ایرانسل تو تبلیغش گفت مودم یو اس بی میفروشه اطلاعاتی دارین؟
ایرانسل تو تبلیغش گفت مودم یو اس بی میفروشه اطلاعاتی دارین؟
سرعت های وایمکس همشون حقیقی هستند
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
فکر میکنم دائمی گرفتی درسته؟
شارژ تا آخر ماه؟من تا سه ماه ترافیک نامحدود دارم دیگه شارژ چی باید بهشون بدم.تا تاریخ 29 تیر نوشته که نیازی به خریداری چیزی نیست.این کاری که داره می کنه واقعا خلاق قراردادیه که با من بسته.اصلا به خاطر همین سه ماه اینترنت با ترافیک نا محدود من توی این طرح شرکت کردم.یعنی ممکنه که بگن سه ماه ترافیک نا محدود داری ولی باید یه بسته بخری تا بتونی از این سه ماه ترافیک نا محدود استفاده کنی.در هر صورت دارن خلاف حرفشون عمل می کنند.
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
این هم شاهدش توی این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که سرویسم محدوده 4 گیگ در ماه بله الان سرویس من ماهی 20800 تومان هست نامحدودش 60000 تومان
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
من رفتم توی حسب کاریریم زده بود که 24 روز از حساب و اعتبارتون مونده از یکی از این نمایندگی ها سوال کردم گفت به بعضی ها 1 ماه اول رو مجانی سرویس میده استفاده کنن که شانس من به من هم سرویس مجانی داده تا 24 روز دیگه![]()
خب این که مودم می فروشه که خیلی عادیه ولی فکر کنم منظور شما اینه که زیر قیمت می فروشه مودم های یو اس بی رو.دقیق تر بگم نصف قیمت.
به سایت وایمکس ایرانسل مراجعه کنید تمام طرح های تشویقی اونجا هست.فکر کنم منظورتون این طرح باشه:
همه ی طرح ها رو هم می تونید توی این لینک پیدا کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
برای من هم زده 23 روز،البته 24 روز بود که الان کم شد.ولی همچنان قطعه.تازه مال من حجمی هم نیست.
خب تو زنگ بزن به 707 موضوع رو بگو حتما پیگیری کن این موضوع رو
راستی دوستان این وایمکس هم مثل ADSL شبا دانلود رایگان داره یا نه؟
نه عزیزم منظورم این بود دیشب تو تبلیغش گفت یه مودم جدید که اندازه یه فلش هست رو میفروشه اونو میگم نه طرح ها رو
خب این که مودم می فروشه که خیلی عادیه ولی فکر کنم منظور شما اینه که زیر قیمت می فروشه مودم های یو اس بی رو.دقیق تر بگم نصف قیمت.
به سایت وایمکس ایرانسل مراجعه کنید تمام طرح های تشویقی اونجا هست.فکر کنم منظورتون این طرح باشه:
دو سوال از دوستان عزیز:
بنده الان 512 محدود با نامه شرکتی دارم، برای اینکه فقط یک ماه سرویس خودم رو نامحدود کنم باید فقط تو پنل درخواست تغییر تعرفه بدم و کار دیگه ای نیاز نیست؟ بعد اون ماه دوباره برمیگردم به حالت محدود، مشکلی پیش نمیاد؟
اگر بخوام به جای یک ماه تغییر تعرفه 512 نامحدود به 1 مگابایت نامحدود برم، مشکلی نیست؟ قبول می کنند؟ همون نامه 512 کفایت می کنه؟
-- کلا یک ماه می خوام نامحدود فعال کنم و دانلود سریال و نرم افزارهای سنگین رو انجام بدم و برگردم به حالت عادی
با تشکر.
دوستان این چرا اینجوریه سرعت 512 با IDM روی همون 65 دانلود میکنه در صورتی که با ADSL 512 میشه با 100 دانلود کرد![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)