البته من لن بتلفیلد 3 رو خودم امتحان نکردم ولی 3-4 روز پیش mw3 رو با داداشم شبکه ای بازی کردیم ولی بتل3 محاله که سیستم لینک رو ساپورت نکنه توی قسمت مولتی پلیر به قسمت سیستم لینک برید
البته من لن بتلفیلد 3 رو خودم امتحان نکردم ولی 3-4 روز پیش mw3 رو با داداشم شبکه ای بازی کردیم ولی بتل3 محاله که سیستم لینک رو ساپورت نکنه توی قسمت مولتی پلیر به قسمت سیستم لینک برید
مدرن که همه سریهاش میشه اما بتل 3 نه اصلا واسه آفلاین یا لن مولتی نداره بجز مولتی آنلاین اگه میشد که عالی بود من خودم گیم نت دارم اکثر بازیهای ea همش آنلاین اصلا لن نمیزاره توش خیلی بد که توجه نداره به لن.شما اگه پیدا کردی لن بتل 3 رو ما رو هم خبر کن خوشحال میشیم
3 تا DLC جدید برای بازی تا پایان سال میاد که اولیش تو خرداد ماه هست
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته الحاقی جدیدی برای بازی معرفی شده به نام Close Quarters که قراره ماه ژوئن برای بازی منتشر بشه.
تریلری هم از این بسته الحاقی منتشر شده که اسمش، Ziba Tower هست، Ziba Tower در واقع نام یکی از مپ هایی جدیدی است که قراره توسط این بسته به بازی اضافه بشه.
با توجه به تریلر میشه فهمید، در این مپ شاهد مبارزات نزدیک و سخت خواهیم بود...
سلام
می خواستم بپرسم این بازی رو میشه در شبکه های بازی مثل garena و.... آنلاین بازی کرد؟
چه سرعتی می خواد ؟ 1 مگ میشه؟
ببخشید چه کسایی اینجا بتل رو مولتی میزنند؟؟
ممنون به خاطر خبر
تریلرشو اگه دارید بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروفایل بنده هست.
------
بفرمایید این لینک ویدئو از گیم اسپات
نه عزیز، امکانش نیست.
بستگی به ISP ـتون داره، با 128 هم میشه بازی کرد.
Last edited by marmolak kocholo; 28-03-2012 at 17:41.
Ping ها بالا نیس ؟؟؟ راحت میشه بازی کرد؟
از نظر پینگ هیچ مشکلی نیست! بعضاً سرورهایی پیدا میشن که پینگشون زیر 150 هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)