ( گوشی در حدی داغ میکنه که آدم نگران میشه که نکنه قسمت های پلاستیکی گوشی در اثر گرما تغییر حالت بدن، جالب اینجاست که بیشتر حرارت از طرف صفحه نمایش در میاد و در اطراف دوربین هست، اگر این روال ادامه داشته باشه قطعا صفحه نمایش در پشت دوربین بعد از یه مدت با مشکل مواجه خواهد شد.
    من چند تا بازی از خود سامسونگ اپلیکیشن گرفتم، در اکثر مواقع وسط بازی گوشی هنگ میکنه و مجبور میشم از بازی بیام بیرون و از قسمت تسک منیجر بازی رو خارج کنم!
    ما تو خونه گوشی اچ تی سی وایلد فایر هم داریم، از تاچ ویز خیلی بیشتر از سنس خوشم اومد، به نظرم خیلی کاربردی تر هست.
    آیا روشی برای اتصال به مارکت گوگل وجود داره که لازم به روت کردن گوشی نباشه؟ ( یه جا یه روش بود، ولی باید یه نرم افزار نصب میکردیم که قبلش برای نصب اون نرم افزار باید گوشی رو روت میکردیم. )
    یه مورده مسخره اینه که تو این گوشی همه چیز فارسی میشه، ولی راست چین نمیشه! یعنی وقتی یه جمله چند خطی رو به صورت فارسی مینویسه ( مثلا یه اس ام اس فارسی که دریافت میکنیم ( خط ها از سمت چپ شروع میشن )
    دکمه پایین گوشی تق و لق و بی کیفیت به نظر میرسه، من که فکر نمیکنم بیشتر از یه سال کار کنه.
    از جنس در پشت گوشی خوشم اومد، فکر میکنم به خاطر انعطافش جلوی خیلی از ضربه ها رو بگیره.
    باطری گوشی هم بنا به چیزایی که شنیده بودم بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم، البته خیلی هم خوب نیست ( حدود یک روز در استفاده معمولی کار میکنه )
    من تمام علائدین و بازار موبایل ایران رو گشتم، ولی نه کابل OTG نه کابل HDMI و نه داک مخصوص اتوموبیل ( هولدر ) کلکسی اس 2 رو پیدا نکردم، من یکی دو روز بیشتر تهران نیستم، میشه لطفا اگر جایی رو سراغ دارید که این وسالیل رو داشته باشه، بهم معرفی کنید تا برم و بخرم؟
    قیمت که خیلی خوب گرفتی
    اخرین ورژن فارسی که اومده2.3.3هست اما مشکل گرما وباطری نداره.من خودم نصبیدم وبخوبی3روز بدون گرما باش کار میکنم
    زردی و حاله ی صورتی هم که خودش ثواب داره پس بیخیال
    واسه مارکت هم برو به حالت فلایت مود و بعد با چی فی ان به نت وصل شو وکارتو انجام بده راحت
    مشکل فارسی نویسی هم با نصب رام جدید عربی/فارسی که در ماه آگوست ارائه شده مشکلش حل میشه و جای نگرانی نیس
    در موردHDMIهم فعلا دنبالش نگرد اما کابل OTG رو خودت برو یه کابل N8بخر و پایینشو سوهان بزن و به اسونی ازش استفاده کن
    همین و بس

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم

این عکسو میبینید فکر کنم کابل Hdmi هست میخواستم ببینم تو ایران اومده وآیا دوستی این کابل رو داره یا نه؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن که فلش هم بهش وصل میشه واقعیت داره وآیا کابلش هست؟
    ممنون.
    کابل hdmiبسختی گیر میاد اما کابلی که بش فلش و موس و این لوازم جانبی وصل میشه رو میشه با خرید یه کابل n8 و کمی سوهان کاریه لبه هاش بدست آورد

6. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    آقا این سایت گوشی بازار قضیش چیه همه قیمتاش من فکر کنم یه صفر بیشتر داره!
    Micro sd مدل16گیگ رو زده700000یعنی هفتاد هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعدش آدرشو زده اصفهان تو تهران ازاینجور فروشگاهای اینترنتی گیر میاد؟

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    آقا این سایت گوشی بازار قضیش چیه همه قیمتاش من فکر کنم یه صفر بیشتر داره!
    Micro sd مدل16گیگ رو زده700000یعنی هفتاد هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعدش آدرشو زده اصفهان تو تهران ازاینجور فروشگاهای اینترنتی گیر میاد؟

چه کلاسی؟ چه مارکی؟
    Last edited by Mig33; 05-09-2011 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان دیدم سامسونگه و کلاس 10 ... نظری در مورد مموری سامسونگ ندارم ولی مدل :

Patriot
    MicroSDHC 16GB LX Series
    Class 10
    41,000 تومان

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان درایور مودم usb رو ندارین درایور گالکسی اس 1 که روش نخورد

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه کلاسی؟ چه مارکی؟
    اصلاًهمه چیش فکر کنم بدون تعارف داره روی همه چی میخوره جز گوشی.
    یعنی تمامی لوازم جانبیش همشون20تومن سودو واسشون داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب باید بخوره تا پول رانت بازی تو فروم ها رو بتونه بده دیگه تو بعضی از فروم ها هم خوب نفوذ کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •