کرک EN واسه ژرمن تراک ورژن 1.32 از کجا پیدا کنم ؟
کرک EN واسه ژرمن تراک ورژن 1.32 از کجا پیدا کنم ؟
Last edited by meranbana; 16-09-2012 at 12:08.
آخر بازی چی می شه؟
سلام دوستان ورژن بازی من 1.00هست چگونه میتونم اونو ارتقا بدم
توی عکس های این بازی دیم که کامیون داره یک بولدوزر رو منتقل میکنه، من الان به level elite رسیدم اما همچین باری به من نمیدن، چرا؟
اين ها از بار هاي ويژه هستن كه از طريق ايميل داخل بازي بهت پيشنهاد داده مي شن...
جدیدترین کامیونهای شرکت اسکانیا
من دوباره اومدم؛ اسکانیای T&T رو ادیت کردم و تبدیلش کردم به سه تا از آخرین مدلهای شرکت اسکانیا این بار عالی از آب دراومد از رو نمونه واقعی ساختمشون جزئیاتش رو عین واقعیش درست کردم:
اسکانیا V8 TOPLINE با 730 اسب بخار قدرت آخرین مدل شرکت اسکانیاست.
به نظرم قشنگترین مدلیه که تا حالا اسکانیا طراحی کرده: SCANIA 440 TOPLINE
»نمای بیرونی رو مثل نمونه واقعیش ادیت کردم و خواستم شکل مدل اصلیش باشه و هیچ وسیله تزئیناتی روش نگذاشتم.
»نمای داخل کابین کلاس A و B مثل خودشونه ولی چون ژرمن تراک برای هر ماشینش فقط دو زیرمجموعه کابین رو میتونه داشته باشه کلاس نمای داخل کلاس C رو به جای خاکستری همون کلاس B کذاشتم. و زیاد روی جزئیات داخل کابین کار نکردم البته آفتابگیر رو براش ساختم. چون نداشت.
»بر اساس اصلاعاتی که تو سایت اصلیش بود قدرت موتور و ظرفیت باکشون هم مثل نمونه واقیه (فقط برای راحتی تو روندن ماشین کلاس C رو 12 دنده و کلاس A و B رو 14 دنده قرار دادم.)مشکل پیچیدن اسکانیا و از کنترل خارج شدن ماشین رو هم حل کردم.
+ چرخ های اصلیشون رو هم از روی نمونه واقعی براشون ساختم.
+Flare مخصوص براش ساختم (فلارهای لامپهای جلو فلارهای مافیا 2 هستن)
+ راننده T&T.
+ صداهای ادیت شده کامیون .
+طبیعت ادیت شده (size 1/2 offset 1/2)
+دوربین ادیت شده.
...
هر کی ژرمن تراک رو بازی می کنه این رو دانلود نکنه مطمئن باشید ضرر کرده چون خیلی روش کار کردم.
لینک دانلود برای عاشقان SCANIA با حجم 6.5Mb
Model Maker & editor: Rasool nice_2000
Last edited by nice 2000; 29-09-2012 at 22:04.
باید تمام پارت ها رو دانلود کنیم؟![]()
سلام به بچه های خوب خوب کسی مد ماشین های مرسدس بنز رو داره به من بده لینک دانلودش رو میخوامممنون میشم
کمکم کنید
یه چیز دیگه مد خوندن موزیک ایرانی برای بازی رو هم داریم یا نه
Last edited by kingali393; 24-03-2013 at 22:44.
سلام بر همه راننده های جادهدوستان من تمام پارت های جرمن تراک رو از صفحه اول دانلود کردم ولی پارت آخر که فایل اجرایی بود دانلود نمی شه و وارد سایت مدیافایر که می شه هیچی نیست برا دانلود
دوستان یه لینک سالم برای فایل اجراییش بدین بدجور تو کف این بازیم ممنون ار همتون
![]()
بهتره كه بازي رو يك جا از سايت اصلي خود بازي دانلود كنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)