دقیقا و حداقل برای من اون نگاهاش به دوربین دیگه خسته کننده شده
دقیقا و حداقل برای من اون نگاهاش به دوربین دیگه خسته کننده شده
و اون لوس بازیا و با کلاس جلوه دادنش. من که جای اون بودم، می رفتم با اونا قاطی می شدم، حالشو می بردم.
.
.
.
الان مشکلت چی هست عزیز؟ تو این پست هم همین رو گفتی اسپم میکنی همش !! لوس شده نبین , کسی مجبورت نکرده , هرکی هم خوشش نمیاد یا لوس شده نگاه نکنه , مجبور که نیسین؟
اولا، اون دوتا پست بحثشون جداس.
ثانیا، من چون مهران مدیری رو دوس دارم دارم ازش انتقاد می کنم.
ثالثا، من نگفتم لوسه گفتم خندیدن توش کمتر شده.
رابعا، من دارم حرف دلمو می زنم. هر کی می خواد همدردی کنه هر کی می خواد هم دردی نکنه.
خامسا، من از بابت این که ناراحتتون کردم عذر می خوام.
.
.
.
به نظر من هم قهوه ى تلخ از نظر محتوا افت كرده و در اين قسمت هاى اخرى (مخصوصا مجموعه ى ٢٤) بيشتر به لودگى رو اوردن
سريال ديگه اون طراوت قسمت هاى اوليه رو از دست داده و به اصطلاح دارن توش اب مى بندن.
سیامک انصاری.![]()
اره ، کلا بیشتر سریال ها و مجموعه های طنز دارن اینطوری میشن که یه نفر چون با فرهنگ و باشعوره نمی تونه راحت زندگی کنه و اطرافیانش همه بی فرهنگ و بیشعور هستند. مثلا مجموعه مسافران و یا همین ساختمان پزشکان.
بیشتر به خاطر فرهنگ خودمون و فرهنگ مسئولین. طنز سیاسی انتقادی که تقریبا نمیشه. شوخی با صنف ها و خودمون هم که مشکل داره٬ پس می مونه همین دیگهاره ، کلا بیشتر سریال ها و مجموعه های طنز دارن اینطوری میشن که یه نفر چون با فرهنگ و باشعوره نمی تونه راحت زندگی کنه و اطرافیانش همه بی فرهنگ و بیشعور هستند. مثلا مجموعه مسافران و یا همین ساختمان پزشکان.![]()
چه مشکلی داره ؟ من متوجه نمیشم![]()
آقا شدیدا موافقم
قهوه تلخ دیگه واقعا بی مزه شدهدارن به زور کشش می آرن ، با نظرم دوستان موافقم این اثر تقلید شبهای برره است و موضوع جدیدی نداره مهران مدیری باید کار این سریال رو تموم کنه تا از این بیشتر وجه ی خودشو خراب نکرده
شاه کار های مهران مدیری :
پاورچین
شب های برره
مرد هزار چهره
مرد دو هزار چهره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)