تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 1049 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    در صورت امکان بفرمایید که کیفیت صدای سینمای خانگی ال جی مدل LH-890XBH چطور است؟
    این مدل قابلیت پخش سه بعدی را دارد و داری دو ورودی و یک خروجی HDMI می باشد و همچنین سیستم wireless می باشد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می بینم بحث فیلم های HD خیلی بالا گرفته.
    منم یه نظری بدم تو این زمینه شاید به بعضی از دوستان تو انتخاب صحیح بتونه کمک کنه.
    به نظر من اگر کسی نمی خواد فیلم اورجینال بلوری تهیه کنه بهتره پول برای یک بلوری پلیر نده چون هم بلوری پلیر قیمت بالایی داره و نمی ارزه که باهاش فیلم کپی نگاه کرد و هم اینکه فیلم های کپی بلوری هم قیمت های عجیب غریبی داره.
    اگر دوستان تمایل به دیدن فیلم های HD و Full HD دارن و برای فیلم های اورجینال هم نمی تونن هزینه کنن مجبورا که فیلم های full hd ریپ شده تهیه کنن ببینن که معمولا حجمی بین 10 الی 15 گیگ داره و بهترین دستگاه برای پخش هم hd players هست که انواع و اقسامش هم وارد بازار شده و می تونن یه هارد اکسترنال هم تهیه کنن و بدن براشون پرش کنن و خیلی هم به صرفه تره تا اینکه بلوری کپی بخرند.
    بهرحال هیچ وقت این کیفیت تصویرا یه فیلم اورجینال نمی رسه ولی به عنوان یک جهش براشون از فیلم های SD به HD هست.
    رایان جان منم کاملا با شما و همچنین داوود جان هم عقیده هستم.
    به نظر من ارزش نداره برای بلوری کپی 15 20 تومن پول داد .اینجوری مثلا 10 تا فیلم بلوری میشه 150 هزار تومن . در صورتی که با این پول میشه یک هارد 2 ترا خرید و کلی روش فیلم ریخت .همونطور که شما گفتی بهترین راه گرفتن HD پلیر و یک هارد هستش.
    Last edited by dara_az; 04-02-2011 at 10:54.

3. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم آیا با بودجه 450 تومانی میشه یک سینمای خانگی که بلوری پلیر باشه و ترجیحا سامسونگ تهیه کرد ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم آیا با بودجه 450 تومانی میشه یک سینمای خانگی که بلوری پلیر باشه و ترجیحا سامسونگ تهیه کرد ؟
    بلوری های سامسونگ از 795 تومن شروع میشه.
    برای اکثر برندها همون 750 تومن شروع بلوریهاشونه.
    مثلا اناسونیک 205 حدود 760 هست.

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

ممنون از راهنمائی تون فقط میخاستم بدونم من Rs33 بگیرم آمپش پلیر بلوری رو ساپرت میکنه ممنون میشم راهنمائی کنید اگه مدلی که پلیر بلوری رو ساپرت کنه بگین ممنون میشم قیمت تا تومان 700
    Last edited by alikbr; 04-02-2011 at 14:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مدل 707 پایونیر هم من فعلا نظری روش ندارم چون هنوز من اصلا این دستگاه رو از نزدیگ زیارت نکردم چه برسه به بقیه موارد.
    می تونی یه سرچ کنی ببینی که چه ریویوهایی در موردش نوشته شده شاید تا حدی بتونه تو تصمیم گیریت کمک کنه.
    من میخواستم تو هم یه سرچی بکنی و نظر بدی
    ضمن اینکه الان RS30 و RS50 تفاوت چندانی با 707 از نظر قیمت ندارن پس میرزه آدم بلوری بخره برای یه موقعی که ممکنه لازم شه.
    اگه بی زحمت یه سرچی بکنی و نظرتو بگی یا اگه تو این هفته گذرت افتاد یه تستی هم بکنی.
    چند نفر دیگه هم منتظر نظرت راجع به 707 بودن اگه صفحات قبلو نگاه بکنی.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخواستم تو هم یه سرچی بکنی و نظر بدی
    ضمن اینکه الان RS30 و RS50 تفاوت چندانی با 707 از نظر قیمت ندارن پس میرزه آدم بلوری بخره برای یه موقعی که ممکنه لازم شه.
    اگه بی زحمت یه سرچی بکنی و نظرتو بگی یا اگه تو این هفته گذرت افتاد یه تستی هم بکنی.
    چند نفر دیگه هم منتظر نظرت راجع به 707 بودن اگه صفحات قبلو نگاه بکنی.
    ممنون.

بلوری رو میشه هروقت که لازم شد خرید .
    به نظر من شما الان که بلوری لازم نداری الکی اینهمه پول براش نده . این پول بلوری رو بذار روی پول سیستمی که الان میخوای بگیری یک سیستم با آمپ بهتر و امکانات بیشتر بخر . آمپ چیزی نیست که شما هر سال بتونی عوض کنی . پس بهتره یک آمپی بخری یا سیستمی بخری که آمپش تقریبا کامل باشه و تا چندین سال نیاز هاتو برآورده کنه . بعدا هروقت بلوری کمی بیشتر جا افتاد میتونی یک بلوری هم به سیستمت اضافه کنی . اینجوری هم بلوری افت قیمتشو پیدا کرده هم مطمئن باش بلوری پلیری که مثلا سال دیگه بخری خیلی کامل تر و بهتر از بلوری پلیری هست که الان میخری و تا سال دیگه هم شاید اصلا باهاشیک دونه بلوری هم نبینی.
    من اگه بودم اینکار رو میکردم.

9. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

بالاخره با کلی تحقیق وبرسی وراهنمائی شما دوستان فروم و جور کردن هزینه به سختی یه RHTP-RS77 از فروشگاه چاره خریدم امیدوارم که انتخاب خوبی باشه بازم از همتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره با کلی تحقیق وبرسی وراهنمائی شما دوستان فروم و جور کردن هزینه به سختی یه RHTP-RS77 از فروشگاه چاره خریدم امیدوارم که انتخاب خوبی باشه بازم از همتون ممنونم

مبارک باشه . ایشالا لذتشو ببری .سیستم خوبی خریدی. حتما بعدا یک ریویو ازش بنویس و تجربتو بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.

12. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی من امروز در manual پاناسونیک PT-980 خوندم که HDMI Output به عنوان ورودی صدا هم عمل میکنه؟ (ARC)
    اینجوری باشه که برخی از مشکلات حل میشه؟ میشه صدای لپ تاپ را فرستاد؟ (البته اونوقت دیگه تصویریدر کار نیست، درسته؟)

14. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •