تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 472 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ما یه رانا LX مدل 91 داریم ماشین خوبیه ولی بابام همش از کمبود جاش میناله اخه قبلش 405 داشتیم خیلی باهاش حال میکرد
    من خودم راضیم ماشین خوبیه خوشگل، ترمزای عالی جدا از داشبورد و رودری های بی کیفیتش!!
    نظر شما چیه اگر اینو بفروشیم یه EF7 بنزینی بگیریم جاش؟؟
    کلا خودم با سمند حال نمیکنم ولی تا حالا هم نداشتیم البته ولی فک نکنم چیزی بهتر از 405 باشه
    ولی نظر شما که دارید خیلی مهمه برام
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان یک سوال مهم

کسی هست به دستورالعمل تعمیرات ایساکو دسترسی داشته باشه؟

مثال می زنم، من الان ماشین رو برای وجود روغن در آب رادیاتور گذاشتم نمایندگی، خوب،

میخوام بدونم دقیقا چه مراجلی طی می شه؟ آیا کل موتور، شامل سرسیلندر و محدوده اویل ماژول باز می شه (که دسترسی به این قسمت شامل باز کردن قسمت های زیادی از ماشین هستش)

آیا در نهایت طبق دستورالعمل مشخص، آب رادیاتور عوض می شه؟

سپاسگذار میشم اگر دوستان بتونن راهنمائی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    ما یه رانا LX مدل 91 داریم ماشین خوبیه ولی بابام همش از کمبود جاش میناله اخه قبلش 405 داشتیم خیلی باهاش حال میکرد
    من خودم راضیم ماشین خوبیه خوشگل، ترمزای عالی جدا از داشبورد و رودری های بی کیفیتش!!
    کلا خودم با سمند حال نمیکنم ولی تا حالا هم نداشتیم البته ولی فک نکنم چیزی بهتر از 405 باشه
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون
    به نظر من سمند از تمامی محصولات حال حاضر ایرانخودرو به غیر از ال نود بهتره.
    اگر شانس با شما یار باشه و یه EF7 خوب گیرت بیاد قطعا از انتخابت راضی خواهی بود.
    یه مدتی که سوار EF7 بشی دیگه هیچوقت ماشینی مثل 405 راضیت نمیکنه دوست عزیز.
    ضمنا خدمت همه دوستان عزیز عرض می کنم که الان همه محصولات ایرانخودرو مشکل دارن، بعضی مسائل و خرابیها اصلا ربطی به سمند یا موتور
    EF7 نداره مثلا اشکالات گیربکس مثل نشتی روغن و یا صدای گیربکس، اشکالات برقی و کیفیت پایین مواد اولیه تو همه محصولات ایرانخودرو کمابیش
    مشاهده میشه ولی فقط اسم سمند این وسط بد در رفته که اینم برمیگرده به جو جامعه ما که اگر به جای احساسات محض یه کم از منطق هم
    مایه میذاشتیم شرایط میتونست بهتر باشه.ارادتمند همه عزیزان

4. این کاربر از mhmmsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون
    شما مبلغی برابر با 405 میپردازید در مقابل خیلی از امکانات روی سمند هست که پژو نداره
    کارت طلایی داره که روغنتون تا 1سال رایگان میوفته در مقابل 405
    موتور کم صدا تر از xu7 و کم مصرفتر داره
    از نظر نرمی و هندلینگ هم توی جاده خانواده سمند نسبت به پژو خیلی بهتره
    فضای باز +صندوق بسیار جادار
    Last edited by hossein.az; 02-12-2014 at 12:26.

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون
    منم اولش با سمند حال نمي كردم ولي الان كاملا نظرم عوض شده و با قاطعيت به اي اف سون رأي ميدم و شما براي اينكه ريسك نكرده باشي يه اي اف 7 مدل 93 با كاركردحدود 20هزارتاسالمشو بخر .
    405 در برابرش يه پله پائينتره .

8. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

دوستان یک سوال مهم

مثال می زنم، من الان ماشین رو برای وجود روغن در آب رادیاتور گذاشتم نمایندگی، خوب،

میخوام بدونم دقیقا چه مراجلی طی می شه؟ آیا کل موتور، شامل سرسیلندر و محدوده اویل ماژول باز می شه (که دسترسی به این قسمت شامل باز کردن قسمت های زیادی از ماشین هستش)

وحيد خان ميتوني از سايت tt كمك بگيري .
    بگرد تاپيك مربوط به تعميرات اويل ماژول رو پيدا كن و مطالعه كن جواب سئوالاتت رو داره .
    باز كاري داشتي من در خدمتم .

10. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال مهم

سلام

اگه اویل ماژول روغن بده ف معمولا فقط اورینگ های اویل کولر روی اون رو باز می کنن که برای باز کردنش نیاز به کار خاصی نداره ولی کمی بد دسته.
    اگه آب و روغن قاطی کنه باید اویل ماژول کامل از روی بلوک سیلندر باز بشه که در این صورت چون خیلی بد دسته من دیدم که از طبق ها رو باز می کنن و رام زیر موتور رو پیاده می کنن و بعدش جا دست باز میشه و راحت روش کار می کنن.
    باز کردن سرسیلندر تو این مرحله برای این مورد کاملا اشتباه هستش.وقتی اویل ماژول رو باز کنن از روی واشر اون مشخص میشه آب و روغن قاطی کردن از خود اویل ماژول بوده یا نه.
    اگه علی رغم تعویض واشر فلزی اویل ماژول بازم آب و روغن قاطی کرد اونوقت شکمون نسبت به واشرسرسیلندر کاملا به یقین تبدیل میشه که باید سرسیلندر باز بشه.

برای باز کردن اویل ماژول هم میشه آب رادیاتور رو تو یک ظرف ریخت اونوقت دوباره تو رادیاتور ریخت ولی برای شما چون آب روغن قاطی شده حتما تاکید کنین که کل اب رادیاتور رو تعویض کنن.

دستورالعمل کاملا دقیقی برای این کار وجود نداره و تمام تعمیرگاه ها از روی تجربه و حس و حال خودشون تعمیرات رو انجام میدن.
    ولی قاعده اش اینه که اورینگ های اویل ماژول و واشر فلزی اون و تمام پیچ های اویل ماژول که تو یک پک به نمایندگی میدن رو برای شما تعویض کنن.
    Last edited by bijandarbari; 02-12-2014 at 15:01.

12. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون بسیار لطف کردید
    فقط یه دوستی گفت برای اینکه ریسک نکرده باشی مدل 93 کم کارکرد بخر منظور رو دقیقا نفهمیدم!! یعنی اینقدر شانسیه؟؟؟
    یه لطف می کنید بگید چه مشکلاتی داره این جدیداش ؟صفر بگیریم ممکنه چجوری باشه مگه؟کلا راجع به مشکلات فنیش یه توضیحات مختصر میدین لطفا؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فقط یه دوستی گفت برای اینکه ریسک نکرده باشی مدل 93 کم کارکرد بخر منظور رو دقیقا نفهمیدم!! یعنی اینقدر شانسیه؟؟؟
    یه لطف می کنید بگید چه مشکلاتی داره این جدیداش ؟صفر بگیریم ممکنه چجوری باشه مگه؟کلا راجع به مشکلات فنیش یه توضیحات مختصر میدین لطفا؟
    شما صفر بگیر مهم نیست
    چون کارکرده هم بگیری بازم معلوم نیست
    با حرف اون دوستمون هم موافقم
    با توجه به قیمت 405 در برابر سمند، سمند بیشتر میارزه از کارت طلایی گرفته تا نرم تر بودن و امکانات

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

پاسخ شما در تخصص جناب گودرزي است كه با مراجعه به پست هاي ايشون متوجه اين مشكلات خواهيد شد.
    صفر بخواهيد بخريد فقط شانس،شانس و بازم شانستونه .

17. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •