سلام این مرحله که در riverwood هست که باید با زنی که داخل مهمان خانه هست صحبت کنیم delphine رفته توی یک اتاق جلوی کمد واستاده میگه در قفله کلید کجاست ؟! مرحله Dip lomatic lmmunity
Talk to Delphine in Riverwood.
سلام این مرحله که در riverwood هست که باید با زنی که داخل مهمان خانه هست صحبت کنیم delphine رفته توی یک اتاق جلوی کمد واستاده میگه در قفله کلید کجاست ؟! مرحله Dip lomatic lmmunity
Talk to Delphine in Riverwood.
Last edited by m jax; 25-03-2012 at 19:46.
نه میگه در رو ببند تا کسی نبینه که پشت اون کمد راه مخفی هست
شما باید در اتاق رو ببندی
واقعا! پدر سوخت ای هستا این زنه !
مرسی
Last edited by m jax; 25-03-2012 at 21:46.
داستان کل بازی؟حالا داستان بازی چی شد ؟
من هنوز تمومش نکردم.
کلا کوئیس هایاصلی رو نمی رم.
فعلا ماموریت های فرعی رو می رم یا ول می چرخم تا مرحلم زیاد شه.
دوستان من یه جا گیر کردم ولی فکر می کنم باگ باشه ممنون میشم راهنماییم کنید
من تو مرحله ای هستم که درون تونل Rat هستم و باید با یک نفر که خودشو زندانی کرده از ترس و از dragon sword خبر داره صحبت کردم من الان وارد و اون زندان شدم و با اون طرف حرف می زنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمی ده یعنی همه گزینه های ممکن رو انتخاب می کنم طرف در زندان رو می ببنده و دیگه هیچ کاری انجام نمی ده، این باگه؟
بله باید باگ باشه.
شما یه دور از اخرین save ت لود کن و دوباره برو. بعضی وقتا اینجوری میشه.
اگر نشد فکر کنم چندین صفحه پیش ( فکر کنم یه 30-40 تا!) یه نفر از دوستان مشکل شمارو داشت ببینید چجوری حل شد.
دوستان این چی میگه ؟؟؟
نصب بازی مال Razor 1911 هست یعنی نصبی از خود بازی نیست
اگه واسه Steam هست باید اپدیتش کنم ؟؟؟
اپدیت کردم بازم مشکل هست
چه کنم![]()
Last edited by ELSIN; 26-03-2012 at 21:50.
سلام
آیا گروه های داخل بازی (Factions) با هم مشکلی دارن ؟
یعنی متلا الان که توی دارک برادر هود ها هسم میشه برم توی گره دزد ها که توی ریفتن هستن هم عضو بشم هم زمان ؟
آخه خیلی جیب زنی میکنم کلی جنس دزدی دارم که باید آب کنمشون ! 2 تن فقط سلاح و زره تقریبا دارم و کلی زیر خاکی. مهارت در جیب زنی رسیده به 96میرم تو شهرا از یک کنار جیب همه رو میزنم ! آدمی نمونده که دیگه جیبشو بزنم !
نه مشکلی با هم ندارن تازه بعضی جاها از هم کمک میگیرن. تنها گروه هایی که با هم مشکل دارن Imperials و stormcloaks هستن که فقط میشه تو یکیشون رفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)