تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 634 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخواستم این گوشی رو بخرم.به نظر شما الان تو بازار چیزه بهتری هم تو این قیمتها هست؟یا همین خوبه؟
    بعد من تا حالا آندروید کار نکردم.میشه راحت باهاش کار کرد؟منظورم ریختن برنامه و بازی و ... هست؟یا بدم بیرون بریزه؟
    بعد اینم لاک و آن لاک داره یا یه همچین چیزایی؟باید کرک بشه؟
    مرسی

2. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

گفتم اینجا سوت و کوره یه برنامه بزارم حال کنید.البته بخش نرم افزار هم گذاشتم.

---------------------------
    دماسنج محیط!

و اینم اسکرین شات از گوشی خودم(داشتم یخ میزدم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این چطوری کار میکنه
    ما که هر جا میریم مینویسه ۴۸ درجه

4. 2 کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من میخواستم این گوشی رو بخرم.به نظر شما الان تو بازار چیزه بهتری هم تو این قیمتها هست؟یا همین خوبه؟
    لحظه ای شک نکن که بهترین گوشی هستش...امسال این گوشی یکی از 3 تای اول 10 گجت برتر سال از نظر مجله ی تایم شد!!جایی که محصولاتی همچون کینکت توش 10 ام شدن!!!
    پس این گوشی یکی از بهترین هاست....

بعد من تا حالا آندروید کار نکردم.میشه راحت باهاش کار کرد؟منظورم ریختن برنامه و بازی و ... هست؟یا بدم بیرون بریزه؟
    کار کردن که خیلی راحته!(البته اگه یه کم فسفر بسوزونی!) برای ریختن برنامه و اینا،اگه به اینترنت وایرلس وصلی،که خودمی!! و هیچ مشکلی در نصب برنامه ها نداری...سایت ها پره از بارکد هایی که با دوربین تماشاشون میکنی،و گوشی با استفاده از وایرلس برات دانلودشون میکنه!!! اگه وایرلس نداری،مجبوری دستی بریزی!!به این معنا که برنامه یا بازی رو روی سیستمت دانلود کرده،بعد طبق اموزش نصب برنامه روی گوشی های اندرویدی که در بخش برنامه های اندرویدی همین سایت هستش،اونا رو نصب میکنی!!!
    بچه ها هم هستن! راهنماییت میکنیم تا حد امکان...

بعد اینم لاک و آن لاک داره یا یه همچین چیزایی؟باید کرک بشه؟
    نسخه ی انلاک جی اس ام اش توی بازار فت و فراووووووون ریخته! میتونی گیر بیاری...البته نسخه های لاک و ایناش هم هست که کسی عصابش اونقد داغون نیست که بره اونا رو بگیره مگه بخواد کلاس مضاعف بذاره!!

این گوشی از لحاظ گجت های اضافه هم غنی هستش...

6. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

مرسی داداش.
    خب خوشبختانه وایرلس و اینترنت درست حسابی دارم.حالا باید چیرو سرچ کنم دقیقا تا بارکد بیاد؟
    بعد دوربین گوشیرو بگیرم جلوش بعد چی؟
    یه سوال دیگه الان من این گوشی رو فردا بگیرم رام و این چیزاش چه جوریه؟باید ورژن خاصی نصب کنم که برنامه ها روش کار کنه؟
    منظورم اینه که مثلا باید کپی خور کنم یا کلا کار میکنه برنامه ها؟

8. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خب خوشبختانه وایرلس و اینترنت درست حسابی دارم.حالا باید چیرو سرچ کنم دقیقا تا بارکد بیاد؟
    تو بخش برنامه های همین سایت،یه لینک مستقیم گذاشتم از برنامه ای به نام barcode! اونو دانلود میکنی....بعدش باید چیز پی ان رو کار بندازی!!

میری تو خود مارکت و برنامه هایی که دلت میخواد رو دانلود و نصب میکنی!!
    2-میری توی اینترنت،مثلا اندروید زوم(به انگلیسی سرچ کن!!!) و برنامه ها رو میبینی! از هر کدوم که خوشت اومد،تو تب دانلود،یه بارکد گذاشته،برنامه ی بارکد ریدر رو اجرا کرده و بعال که شد،خودش اموزش مروبطه رو گذاشته که چیکار کنی...فرایند خیلی راحتی هستش!!!
    یه برنامه ی دیگه هم هستش که برنامه های پولی رو میتونی با استفاده از اون دانلود کنی! البته فعلا از کار افتاده و ملتی رو علاف کرده!!! ولی خوب تو برخی ساعت های خاص کار میده...مثلا صبح زود به وقت رسمی ایران!!

یه سوال دیگه الان من این گوشی رو فردا بگیرم رام و این چیزاش چه جوریه؟باید ورژن خاصی نصب کنم که برنامه ها روش کار کنه؟
    بستگی به شرکتی داره که ازش میخری!!بعضی ها رام فارسی رسمی میدن،برخی هم رام رسمی انگلیسی....راستش من هنوز دارم از رام رسمی انگلیسی استفاده میکنم!! چون زیاد اهل استفاده از چیزایی که فارسی باشن نیستم!!
    البته وقتی بیاریش،میتونی روتش کنی و یکی از رام های خفن اسپایک که ایرانی هستش رو روش نصب کنی که خیلی خوب هم جواب میدن...
    البته به شخصه نصب نکردم چون میخوام گوشیم رو بفروشم و و.اسه چیزی که دستم نمیمونه وقت نمیذارم!!الان گوشیم از یه k310 کاربردش کمتره!!!

10. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کجا رو داری با اهواز خودتون مقایسه میکنی؟!!
    ما اینجا اگه دما برسه به 8 دیگه داریم از گرما میمیریم و با پنکه میریم بیرون!!!
    حالا این بیچاره لابد شمال تر از ما میشینه!!!
    اقا خیلی باحاله این!
    پس لازم شد تیرماه توی هوای 55 درجه یه سفر توریستی بیای اینجا
    یه تجربه ای از جهنم داشته باشی تا دیگه کار بد بد نکنی

برنامه خوبیه ولی کنجکاوم بدونم چه جوری کار میکنه
    یه سنسوری چیزی باید داشته باشه
    سخت افزاری که درجه هوا رو تشخیص میده چیه

12. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

البته وقتی بیاریش،میتونی روتش کنی و یکی از رام های خفن اسپایک که ایرانی هستش رو روش نصب کنی که خیلی خوب هم جواب میدن...
    البته به شخصه نصب نکردم چون میخوام گوشیم رو بفروشم و و.اسه چیزی که دستم نمیمونه وقت نمیذارم!!الان گوشیم از یه k310 کاربردش کمتره!!!
    مرسی دوستم.
    دوتا سوال.
    1-این رامهای غیری رسمی مشکلی ایجاد نمیکنه؟اذیت نمیکنه؟
    2-اگه ممکنه دلیل اینکه میخوای بفروشی رو میخوام بدونم.اگه شخصیه که هیچی.اگه مربوط به گوشیه

14. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

منفی 8 درجه وای خدا
    این دمای کجاست دقیقا
    اینجا اگه بیاد روی 8 درجه بالای صفر دیگه نمیریم بیرون

تازه این چیزی نیست.دیشب به حدود منفی 18 هم رسیده بود ولی ترسیدم گوشیو ببیرم بیرون گفتم سوسوله میترکه
    حول و حوشه کردستان....

در مورد کارکرد هم چیز خاصی نداره فقط باید اجراش کنی.البته باید یه کم تو اون محیطی که میخوای دماشو بدونی باشه چون بلافاصله نمیتونه اندازه گیری کنه واسه اینکه فکر کنم سنسورش داخل گوشیه تا دمای محیط به اونجا برسه طول میکشه.

16. 3 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1-این رامهای غیری رسمی مشکلی ایجاد نمیکنه؟اذیت نمیکنه؟
    اینی ایرانیه که اونایی که استفاده کردن میگن عالیه!!

2-اگه ممکنه دلیل اینکه میخوای بفروشی رو میخوام بدونم.اگه شخصیه که هیچی.اگه مربوط به گوشیه
    من تمام عمرم،فقط محصولات سونی داشتیم...ازشون راضی هم هستیم..از تی وی گرفته تا لپ تاپ و گوشی ها و ....!!!
    اخرین گوشی سامسونگی که داشتم،a800 بود که تو زمان خودش خوب بود،ولی من ازش راضی نبودم!!
    این گوشی رو گرفتم،چون کالما از سونی ناامید شدم و فک کردم که دیگه سمت اندو نمیاد...
    بعد از اینکه خریدمش،دیدم داره تو بوق میکنه گوشی جدیدش رو...من دوبار ایکس 10 رو خریدم و بعد از مدتی فروختمش!!فقط بخاطر اپدیت نبودنش...
    ولی حالا که ارچ داره میاد،شکی ندارم که باید اونو بخرم...خیلی امیدوار بودم که سونی تبلت هم میاره با خودش!!ولی خبری نشد و اگه پولم جور بشه،همون گلکسی تب رو میگیرم...
    ولی کلا این گوشی گوشی خفنی هستش.....یکی دوبار از دستم افتاد،یکی دوبار هم از دستم انداختمش!!! چیزیش نشد...!!1

حول و حوشه کردستان....
    پسر! چش بسته غیب گفتم!!!
    این گرافیکار خوزستانه!!! من ایلام،تو کردستان!!!

18. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد کارکرد هم چیز خاصی نداره فقط باید اجراش کنی.البته باید یه کم تو اون محیطی که میخوای دماشو بدونی باشه چون بلافاصله نمیتونه اندازه گیری کنه واسه اینکه فکر کنم سنسورش داخل گوشیه تا دمای محیط به اونجا برسه طول میکشه
    منظورم اینه که کدوم قطعه این کار رو انجام میده
    یه قطعه مخصوص این کار داره؟

تازه این چیزی نیست.دیشب به حدود منفی 18 هم رسیده بود
    جدای از شوخی
    واقعا چجوری دوام میارین
    میرین بیرون؟
    برای خرید
    مغازه ها بازن؟
    اصلا نمی ارزه آدم توی این سرما بره سر صف نون 100 تومنی بایسته

پسر! چش بسته غیب گفتم!!!
    این گرافیکار خوزستانه!!! من ایلام،تو کردستان!!!
    بابا آداموس
    البته آندروید کلی نرم افزار پیشگویی و غیب گویی داره
    برای من که کار نکردن
    احتمالا برای تو جواب دادن

20. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •