8951 ورژن سه![]()
8951 ورژن سه![]()
8951 چطوره بنظرت؟من امروز رفتم ولیعصر 8968 گیر آوردم ولی طرق نمیدونه ورژن دو چیه؟![]()
واقعیتش اینه که آمار مرجوعی 8951 بالا رفته جدیداخودم اگه الان بخوام مودم بخرم طرفش نمیرم چون حوصله گارانتی ندارم اصلا
![]()
اگه حافظه ضعیفم درست یاری کنه یکی از دوستان توی همین تاپیک میگفت کارتن ورژن دو مودم 8968 با ورژن یک فرق داره !!!![]()
2750u سفید هم با توجه به اینکه زیر صد تومن قیمتشه انتخاب خوبیه بعلاوه اینکه مشکل خاصی هم ازش گزارش نشده از طرف کاربران این فروم
leo جان تصمیم من قطعی شد میرم امروز همون tplink8968 ورژن دو رو میگیرم .نمیخوام باهاش پیر بشم بعد وسواس زیادی خوب نیست .![]()
فقط یادت باشه غیب نشی بعد از خرید و تست کنی ویدیو با حداکثر چه بیت ریتی رو میتونه از طریق پورت usb استریم کنه![]()
نه غیب نمیشم هستم صد درصد میگم بیت ریتی شو فقط این گارنتی پارس ارتباط خوبه ؟![]()
اقا از کجا گیر اوردی 8968؟ادرس دقیق میدی
سلام دوستان عزیز .
من از لینک سیس 120 ان استفاده میکنم که مدتی هست قطعی های زیادی هم در لینک اینترنت و هم در وایرلس داره .
تصمیم ببه گرفتن مودم جدید دارم تا سقف 220 تومن اما مودمی غیر از تی پی لینک .
اینترنت از آسیاتک دارم و برد خوب و پایداری خوب میخوام . از مدل 2770 دیلینک خوشم آمده بود اما در فروم های خارجی خیلی خوب نگفتن ازش...
ممنون میشم کمکم کنید حسابی گیج شدم و وقت گشتن در بازار رو ندارم و سایت ها ی فروش هم خیلی مدل هاشون کم شده...
دوستان سلام
اینجا جاش نی ولی دیدم از 8968 حرف میزنید من دوساله دارم تا امسال فقط از کابل لن استفاده میکردم و امسال از وای فای میخواستم استفاده کنم از طریق گوشیه اندرویدی اس پی علامت وایفایو میاره میگه ذخیره شد- درحال دریافت ای پی -و متصل شد اما بامرورگر هیچ سایتیو باز نمیکنه مشکل از تنظیمات گوشی نی چون با گوشی به وایرلسایه دیگه وصل میشه و استفاده میکنم حالا چطوری اینو درست کنم اگه اینجا نمیشه پ.خ بدین
ممنون
همه-شون سر و ته یه کرباسن اما با گارانتی سازگار ارقام بگیری بهتره
اگه پولشو داری میتونی ایسوس بخری در غیر اینصورت باید تی پی بگیری دیگه
اگه مطمئنی از تنظیمات نیست با یه دیوایس دیگه که مجهز به wifi هست امتحان کن و در نهایت به آخرین فیرمور آپدیت کن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)