تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 421 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوست خوبم مودم هاي edeg‌جديد به عنوان درايور اوليه خود در حافظه خود مقداري اطلاعات جهت نصب دارند
    درسته سيدي رام شناسايي ميشه نصبش كن و آيكن رو دستاپ ميفته كليك كن و كانكت شو و به شكل سي دي رام بودنش كار نگير

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------

در صورتي كه كانكت فن خوب نباشه بلو اسكرين يا دامپ اسكرين يا صفه مرگ مياد حتي رو pc
    ضمنا اگه داخل بازي اين كار ميشه احتمال كمي بده كه كش رم شما پايين باشه و بالا اجبار ريست ميكنه
    ممنون،واسه فن خنک کنتده هم نبود،الان ریسیتش هم بیشتر شده!!!
    همین الانم ریسیت کرد که داشتم پست می دادم.
    توی اینترنت فکر می کنم بیشتر ریسیت می کنه،یه کار دیگه هم انجام دادم و اونم اینه که
    realtek-network... رو در ویندوز آپدیت دانلود و نصب کردم.
    می خوام این آپدیت رو حذف کنم،باید حتمآ ریستور ریکاوری کنم یا راه دیگه ای هم هست؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوست خوبم سلامي مجدد

درايور realtek network رو يا رول بك درايور كن از تو سيستم گزينه درايور

يا اگه از كابل شبكه استفاده نميكني disable كن ببين درست ميشه يانه!

برنامه هاي استارت آپ كه بالا ميان از قسمت msconfig چك كن ببين برنامه زايد يا اضافي كه نداري!
    داخل سيستم health از كنترل پنل لوگ ها رو يه نگاهي بنداز ببين از چي ثبت ميشه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

health رو پیدا نکردم عزیز،توی کنترل پنل کدوم گزینه رو بزنم؟
    اگه امروز نتونم درستش کنم،فردا یه دفعه دیگه مجبورم ویندوز رو عوض کنم.امروز فقط چهار بار ریسیت کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[/COLOR]
    اول از برو سراغ نرم افزار هایی که ممکنه باعث این خطا بشن.مثل آنتی ویروس.
    آخرین بار فکر کن چه نرم افزاری نصب کردی؟
    ویندوزتو عوض کن.قبل از اینکه وارده درایو ها بشی 1 آنتی ویروس نصب من و آپدیتش کن.

اگر باز هم مشکل داشت.از سخت افزاره.بده گارنتی

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

نه این مشکل از writer نیست.از cd هاست.شما cdخوب بگیر با این مشکلا مواجه نمیشی.
    مارک هایه گوناگونی هست که واقعا آشغالن.مثلا final
    بهترین مارک هایی که من دیدم datalife و princo
    بابا cd هایی که سوخت princo بود دیگه.بعد از آپدیت چند تا رایت کردم که به راحتی رایت میشه

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود
    توی نصب کارت گرافیک در ویندوز 7 64bit مشکل دارم.
    کانفینگ لپ تاپ :
    cpu: core i5 M480 2.67GHz
    ram: 4gig
    graphic: ATI Mobility Radeon™ HD 5650

دوستان کمک کنید
    با سپاس
    دقیقا مشکلتون چیه؟
    درایور گرافیک رو از سایت DELL دانلود کردید؟
    کسی تا حالا با درایور گرافیک روی ویندوز 7 مشکلی نداشت

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

سلام تو ویندوز xpدرایور کارت گرافیک نصب نمی شه چکار باید کرد ؟ گرافیکشم 5650است؟
    فکر میکنم بهتره ویندوز 7 نصب کنی و با نرم افزارهای سیستم عامل مجازی xp روش نصب کنی
    در غیر این صورت باید دنبال درایور گرافیکت که مخصوص xp باشه بگردی ، تو سایت AMD بگرد ببین برا 5650 درایور xp گذاشته یا نه

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون،واسه فن خنک کنتده هم نبود،الان ریسیتش هم بیشتر شده!!!
    همین الانم ریسیت کرد که داشتم پست می دادم.
    توی اینترنت فکر می کنم بیشتر ریسیت می کنه،یه کار دیگه هم انجام دادم و اونم اینه که
    realtek-network... رو در ویندوز آپدیت دانلود و نصب کردم.
    می خوام این آپدیت رو حذف کنم،باید حتمآ ریستور ریکاوری کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
    احتمالا بخاطر گرمای زیاده
    با نرم افزار HWmonitor ببین دمای لپ تاپت تا چند میره برا من در حالت عادی تا 65 میره اتقاقی نمی افته تا حالام از کولپد استفاده نکردم
    بعد با این نرم افزار هم چک کن شاید بدردت خورد BlueScreenView ، وقتی blue screen رخ میده یه سری فایل درست میشه و کار این نرم افزار ترجمه اوناست، البته زیاد بدرد من نخورد
    در تهایت یه بار دیگه ویندوز نصب کن و ببین باز هم ریست میشه یا نه( سعی کن فقط درایورهای خود سایت DELL رو نصب کنی و نرم افزار های اضافی هم نصب نکنی)
    اگه باز هم مشکل رفع نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دقیقا مشکلتون چیه؟
    درایور گرافیک رو از سایت DELL دانلود کردید؟
    کسی تا حالا با درایور گرافیک روی ویندوز 7 مشکلی نداشت

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

درود

اون درایوری که فروشنده بهم داده بود روی 64bit جواب نمیداد(5650 را ساپورت نمی کرد).
    درایور گرافیک رو از سایت DELL دانلود کردم درست شد.

با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

احتمالا بخاطر گرمای زیاده
    با نرم افزار HWmonitor ببین دمای لپ تاپت تا چند میره برا من در حالت عادی تا 65 میره اتقاقی نمی افته تا حالام از کولپد استفاده نکردم
    بعد با این نرم افزار هم چک کن شاید بدردت خورد BlueScreenView ، وقتی blue screen رخ میده یه سری فایل درست میشه و کار این نرم افزار ترجمه اوناست، البته زیاد بدرد من نخورد
    در تهایت یه بار دیگه ویندوز نصب کن و ببین باز هم ریست میشه یا نه( سعی کن فقط درایورهای خود سایت DELL رو نصب کنی و نرم افزار های اضافی هم نصب نکنی)
    اگه باز هم مشکل رفع نشد احتمالا مشکل سخت افزاریه
    فن کولر داره و خنکش می کنه،فکر نکنم از گرما باشه،ولی خوب حتمآ چک می کنم البته بعد از این کاری که انجام دادم:
    performance diagnostic در قسمت سرویس ها رو غیر فعال کردم.چون توی health هشدار داده بود،منم غیر فعالش کردم،الان وقت نکردم تست کنم،فردا نتیجه رو میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

من میخوام لپ تاپو شبا برای دانلود روشن بزارم . چیکار کنم که خاموش نشه ( کلا دانلود با sleep یا ... قطع نشه ) در ضمن لپ تاپ هم کمتر بهش فشار بیاد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخوام لپ تاپو شبا برای دانلود روشن بزارم . چیکار کنم که خاموش نشه ( کلا دانلود با sleep یا ... قطع نشه ) در ضمن لپ تاپ هم کمتر بهش فشار بیاد ؟
    در کنترل پنل Power Options رو باز کن و در قسمت Balanced روی Change plan settings کلیک کن
    در صفحه جدید Put the computer to sleep رو Never انتخاب کن (توجه کن قسمت plug in یعنی وقتی از شارژر استفاده می کنی رو تغییر بدی ، on battery برا زمانیه که فقط از باتری استفاده میکنی
    برا اینکه به لپ تاپ فشار نیاد دقیقا نمی دونم باید چیکار کرد ولی برنامه هایی که لازم نداری رو حتما ببند

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •