تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 416 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

براي من عجيبه كه چرا بارسا اول فصل فكري براي مهره هاي جايگزين نكرد
    به نظر من ميليتو بايد فروخته ميشد
    و دو مدافع مياني خريداري ميشد
    يا از تيم پايه يكي دو بازيكن قابل اطمينان به تيم اضافه ميشد و بهشون بازي داده ميشد ( پس چي شد اين مدافع جواني كه قرار بود به تيم تزريق بشه؟ )
    كلا دست بارسا واقعا خالي مونده

بوسكتس شايد برگرده عقب و كيتا هافپك دفاعي بازي كنه
    اما اگه اينجوري بشه در طول بازي بازيكن جانشين نداريم براي هافپك دفاعي
    ولي فكر ميكنم تنها راه براي بازي ندادن ميليتوي ناآماده باشه

فكر نميكنم گوارديولا بتونه ابتكار جديدي به كار ببره ابتكار ابزار ميخواد
    قبلا گفتم مشكل بارسا مصدوميت بازيكناي اصلي بود حال مشكل جديديش مصدوميت بازيكناي جانشينه

كلا بارسا به قول مكانيكا به يه آچار كشي احتياج داره و براي اين كار بهترين وسيله يه آچار فرانسه اس كه اصالتا هم اهل فرانسه باشه و اون كسي نيست جز آبيدال كه چون در دسترس نيست بايد به مشابهش قانع بشيم
    به نظر من شبيه ترين بازيكن به آبيدال ميتونه كيتا باشه و شايد ابتكار گوارديولا نوع استفاده از كيتا باشه
    من از همون اول فصل نگران همچین موقعی بودم .. میلیتو فصل پیش خیلی خوب بود ولی عجیب این فصل آماده نیست، اگه مثل فصل قبل بود مشکلات دفاعمون خیلی خیلی کمتر می شد.

یه ابتکاری که به ذهن من می رسه بازی دادن به دنی آلوز در نقش هولدینگه... توی سویا (و چند بازی در اولین فصلی که به بارسا اومد) گاهی وقتی به عنوان هافبک دفاعی بازی می کرد. احتمالش کمه ولی باید ببینیم پپ چکار می کنه. کیتا هم می تونه گزینه خوبی باشه گرچه این دو سال کمتر در نقش هولدینگ بازی کرده. نباید یادمون بره مثلث میانی بوسکتس-ژاوی-انیستا خیلی قوی تر از هر ترکیب دیگه ایه... اکثر مواقعی که این مثلث با هم بودن تیم عالی بازی کرده.

به هر حال امیدوارم هر کاری که پپ می کنه نتیجه بده. ای کاش به فونتاس تو طول فصل بیشتر بازی می دادیم (به خصوص وقتی میلیتو آماده نبود) ، یا ژانویه یه مدافع دیگه می گرفتیم. مصدومیت بوژان هم که دیگه نور علی نوره، این همه بازی فشرده و حتی یک جایگزین برای سه نفر اصلی تهاجمیمون نداریم.. وقتشه آفلای نشون بده ارزش اونقدر تعریف کردنو داشته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از همون اول فصل نگران همچین موقعی بودم .. میلیتو فصل پیش خیلی خوب بود ولی عجیب این فصل آماده نیست، اگه مثل فصل قبل بود مشکلات دفاعمون خیلی خیلی کمتر می شد.

یه ابتکاری که به ذهن من می رسه بازی دادن به دنی آلوز در نقش هولدینگه... توی سویا (و چند بازی در اولین فصلی که به بارسا اومد) گاهی وقتی به عنوان هافبک دفاعی بازی می کرد. احتمالش کمه ولی باید ببینیم پپ چکار می کنه. کیتا هم می تونه گزینه خوبی باشه گرچه این دو سال کمتر در نقش هولدینگ بازی کرده. گرچه نباید یادمون بره مثلث میانی بوسکتس-ژاوی-انیستا خیلی قوی تر از هر ترکیب دیگه ایه... اکثر مواقعی که این مثلث با هم بودن تیم عالی بازی کرده.

به هر حال امیدوارم هر کاری که پپ می کنه نتیجه بده. ای کاش به فونتاس تو طول فصل بیشتر بازی می دادیم (به خصوص وقتی میلیتو آماده نبود) ، یا ژانویه یه مدافع دیگه می گرفتیم. مصدومیت بوژان هم که دیگه نور علی نوره، این همه بازی فشرده و حتی یک جایگزین برای سه نفر اصلی تهاجمیمون نداریم.. وقتشه آفلای نشون بده ارزش اونقدر تعریف کردنو داشته.
    من فکر میکنم پپ حتما فونتاس بازی میده و شاید تا الان به خاطر همین زیاد بهش بازی نمیداده که دستش خونده نشه
    در کل من جای پپ بودم با ترکیب نزدیک به تیم B به این بازی میرفتم که اولا تحقیری حساب بشه برای رئال هم اینکه بازیکنام آسیب نبینن و استراحت کنن
    چون با وجود تکواندو کاری مثل راموس یا جودو کاری مثل آربلوآ که من خودم شمردم تو بازی رفت 5 بار پای بازیکنارو زد خیلی خطرناکه
    فقط باید خدا خدا کنیم مورینیو این بازیو جدی بگیره و پپ یه بازی تشریفاتی و ترکیبشو برای اونموقع نگهداره
    راستی این تاگو عجب خداییه

داره خودمونی میشه hooman 98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رئال از اسپرتینگ گیخون باخت. نمی دونم چه جوری می خواد اینو جبران کنه؟
    تیم فقط رئال اسپورتینگ گیخون

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    10.04.2011

WITH +8 AT THE BERNABÉU

Barça 3-1 Almeria

Barça maintained their advantage in the league, although they had to suffer against an Almeria that came to fight

Messi the goal scorer returned

With two goals and another by Thiago they signed the comeback

And with 47 goals he equals his best season and is Pichichi

Bojan, goodbye to the season, out 6 to 8 weeks

[Non Barça Related]

Athletic 0-3 Madrid – Madrid breaths through penalties

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    April 10, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    10.04.2011

REACTION

Barça 3-1 Almeria

Barça made a comeback in a tricky match and arrive at the Bernabéu with an 8 point advantage

Pichichi Messi achieved two goals and Thiago showed his appreciation for being a starter by scoring

Bojan, out 6 to 8 weeks

Macherano saw his fifth yellow and will miss the match against Madrid

کد:
    April 10, 2011

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

چند وقت پیش که یکی از بچه ها خبری گذاشت که نوشته شده بود مسی توی گل زدن با پنالتی جلو هست .

توی باخت هم شما زیاد به خودت نگیر شما 11 تایی هستین تازه اگر بخواهیم این 11 تا رو هم در نظر نگیرم 1 بار هم 8 تایی هستین
    والله من هم ای این چیزها زیاد دیدم ولی همه چیز برای رونالدو بود .
    چند صفحه پیش گفتم به زمان حال بچسبید و خاطره رو نکونید
    باز شما سریع رفتی سراغ خاطره ها .
    از این خاطره ها زیاد هست

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آدبایور به سیتی برمیگردد؟!

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

روبرتو مانچینی سرمربی باشگاه منچستر سیتی در مورد امانوئل آدبایور صحبت کرد...

روبرتو مانچینی سرمربی باشگاه منچستر سیتی در ورد امانوئل آدبایور مهاجم منچستر سیتی که به طور قرضی در رئال مادرید توپ میزند صحبت کرد و عنوان کرد که هنوز هم وضعیت وی نامشخص است.

امانوئل آدبایور در منچستر سیتی کاملا در زیر سایه ی کارلوس توز و ماریو بالتوتلی بود و بعد از ملحق شد ادین ژکو به این تیم کاملا از ترکیب اصلی سیتی دور شد و به این ترتیب به عنوان یار قرضی تا انتهای فصل راهی رئال مادرید شد.

روبرتو مانچینی به SkySport گفت:

"برای او خوشحال هستم چرا که با دو گلی که به تاتنهام به ثمر رساند نشان داد که چقدر آماده است و امیدوارم که گلزنی هایش ادامه دار باشد.چه اتفاقاتی در انتهای فصل خواهند افتاد؟! هیچکس نمیداند، باید منتظر باشیم و ببینیم.اگر امانوئل بخواهد برگردد، برخواهد گشت. میدانم که او چقدر گلزن توانایی است."

آدبایور در هر فرصتی عنوان میکند که میخواهد در رئال مادرید بماند و چند روز پیش هم عنوان کرده بود که با آمدن روبرتو مانچینی به منچستر سیتی روز های خوب وی در سیتی پایان یافته بود.

کد:
    رقابت برای تایه تایوو...

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

دو باشگاه بزرگ اروپایی به دنبال خرید تایه تایوو مدافع چپ باشگاه مارسی هستند...

تایه تایوو مدافع چپ نیجریایی که در باشگاه مارسی فرانسه توپ میزند توجه دو باشگاه بزرگ اروپا را به خود جلب کرده است.

بنا بر خبر روزنامه ی فرانسوی L`Equipe جدایی تایوو در انتهای فصل از مارسی قطعی است اما این روزنامه نامی از باشگاه هایی که به دنبال خرید این مدافع توانمند هستند به میان نیاورده است اما گفته میشود که یکی از این تیم ها میلان ایتالیا است که میخواهد این بازیکن را به خدمت بگیرد.

اما از طرفی دیگر خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید از روزی که سرمربی اینترمیلان بود به این بازیکن نیجریایی علاقه مند بوده و احتمال میرود که دیگر تیم خواهان تایوو رئال مادرید باشد.

کد:
    پینوشت: ناکس عجب اسبی هست عجب بر و بازویی داره!

این دو گل اعتماد به نفس من را بالا می برد-کاکا

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"من همه چیزم را مدیون مورینیو هستم بابت کارهایی که برای من انجام داده است از او تشکر می کنم"

"من اکنون باید به سختی کار کنم تا از فوتبال بتوانم لذت ببرم,من اکنون فقط در ناحیه زانو احساس درد را حس می کنم".

"همین امر باعث محدودیت من در بازی ها شده است من در خانه بسیار سخت تمرین می کنم تا آمادگی خود را بدست آورم".

"من امیدوارم بتوانم به شرایط خوب گذشته ام باز گردم,من در رِئال مادرید خوشحال هستم و از اینکه در این جا نقش مهمی ندارم به دلیل این است که نتوانسته ام انتظارات را براورده کنم.

"من از مورینیو بسیار تشکر می کنم بابت کار هایی که برای من انجام داد,من هیچ مشکلی با او ندارم او یک مربی بزرگ است که به من کمک می کند یک فوتبالیست بزرگ بشوم.

"البته که رِئال مادرید می تواند بارسلونا را شکست دهد ما می توانیم قهرمان لالیگا بشویم.همچنین جام حذفی و لیگ اروپا اما ابتدا باید بر روی تاتنهام تمرکز کنیم.

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مانند جت...

دیگر پیشخوانها:

عمل کردن پلن B مورینیو

بازگشت کاکا با دو گل

رکورد 40 گل رونالدو در این فصل، که با رکوردش در منچستر یونایتد دو گل فاصله دارد

بازی کردن په په در خط هافبک

گرانرو ال کلاسیکو را از دست داد

رئال مادرید 77-72 بارسلونا
    اولین ال کلاسیکوی ماه اوریل را رئال مادرید برد

مسی و رونالدو با 29 گل در رقابت برای کسب پیچیچی

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

این مادرید بخشش در کارش نیست

دیگر پیشخوانها:

مورینیو فقط به چهار بازیکن اصلی از اول بازی داد

تولد دوباره ی کاکا با به ثمر رساندن دو گل از روی نقطه ی پنالتی

بازگشت بسکتبال مادرید

برد بارسا با یک پنالتی بجث برانگیز بر روی ویا

د خئا 50ــمین بازیش را انجام خواهد داد

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ال کلاسیکو کی هست پخش
    میشه؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه ابتکاری که به ذهن من می رسه بازی دادن به دنی آلوز در نقش هولدینگه... توی سویا (و چند بازی در اولین فصلی که به بارسا اومد) گاهی وقتی به عنوان هافبک دفاعی بازی می کرد. احتمالش کمه ولی باید ببینیم پپ چکار می کنه. کیتا هم می تونه گزینه خوبی باشه گرچه این دو سال کمتر در نقش هولدینگ بازی کرده. نباید یادمون بره مثلث میانی بوسکتس-ژاوی-انیستا خیلی قوی تر از هر ترکیب دیگه ایه... اکثر مواقعی که این مثلث با هم بودن تیم عالی بازی کرده.

واقعا آلوز توي اين پست بازي كرده؟
    نميدونستم
    اي كاش توي بازي هاي سبك كمي بازيكنارو بيشتر جا به جا ميكرد
    آلوز توپ گيري و تخريبش فوق العاده اس ولي يه كم قدش كوتاهه
    اين هم به قول شما ميتونه يه ابتكار باشه
    به خصوص اينكه ماكسول برگشته و آدريانو ميتونه سمت راست بازي كنه

اي كاش
    فونتاس
    خيلي وقته اسمش رو ميشنوم اما خبري ازش نيست

اين فصل كه گذشت
    ولي
    با اجازه دوستان رئالي
    اين تایه تایوو مدافع مارسي خوراك دفاع چپ بارسلوناست

كركيچ كه فصل رو از دست داد
    ميدونم اگه مهاجمي مصدوم يا دو كارته بشه بايد چيكار كنيم

ال کلاسیکو کی هست پخش
    میشه؟
    فكر كنم به خاطر رئال نشونش بدن
    وگرنه بارسا كه تيم نيست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: می خواهیم رئال را در برنابئو هم شکست دهیم

اینیستا معتقد است بارسلونا می تواند در سانتیاگو برنابئو بیش از پیش به قهرمانی نزدیک شود

سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک تهاجمی بارسلونا، از اینکه تیمش توانست شکست 1-0 مقابل آلمریا را به پیروزی 3-1 تبدیل کند، بسیار خوشحال است. با این پیروزی آبی و اناری ها فاصله 8 امتیازی شان با رئال در صدر جدول رده بندی را حفظ کردند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما شروع دشواری داشتیم و باید خیلی سریع واکنش نشان می دادیم. تا وقتی به برتری نرسیدیم، فشار را روی حریف حفظ کردیم. ما همه راه ها را امتحان کردیم و سرانجام به سه امتیازی که می خواستیم رسیدیم. بعد از گلی که کورونا زد، شرایط خیلی سخت شد اما ما کاری که باید را بالاخره انجام دادیم."

بارسا هفته آینده باید در لالیگا مقابل رئال مادرید قرار بگیرد، دیداری که اولین رویارویی دو تیم در سه هته آینده خواهد بود. اینیستا معتقد است بارسلونا می تواند در سانتیاگو برنابئو بیش از پیش به قهرمانی نزدیک شود.

" هرگز نمی دانید در پایان فصل چه اتفاقی رخ خواهد داد. هنوز راهی طولانی در پیش است اما قبل از آن باید در لیگ قهرمانان مقابل شاختار قرار بگیریم. پس از آن باید برای رسیدن به موقعیتی بهتر برای قهرمانی در برنابئو بهترین بازی مان را ارائه بدهیم." بارسا نووامبر گذشته در نوکمپ 5-0 رئال را شکست داد و این پیوزی در صورتی که امتیاز دو تیم در پایان فصل برابر شود، شاگردان گواردیولا را در موقعیت بهتری قرار می دهد.

دو تیم روز 16 آوریل در سانتیاگو برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت و چهار روز بعد در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه مستایا به مصاف هم خواهند رفت."

کد:
    By Behnam jafarzadeh

2011/4/10

ایکر کاسیاس: هنوز شانس قهرمانی داریم

شاگردان مورینیو شب گذشته در سن مامس اتلتیک بیلبائو را 3-0 شکست دادند اما بارسا نیز مقابل آلمریا 3-1 به برتری رسید تا اختلاف در صدر جدول حفظ شود

سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، علی رغم فاصله 8 امتیازی تیمش با بارسا در صدر جدول در فاصله 7 هفته به پایان رقابت های این فصل لالیگا، معتقد است کهکشانی ها همچنان از شانس قهرمانی برخوردارند.

شاگردان مورینیو شب گذشته در سن مامس اتلتیک بیلبائو را 3-0 شکست دادند اما بارسا نیز مقابل آلمریا 3-1 به برتری رسید تا اختلاف در صدر جدول حفظ شود.

کاسیاس در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" ما همچنان به کسب امتیاز و قهرمانی فکر می کنیم. کسی معتقد نیست سرنوشت لیگ پایان یافته است. قهرمانی دشوار است اما هیچ وقت نمی دانید چه اتفاقی رخ می دهد. یک بازی یا یک اشتباه همه چیز را تغییر می دهد. قبل از ال کلاسیکو باید مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان بازی کنیم. به نظر می رسد صعود ما قطعی شده اما هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. بگذارید بعد از بازی در لندن در مورد بارسا صحبت کنیم."

او همچنین در مورد پیروزی مقابل بیلبائو گفت:" از زمانی که من اولین بازی ام را برای رئال در ورزشگاه سن مامس انجام دادم، مدت زیادی می گذرد. زمان مثل برق و باد می گذرد اما بازی کردن در این ورزشگاه همیشه برای من ویژه و خاص بوده است.

بعد از برنابئو، این خاص ترین ورزشگاه اسپانیاست. بیلبائو هواداران پرشوری دارد که فشار زیادی به حریف وارد می کنند اما با این وجود بازی در این ورزشگاه به ما کمک می کند که از ثانیه اول دیدار تمرکزمان را حفظ کنیم."

کد:
    By Behnam jafarzadeh

2011/4/10

خاویر ماسچرانو: باید به روند پیروزی های مان ادامه بدهیم

هافبک آرژانتینی بارسلونا معتقد است علی رغم اختلاف هشت امتیازی با رئال در صدر جدول، نمی توانند دیدارهای باقی مانده فصل را دست کم بگیرند

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا، معتقد است علی رغم اختلاف هشت امتیازی با رئال در صدر جدول، نمی توانند دیدارهای باقی مانده فصل را دست کم بگیرند.

آبی و اناری ها شب گذشته در نوکمپ 3-1 آلمریا را شکست دادند و برتری شان در صدر جدول را حفظ کردند. آنها باید هفته آینده در برنابئو مقابل رئال قرار بگیرند.

ماسچرانو که به دلیل محرومیت نمی تواند براب رئال به میدان برود، معتقد است بارسا باید به روند پیروزی هایش ادامه دهد. او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" ما اکنون 8 امتیاز بیشتر از رئال داریم.

مهمترین مسئله این است که روند پیروزی های مان را ادامه بدهیم. این کاری است که باید تا هفته آخر ادامه بدهیم. "

مکسول نیز با تایید صحبت های ماسچرانو گفت:" ما برتری قابل ملاحظه ای داریم اما باید در مادرید رئال را شکست بدهیم و اختلاف مان را با آنها بیشتر کنیم."

دیدار بعدی بارسا مقابل شاختار دونتسک در اوکراین خواهد بود. شاگردان گواردیولا در دیدار رفت حریف اوکراینی را 5-1 شکست دادند تا هم اکنون نیز خود را در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان ببینند.

کد:
    By Behnam jafarzadeh

2011/4/10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •