تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 2199 اولاول ... 2232733133193203213223233243253263273333734238231323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    اساتید پاسخ بدهند وایمکس مبین نت با مودم وای فای دارم و به لپ تاپ خیلی خوب کانکت میشود حالا میخوام به کامپیوتر دسک تاپ بدون کابل و بصورت وای فای وصل بشم میگن مثل فلش یو اس بی وای فای هست که نمیدانم اسمش چیه میشه بصورت وای فای کانکت شد البته مودم یواس بی دیدم ولی چنانچه دو مودم اینکار را انجام دهند تا وای فای ( بدون کابل ) کانکت میشه یا فلش یواس بی وای فای مخصوص اینکار هست اگر هست لطفا راهنمائی کنید که چی هست و اسمش و کارش چطوریه و آیا از سرعت مودم اصلی وایمکس وای فای کم نمیکنه ( سرعتش 512 هست ) و در آخر با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟
    و در آخر اصلا اینکار شدنیه که بدون کابل به کامپیوتر خانگی وصل شد ؟ تشکر فراوان دارم
    دوست عزیز سخت افزار مورد نیاز شما USB WiFi Adapter هست که مثل فلش مموری به سیستم وصل میشه. البته یک نوع دیگر این سخت افزار هم هست که به صورت کارت PCI درون کیس وصل میشه(مثل مودم یا کارت صدا یا...) در کل همونطور که دوستمون گفتن قیمتش هم حدود 25 تومانه..

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

4. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باز کردن صفحه به شدت از دیروز سخت شده و پینگ افتضاح. گوگل و مایکروسافت و یاهو کلاً تایم آوت میدن. بینگ هم 50% تایم اوت میده.

سایت پینگ تست و اکثر سایت های خارجی یا اصلاً لود نمیشن یا کامل لود نمیشن.

تست مبین نت:

گرچه پینگ شبکه ی داخلیشون بسیار بالاست اما همیشه اینطور بوده و وضعیت این تست عادیه.

6. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان...
    تو اهواز وضعیت انتن دهی و کیفیت مبین نت چطوره؟تو منطقه ملی راه یا سلطانمنش! کسی خبر داره؟؟
    بهتره منطقه های مورد نظرتون رو روی نقشه بررسی کنید. کیفیتش هم آنچنان به سیگنال مربوط نیست. شبکه اینترنت اهواز برخلاف تعداد زیاد کاربران از ظرفیت و کیفیت مناسبی برخوردار نیست. گرچه به نظر میاد بعضی کاربران مبین نت در دیگر شهر ها نیز با این مشکلات مواجه بوده اند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر شکایت میکنن !
    به نظر من بی انصافیه..
    من با 3 تا آنتن همیشه ماکزیمم سرعت رو دارم ( اطراف میدون جمهوری ) و فقط جمعه ها بعدازظهر ممکنه تو دانلود مشکل داشته باشم که اونم با دانلود همزمان چند تا فایل به ماکزیمم سرعتم میرسم
    البته انکار نمیکنم که جمعه ی قبل پورت ریموت دسکتاپ سرور به طور کل مسدود بود و من دسترسی به vps نداشتم ولی بقیه پورت ها ( از جمله وی*پی *ان ) باز بود...
    باید کیفیت شبکه رو با معیارهای داخلی بسنجیم نه با فلان کشور ...

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر شکایت میکنن !
    به نظر من بی انصافیه..
    من با 3 تا آنتن همیشه ماکزیمم سرعت رو دارم ( اطراف میدون جمهوری ) و فقط جمعه ها بعدازظهر ممکنه تو دانلود مشکل داشته باشم که اونم با دانلود همزمان چند تا فایل به ماکزیمم سرعتم میرسم
    البته انکار نمیکنم که جمعه ی قبل پورت ریموت دسکتاپ سرور به طور کل مسدود بود و من دسترسی به vps نداشتم ولی بقیه پورت ها ( از جمله وی*پی *ان ) باز بود...
    باید کیفیت شبکه رو با معیارهای داخلی بسنجیم نه با فلان کشور ...
    دوست عزیز!
    اگر سرویس شما مشکلی نداره این دلیل بر بی انصاف بودن ما نیست.
    Last edited by adcomputer; 07-06-2011 at 23:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه
    چه بدبختی داریم سر این اینترنت.یکی از تفریحات سالم من دانلود فایل های حجیم بود حالا که دانشگاهم تموم شده و دیگه اینترنت بدون محدودیت ندارم، داره کارم به روان شناس می رسه

متاسفانه خانه ما در اصفهان adsl پشتیبانی نمی کند
    می خواهم برم و 512 یک ساله بگیرم از طرح زیر که لینکش را گذاشتم 150 هزار تومان
    به نظر دوستان کار درستی؟هر شب متوسط چقدر می شه دانلود کرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

سلام به همه
    چه بدبختی داریم سر این اینترنت.یکی از تفریحات سالم من دانلود فایل های حجیم بود حالا که دانشگاهم تموم شده و دیگه اینترنت بدون محدودیت ندارم، داره کارم به روان شناس می رسه

متاسفانه خانه ما در اصفهان adsl پشتیبانی نمی کند
    می خواهم برم و 512 یک ساله بگیرم از طرح زیر که لینکش را گذاشتم 150 هزار تومان
    به نظر دوستان کار درستی؟هر شب متوسط چقدر می شه دانلود کرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من با سرعت 1 مگ هر شب حدود 2.5 گیگ دانلود دارم 512 قاعدتا باید نصف این حجم باشه

12. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وایمکس ایرانسل بد ترین چیزیه که توی زندگیم دیده بودم...اگر هر ماه 130000 به دزد سر گردنه میدادم اینقدر دلم نمی سوخت...به تمام مقدسات روی زمین و آسمان قسم میخورم که بعد از 6..7 ماه استفاده با اینکه در یک منطقه کاملا تحت پوشش هستم و حتی برای اطمینان بیشتر از مودم outdoor استفاده میکردم که خودشون هم خندشون میگرفت از این کار..با این وجود حتی 1 روز درک نکردم که این چیزی که به اسم 2MB اینترنت به من دادن چه شباهتی به اینترنت میتونه داشته باشه...حتما تمامی دوستان میدونند که منظور من فیلتر و فیلترینگ نیست...باور کنید نمیدونم در مورد چیش توضیح بدم !! الان هم قطع کردم رفت پی کارش !!! ای دزدای نامرد ایرانسل خدا از حلقومتون بکشه بیرون انشا ا..... !!!!!!!!

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

پيش فرض

آقایون مثل اینکه امروز 2 ساعت اینترنت قطع بود ماله شما هم اینچنین بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •