آسیا تک هیچ مشکلی با رپید نداره من خودم از رپید به کمک idm بالای 20 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنم.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آسیا تک هیچ مشکلی با رپید نداره من خودم از رپید به کمک idm بالای 20 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنم.
بخاطره اینکه منطقه ما خیلی دوره , فقط پارس آنلاین و آسیاتک و سپنتا هستش که منطقه ما رو تحت پوشش داره
آسيا تك كلا خيلي سرعتش بالا پايين مي شه ... اكثر كسايي كه من مي شناسم از آسيا تك گرفتن بعد از مدتي پشيمون شدن كسايي هم كه ديدم مي گن راضين از هيچ سرويس دهنده ديگه اي استفاده نكردن و از اول آسيا داشتن و چيز ديگه اي تست نكردن كه مي گن خوبه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
همونطور که گفته بودم مشخصات من به صورت زیر است :
من با Dial Up روزی 3 تا حداکثر 4 ساعت به اینترنت وصل می شوم ، فایل های دانلودی من حداکثر 200 مگابایت است ، در وب هم مطلب می نویسم که زیاد فایل آپلود می کنم ( حداکثر فایل 15 تا 20 مگابایتی )
و با بررسی سایت های معرفی شده توسط دوستان به این نتیجه رسیدم که از سرویس ردیف 6 شهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حداکثر سرعت ارسال 64 ، حداکثر سرعت دریافت 128 ، محدودیت زمانی : چهار ساعت در روز يک ماهه ، ترافیک انتقال ماهیانه : نا محدود ، شارژ ماهیانه به تومان : 10/000 + 200/4 تومان بابت آبونمان شركت مخابرات و ماليات و عوارض مربوط به سرويس ADSL ) استفاده کنم .
می خواستم بدونم به نظر شما به صرفه است و با نیاز های من سازگاره ؟
ممنون میشم جواب دهید .
مشکل با تورنت رو خود پشتیبانی هم تایید کرده و گفته بعلت کاهش پهنای باند ما پورتای تورنتو بستیم ...
نمیدونم شما چجوری از تورنت دان میکنی !!!
چهار رقم اول شماره تلفنتون را بدین
به نظرم انتخاب خوبیه .. با توجه به چیزایی که خودتون گفتین..فقط مطمئنید که بیشتر از 4 ساعت آن لاین نمی شید؟؟؟و اینکه کیفیت این سرویس دهنده چه جوریه ..باید تحقیق کنید
شرکتهای دیگر را چک کنید که بهتون خانگی می دن یا نه؟
در کل از آسیا تک اشتراک گرفتن ریسک داره!!!!! بهتره کیفیت را فدای قیمت نکنید![]()
راستی ip استاتیک خوبه یا ip دینامیک خوبه ؟
( خانگی )
جاتون خالی امروز زنگ زدم داتک 58 دقیقه است تو نوبتم تا جواب من را بدهند ( اگر باشند)
با گوشی زنگ زدم پشت سرم 7 نفر دیگه هم واستادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)