عکست 2مگه دوست عزیز! ما که هرچی صبر کردیم باز نشد . شما که میدونید در حد دیال آپیم دیگه چرا عکس 2 مگی آپ میکنید ؟ حواشیشو میگرفتی حذف میکردی!! با snipping tool ویندوز 7 عکس بگیری بهتره .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عکست 2مگه دوست عزیز! ما که هرچی صبر کردیم باز نشد . شما که میدونید در حد دیال آپیم دیگه چرا عکس 2 مگی آپ میکنید ؟ حواشیشو میگرفتی حذف میکردی!! با snipping tool ویندوز 7 عکس بگیری بهتره .
جا داره همینجا از مسولین مخابرات استان مرکزی بابت این جسارتشون تشکر و قدر دانی ویژه بکنم
دیگه کم فروشی تا به این حد نوبره والا . سرور ایرانی .
سرور خارجی .
سلام دوباره اپ کردم عمق فاجعه رو ببینید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بچه ها سوال مخابرات داره سرویهسای 5 مگ رو هم به کاربرای خونگی میده کسی از دوستان گرفته سرعت دانلودش رو میخواستم درضمن شرایطش رو میخواستم
Last edited by M@SOUD64; 13-07-2014 at 15:48.
سلام رفیق مشخصات نت شما چیه سرویستون چند مگه؟
واقعا که چرا سرعت دانلودها رو اینجوری کردن هر دفعه هم زنگ میزنی میگن نویز دارین چطور تا هفته پیش نویزی در کار نبود؟
1 مگ برادر .
بنده هم ابراز همدردی میکنم با همه دوستان . ما که یک مدته همین انجمن و گوگل رو هم به زور باز میکنیم و بین لود [Load] هر صفحه یک چُرتی میزنیم .
زنگ هم که میزنیم پشتیبانی طبق معمول میگن مشکل از اینجا نیست و همه چیز عالیه . خطتون رو تست کنید - نویز دارین و .... !!!!
نشد یک بار تماس بگیریم و بگن "بله" مشکل از سرویس های ماست ... همیشه مشکل از طرف مشتریه !
میدونید چیه ظاهرا به همه اپراتورها یه چیزی بصورت کلی یاد دادن که اگر مشتری ناراضی بود بگین مشکل از خودتونه نویز دارین و ... حتی 1% هم حاضر نیستن بگن که اشکال از ماست بچه ها بنظرتون این مشکل قابل رفع شدنه؟
سلام دوستان پیشنهاد میکنم اونایی که امکان ارائه خدمات از شرکت های دیگه دارن از مخابرات سرویس نگیرن من خودم سرویس 256 6گیگ دارم و قرار بوده ماهی 12500 براش پول بدم الان که رفتم تو حساب کاربریم دیدم قیمت سرویس رو زدن 23000 هزار تومن (یعنی اینقدر نامردن این مخابراتی ها) و چون خطمون خیر سرمون فیبر نوری هیچ جا به غیر از این خره به در بمون سرویس نمیدن.به دوستان پیشنهاد میکنم از طرح های ساتیا استفاده کنند جدیدا طرح نامحدود جالبی را ارائه میکنن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم اون قیمتی که تو پنل میزنه برای دو ماه هستش.
بدبختی اینه که ماها که توی شهرستان هستیم حق انتخاب نداریم و باید با این شرکت پراوازه بسوزیمو و بسازیم .
سرعت منم شد 90 تا
Last edited by javan01; 14-07-2014 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)