تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 507 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1هیچ وقت نزارید حسرت هیچ چیز رو دلتون بمونه اینکه نرفتید نکردید در حالی ک میتونستید انجامش بدید ولی غرورتون اجازه نداد ادم میتونه با ی غرور جریحه دار شده کنار بیاد اما حسرت مساله دیگه ای ه هنوز ندیدم ادمی روک تونسته باشه با حسرتاش کنار بیاد (واسه خاطر روزهای میانسالیتون میگم)

2.زندگیتون و ب هدف گره بزنید .

3. هیچوقت نترسید تمام ادم هایی ک ترسیدن باختن!

4.همیشه توانایی های خودتون رو باور داشته باشید.
    ,
    5. برای عشق بجنگید اما گداییش نکنید ب گدا چیز باارزشی نمیدن شخصیتتون و خورد نکنید مطمینا اون کسی ک شما رو بخواد میاد دنبالتون اگه نیومد خیلی راحت بزارینش کنار چون عشق , عشق میخواد

6 در مورد شخص خودتون هیچ وقت برای ارزوهاتون سقف نزارید بجنگید واسه اهدافتون

7. هیچ وقت ب دوستاتون نهایت خوبی ونکنید ارزش ندارن

8. ب ادم های سیاست مدار اعتماد نکنید

9.پسرهایی ک از لحاظ مالی تو سطح خاصی(خیلی ثروتمند) هستند و دخترهایی ک شاید یکم از لحاظ ظاهری خاص تر(قد بلند یا زیباتر) باشند تنهاتر هستند احساس خلا بیشتری دارند شاید دلیلش این باشه ک اون ها نهایت همه چی و دیدن تهشون وک نگاه میکنی میبینی فقط دنبال دوست میگردن

10.جوری زندگی کنید ک شب با وجدان راحت بخوابید ساده نباشید اما سواستفاده هم نکنید

11. در نهایت هیچوقت با احساسات ادم ها بازی نکنید برای خودتون شخصیت قایل باشید شاید اون ادم هم برای شما شخصیت و ارزش قایل شده ک شما رو انتخاب کرده

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

وقتی براتون مهمون میاد سعی کنید همیشه میزبان خوبی باشید، فقط مهمان خوبی نباشید
    چون دیدم که پشت سر کسی که فقط مهمان خوبی ست زیاد حرف میزنن...

3. 12 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی تاپیکی که عنوانش " تجربیاتی که داشتید ..... " هست سعی کنید تجربیاتتون رو مفصل توضیح بدین و با دو سه جمله تمومش نکنید و اگه تجربه شخصی خودتون باشه که دیگه خیلی بهتر میشه . یادمه اوایل تاپیک بعضی ها تجربه همون روزشون رو مینوشتن خیلی مفید بود . نمیتونم نقل قول بیارم چون احساس میکنم ناظرین محترم مثل ترینیتی توی ماتریکس کنارم وایسادن و لوله تفنگشون روی شقیقه ام هست و منتظرن تیر خلاص بزنن بهم
    بعضی مواقع هم تاپیک شده بود محل سخنان بزرگان ( از ارسطو و افلاطون تا .... ) الان وضعش خیلی بهتر شده ( خدا رو شکر ! )
    یه تجربه هم من بگم برای اینکه اسپم نباشه (و از تهدید به دور باشم ! ):
    من یه کارمند هستم ( البت نه با 20 سال سابقه کار ! ) . همیشه توی کارم سعی کردم تا حد زیادی صادق و روراست باشم ( با ارباب رجوع و رییس و سایر همکارام ) و میدونیم که زیادی صادق و روراست بودن هم خوب نیست چون به هر حال برای اداره زندگی به کم زرنگ بودن و سیاست داشتتن حتما لازمه . بگذریم .
    من یه همکار دارم که حسابی باهام خصومت داره . بی نظم هست ، از کار در رو هست و ... ولی خودش رو پیش روسا خیلی خوب جلوه میداد . ولی من پیش رییسا پاچه خواری نمیکردم ولی خب کار مردم رو هم راه مینداختم . حالا با اینکه اون سابقه کاریش یه 2 سال از من بیشتره ولی برای ترفیع توی اداره مون روسا من رو واجد دونستن . میخوام اینو بگم : همیشه خوب بودن و کار مردم رو راه انداختن یه جایی براتون مفید واقع میشه ( البت خیلی مطلق این رو که میگن تو نیکی کن و در دجله انداز و خدا دهدت باز و .... رو قبول ندارم ولی یه کمش رو قبول دارم) . کاربرای این انجمن معمولا جوونن . سعی کنیم در عین زرنگی هوای کسانی که کارشون دست شماست رو داشته باشین
    توی کار آزاد باعث جلب مشتری براتون میشه و توی کار دولتی جلب روسا به شما !
    Last edited by مصطفی; 22-08-2013 at 12:05.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو ماشینتون همیشه سیم بکسل داشته باشید. ممکن یه بار ماشینتون خراب شده باشه یا ماشین یکی از آشنا هاتون خراب شده باشه و بخواهید بکسلشون کنید و موارد دیگه !
    Last edited by Iloveu-ALL; 22-08-2013 at 12:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگر خیلی اهل مطالعه هستید و کتاب های سبک خاصی مثلا تاریخی یا جنایی یا ..... هر سبک خاص دیگه ای رو دنبال می کنید بعد از مدتی مثلا 3 یا 4 سال تقریبا تمامی نویسنده های معروف و مترجمین و سبک نگارششون در اون زمینه دستتون میاد.
    به عنوان یه تجربه در مورد یک موضوع من مدت ها تحقیق می کردم که بیشتر مربوط به تاریخ و هنر توی یه دوره خاص می شد و تقریبا تمام منابع رو مطالعه کرده بودم و یه خلاصه ای ازش داشتم چند هفته پیش که رفته بودم انقلاب یه کتاب از یه نویسنده بسیار به نام و عزیز در اون زمینه دیدم و خب چون در رابطه با همین موضوع کتاب دیگری هم داشت و من خونده بودم این کتاب جدید ایشون رو هم خریدم.خلاصه از اول تا آخر کتاب رو 2 باری خوندم هرچی دقیق تر می شدم می دیدم که بسیار چرت و پرت توش گفته شده و خیلی غلط داره و تازه غلط املایی هم یه چند تایی تو کتاب داشت.خیلی برام جالب بود که توی این کتاب نویسنده حرف هایی زده بود که کاملا ناقض حرف های قبلی بود.خلاصه 2 روز پیش از طریق یکی از دوستان تونستم با ایشون ملاقات داشته باشم جالب بود که نویسنده روحشم از این کتاب جدید خبر نداشت بعد از تماس با انتشاراتی و پیگیری فهمیدیم به عنوان یه شغل جدید افرادی اسمشون رو به اسم نویسنده ها و مترجم های معروف تغییر دادن تا از این طریق کتابشون پر فروش بشه و جالبه که موسسات انتشاراتی هم از این قضیه استقبال کردن.پس اگر کتابی خریدید از یه مترجم یا نویسنده خوب و دیدید که نگارشش براتون آشنا نیست یا غلط های فاحشی داره و مخصوصا از انتشاراتی هست که اون نویسنده تا حالا با هاش کار نکرده به این شک کنید که احتمالا از این نویسنده قلابی هاست.

ببخشید که پر حرفی شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

بعضی اوقات دعا می کنم :

خدایا یک راهی نشون بده .

بعدش خدا یک معجزه ای میکنه که پشتم لرزیده

و نشونی میده در زندگی که من آگاه به امورم و دارم میبینم صبور باش

دوبار باز هی نق میزنم آخه چیکار کنم الان

بعد معجزه دوم و سوم هم چند وقت بعد نشونم میده

تا ایمانت قوی باشه -

ولی من باز ناشکری میکنم

گاهی اوقات میخوام کاری کنم

خدا یک بار اخطار میده نکن

بار دوم مانعی میذاره نکن

بار سوم جلوی راهت رو میگیره گوش بده و این کارو نکن

ولی باز آدم نمیشم

تا آاخر سرم به سنگ میخوره و میگم :آه چه اشتباهی !

خدا در قران می فرماید: نشانه هایی قرار دادیم برای اهل ایمان

چشتون باز کنید-

یک درسی که خدا بهم یاد داده در زندگی قناعت ،

سعی کنید به همه چیز قانع باشید

مثل من نباشید

راضی باشید به رضای خدا

یادتون نره خدا در همین نزدیکیه

یَا أَیَّتُها النَّفسُ المُطمَئِنَّة (۲۷) إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة(۲۸) فَادخلی فِی عِبادی(۲۹) وَادخلی جَنَّتی(۳۰)

ای جان آرام یافته (۲۷)به سوی پروردگارخویش بازگرد در حالی که تو از او خشنود و او از تو خشنود است
    (۲۸)پس در میان بندگان من درآی(۲۹) ودر بهشت من داخل شو(۳۰)-سوره فجر
    Last edited by mahpesar; 24-08-2013 at 02:49.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سعی کنید اول هفته ها برای کار بانکی اقدام نکنید! خصوصا که همزمان با اول ماه هم بشه(امروز بیچاره شدم یعنی)
    بعد ترجیحا وقتی دارید از دستگاه نوبت دهی ، نوبت میگیرید یکی اضافه بگیرید یه وقتی میبینید خیلی شلوغه بعدش یک پیرزن یا پیرمردی که نشستن براشون سخته و واقعا طاقت منتظر موندن رو ندارن اون اخری که داره نوبتتون میشه تازه وارد بانک میشن اونوقت حس بسیار زیبایی خواهد بود که اون نوبت اضافه رو (ترجیحا اونی که زودتره) بهشون بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.
    من همیشه تابستونا عاشق این هستم که از این گردو ها هست که توی آب کولی ها به صورت فالی می فروشن کنار جاده (حتما توی جاده چالوس مخصوصا دیدید ولی جاهای دیگه هم هستند.) بخرم و همونجا با نمک بخورم.یعنی از بچگی این مدل گردو رو خیلی دوست داشتم چون هم پوستشون راحت تر جدا می شه و هم یه حال دیگه داشت.هفته قبل با فامیل رفته بودیم سمت جاده یه رستوران غذا بخوریم و برگردیم منم خب طبق معمول تو راه گردو هم خریدم اونم خیلی زیاد که به همه برسه اتفاقا دختر عمه من که توی آزمایشگاه یه کارخونه کار می کنه و علوم تغذیه و آزمایشگاه خونده هم با ما بود از اونجایی که این گردو ها آبشون (همون آب زرد رنگی که توی شیشه ها می بینیم) طوری هست که هم پوست گردو خیلی راحت تر کنده می شه هم نسبت به آب نمکی که تو خونه خودمون درست می کنیم خیلی بهتر گردو رو تازه نگه می داره بهش گفتم یه تست کنه ببینه به جز نمک چیه توش؟(البته قطعا باید بخشی از اون رنگ زرد به خاطر رنگ خود گردو باشه)که خونه خودم هم که گردو پاک می کنم بتونم همون طوری در بیارم.اتفاقا این سوال رو از چندتا از این کولی ها هم کرده بودم ولی همه گفته بودن که نمکه خالیه.خلاصه دختر عمه جان پس از تست کردن زنگ زد و گفت که اون ترکیبات جادویی شامل ادرار هست که چون توی ادرار آمونیاک(یا یه همچین چیزی) هست باعث میشه پوست گردو هم راحت تر کنده بشه و هم تازه تر بمونه.
    خلاصه از همون لحظه که بهم زنگ زده تا الان حال تهوع دارم. شما هم حواستون باشه که دیگه طرف این گردو فروش های کولی و به اصطلاح گردوی فالی نرید.
    Last edited by rafaelmehraban; 26-08-2013 at 00:08.

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

یه تجربه در مورد انتخاب واحد:

برای انتخاب واحد همیشه آماده باشید و حتی زمانی که دارید انتخاب می کنید لباس پوشیده و حاضر باشید خیلی مواقع بعضی سایت های دانشگاه ها با مشکل مواجه میشند و یا میبینید پروفایلتون بسته ست و یا...

مخصوصا تابستون زمان انتخاب واحد رو هیچ وقت نسپارید تا دوستاتون بهتون خبر بدند چون گاهی به امید دوستاتون پیش میاد سفر برید بعد میبینید از انتخاب واحد جا می مونید یا درسی دچار مشکل میشه

که باید خودتون به دانشگاه مراجعه کنید و اگه کار رو به دوستتون بسپارید ممکنه حتی واحد و یا ساعتش رو اشتباهی انتخاب کنه و بعد هم نتونید تغییرش بدید.

برای خودم پیش اومده دوستم ساعت درس رو اشتباهی برداشته بود و موقع حذف و اضافه تمام ساعت هاش پر شده بود استاد گرامی هم کوتاه نیومدن و مجبور شدم حذفش کنم وحتی یه بار به امید
    دوستام سفری پیش اومد و به کل جا از انتخاب واحد جا موندم.

موفق باشـــید
    Last edited by Йeda; 03-09-2013 at 18:54. دليل: _

11. 11 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من همیشه رو برند خاصی از نوشابه تعصب داشتم و بقیه مارک ها رو آشغال می دونستم تا این که از حدود 6 ماه پیش متوجه شدم کیفیتش تغییر کرده.خلاصه چند روز پیش خواهرزادم می خواست بره از طرف مدرسه(کلاس های تابستونی) به یکی از کارخانه های نوشابه خوشبختانه یه همراه هم اجازه داشتن ببرن چون خانوادش درگیر بودن و منم علاقه مند بودم رفتم.جالب بود شرکت نوشابه سازی x شیشه های نوشابه y رو پر می کرد که من طرفدارش بودم جالب بود پرسیدم مگر شما نباید فقط مارک تولیدی خودتون رو بچسبونید رو شیشه؟ بهم جواب دادن به خاطر هزینه حمل و نقل برای اون شرکت به صرفه بود که ما براشون تولید رو انجام بدیم.
    جالبه که یه دوغ معروف هم هست که شرکتش فقط دوغ می زنه بازم اون دوغ رو همین کارخونه x پر می کرد.
    خلاصه برای خرید نوشیدنی زیاد تعصبی نباشید که مثلا من عاشقx کولا یا z کولا یا .... هستم هرچی داشتن بخرید چون دیگه مثل قدیما لزوما برند x رو شرکت x پر نمی کنه.ممکنه y یا z یا .... پر کرده باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •