البته تا اونجا که می دونم بلوری نداره
البته تا اونجا که می دونم بلوری نداره
می تونی یه نیم نگاهی هم به ASUS G73Jw-A1 بندازی
CPU: 1.73-GHz Intel Core i7-740QM
Operating System: MS Windows 7 Home Premium (64-bit)
RAM: 8GB
RAM Upgradable to: 8GB
Hard Drive Size: 1 TB
Hard Drive Speed: 7,200rpm
Hard Drive Type: Dual SATA Hard Drives
Display Size: 17.3
Native Resolution: 1920x1080
به قول معروف انچه همه خوبان دارند تو یکجا داری، البته اگه بتونی تو ایران گیر بیاریش.
البته باید حواست به وزنش هم باشه (نزدیک به 4 کیلوگرم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arash59b; 26-02-2011 at 07:37.
این که بالای 2 تومان هست
فوقش 200 تومان بیشتره البته من تا 1,950 هم شنیدم . هرچند نسبت به امکاناتش می ارزه، بعضی از لپ تاب ها با امکانات خیلی کمتر الان بالای 2,600 هستن مثل f137HG.
سلام دوستان من یه لپ تاپ میخوام برای کار بازی و اینا قیمتشم از 1 تا 2 میلیون باشه مارک هم هرچی بهتره بگین !
دوستان لطف کتید مدل و با کانفیگ بگین برام
سلام خسته نباشید بچه ها
یه لپ تاپ ترجیحاً برند سونی
کمی برای کار های حسابداری و کمی برای بازی منظورم اینه که تو بازی ها برای اجرا کم نیاره
وزن و شکل چیز های فرعی زیاد برام مهم نیست بیشتر اجزای اصلی برام مهمه
و معتبر بودن شرکت سازنده!!!!
ممنون![]()
sony
136hg
137 fx
F13LGX
HP
envy 15 tx
dv7
البته کارت گرافیکی HP بالاتر از سونی است.
سلام به همه دوستان
من ميخوام تا قبل عيد يه لپتاپ بخرم ويبن 2تا گزينه زير موندم.لطفا هر كي هر اطلاعاتي داره يا نكته اي در اين مورد ميدونه كمك كنه و خواهشا هر كي اطلاعاتش كافيه جواب بده حتي اگه كسي ديگه به اين پست پاسخ داده.
من دانشجوي سال اخر مهندسي برق هستم ولپ تاپي ميخوام كه تا چند سال حداقل برام سرپا باشه؛چون به نسبت دارم پول زيادي ميدم.شما همهئ جانبه مقايسه كنيد.ظرفيت هارد مهم نيست
مدل اول hp envy 15- 1104tx هست با قيمت 1850
پردازنده: ،Core i7-820QM,1.73GHz، ،كش8مگ؛رم:8GB،.هارد:.640GB،.گرافیک: ATI Radeon 5830 , 1GB
وزن 2.3 كيلو بدون dvd رايترش كه اكسترناله----------- 15.6 اينچ--------full hd LED HP
مدل دوم vaio F13 lgx- هست كه رم 4شو بايد به 8 برسونم كه قيمتش ميشه 1700
پردازنده: Core i7-740QM,1.73GHz،كش 6 مگ؛رم:8GB،.هارد:.500GB،.گرافیک:geforce 425--1G Nvidia
وزن 2.95 كيلو با بلو ري اينترنال-------------16.4 اينچ-------full hd LCD sony
با تشكـــــــــــــــر فراوان ار تمامي كساني كه كمك ميكنند![]()
دوستان الان باریک ترین لپ تاپ موجود چی هستش؟؟
از این چند تا مدل کدوم باریک تر هستش:
Samsung 9 Series of Laptops
مک بوک ایر
VAIO X
از این 3 تا مدل باریکترم هست؟؟؟
قیمتش رو میتونید بهم بدید؟
ممنون
عزیز من خودم دو ماهی هست بین این دو تا مرددم ولی فعلا منتظرم تا شاید یه مدل جدید تر بیاد. البته به نظر از طرف سونی نباید انتظار مدلی داشت که امکاناتش با مدل های قبلیش تفاوت چشمگیری داشته باشه.
نکته اول اینکه اگه می خوایی لپتاپ تا چند سال سرپا باشه هر دو تا شون این خواسته ات رو براورده می کنند و تقریبا هر دو شون صد درصد می تونن نیازهای یه مهندس (از نظر نرم افزار های تحلیلی) (و یه gamer) رو براورده کنند.
می مونه یه تفاوت های جزیی که همین ها ادم رو بین این دو مدل مردد می کنه
نقاط قوت سونی:
1- 1 اینچ lcd بزرگتر (که این اندازه واسه خودم مهمه، مخصوصا هنگام استفاده از بعضی نرم افزارهای مهندسی )
2- داشتن بلو ری (که تا چند سال اینده جای خودش رو تو بازار پیدا می کنه و خصوصا تو هم می خوای حالا حالا ها لپتاپ رو عوض نکنی )
3- کیفیت ساخت عالی که می تونه خیالت رو از این نظر راحت کنه، ( خودم با توجه به اینکه سه نفر تو خونواده سونی دارن کاملا بهش اعتقاد پیدا کردم)
اما HP
1- یکم سرعت cpu و کش بالاتر
2- کارت گرافیک بالاتر
3- بیش از نیم کیلو سبک تر بودن (که بعضی اوقات واقعا به داد ادم میرسه)
4- هارد باضرفیت بیشتر
البته با فرض اینکه روم هر دوشون رو یکی کنیم، بگذریم از اینکه از نظر کیفیت ساخت هم چیز بدی ازش نشنیدم
این تفاوت های ریز هستند که ادم رو واقعا سردرگم می کنه و هر کس باید دقیقا بنا به شرایط کاری خودش این دو رو سبک سینگی کرده و یکی رو انتخاب کنه.
Last edited by arash59b; 03-03-2011 at 07:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)