به نظرتون تا الان (خرداد 89) بهترین لپ تاپ گیمینگ با قیمت زیر 1500 چیه. کارایی برام مهمه نه سونی، دل و یا... بودن.
یه سوال دیگه بین گرافیک های زیر کدوم بهتر و روانتر بازی های سنگین رو اجرا می کنه؟
GF 230
ATI 4650
به نظرتون تا الان (خرداد 89) بهترین لپ تاپ گیمینگ با قیمت زیر 1500 چیه. کارایی برام مهمه نه سونی، دل و یا... بودن.
یه سوال دیگه بین گرافیک های زیر کدوم بهتر و روانتر بازی های سنگین رو اجرا می کنه؟
GF 230
ATI 4650
به نظرم منظور دوستمون موجود بودن داخل بازار ايران هست وگر نه شما بالاي 30-40 مدل شايد هم بيشتر دستگاه با خصوصيت رايت بلو -ري گير مي آوريد بنده هم توي بازار نديدم دستگاه با اين خاصيت اگر كسي ديده با قيمت اعلام كنه ممنون ميشم ..![]()
داداشی، پست قبلی هارو می خوندی، نوشته بودم چاکره شما امیرم
بابت اطلاعاتت هم ممنون
ولی من این مدل پیدا نمیکنم هیچ جایی
مدل n61 هستش ولی n64 نیست
کدوم بهتره؟
اون یکی مدل بلو -ری هم داره![]()
به نظر بنده مدل n61 ايسوز با توجه به ساپورت داي ايكس 11 بهترين در رنج قيمت اعلامي شما مي باشد .![]()
Last edited by djmerikhi; 22-05-2010 at 16:19.
میشه کانفیگ مدل n61 رو بذاری؟ لطفا
مدل های F که الآن توی بازار فراوان یافت میشه .
و معمولا بلوری ریدر و رایتر هم دارن .
از نظر من بهترین لپ تاپ برای گیم تو این رنج قیمت همین لپ تاپ خودمه.در ضمن 4650 کاملآ از GT 230 قویتره.
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
کانفیگ لپ تاپ تو امضام هست.![]()
امير جان تا جايي كه يادم مياد مدل علي آقا آخرش 012 داره كه فاقد بلو راي هست البته با گارانتي سازگار از همين مدا با اندكي قيمت بالاتر شركت امرتات وارد كردن كه كد آخرش به نظرم 014 هست كه داراي درايو بلوراي هست توي صفحات قبلي دوستان دقيق تر اعلام كردند به نظرم هارد اين مدل هم 640 هست ...![]()
به نظر شما برای گیم کدوم بهتره؟
hp-DV6 2170
اینم کانفیگش
cpu: ci7 2.93Ghz 6MB
ram: 4
vga: gf 230 1gb up to 2.8
یا vaio fw590CTOU
cpu: C2D 2.8 6Mb
ram: 4
vga: ATI 4650 512mb
دوست عزيز نظر بنده رايتر بلو راي هست نه رايتر معمولي كه تمامي مدلهاي لپ تاپ به نظرم از 5 سال پيش تا به حالداشتن ...
در مدلهاي F سوني در بخش آسيا فقط مدل 117 داراي اين قابليت مي باشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)