تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 323 اولاول ... 223273313319320321322323
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من به دلایلی مجبور شدم که کل کوشی و با همه چیزاش فرمت کنم.الآن گوشیم پاک پاکه و خیلی از برنامه های پیش فرض رو نداره و اعصابم واسه همین خورده :(میشه بگین باید چه چیزایی رو نصب کنم؟تو اپلیکیشن منیجر هم خالیهمثلا واسه اینکه یه قسمت هایی کار کنه باید چی ها رو نصب کنم.نمیشه رفت تو ساید نوکیا و اون بگه چی ها رو باید نصب کنم یا اینکه شما ببین چه چیزهایی پیش فرض از ال نصب هست و مهمه و اونا رو بگین.راستی کسی گوشیش رو -- کرده؟ آخه دیگه جایی فایل های مورد نیاز برای ساین رو نمیدهبهترین و راحت ترین روش واسه -- که برای گوشی مشکل پیش نیاد چیه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من به دلایلی مجبور شدم که کل کوشی و با همه چیزاش فرمت کنم.الآن گوشیم پاک پاکه و خیلی از برنامه های پیش فرض رو نداره و اعصابم واسه همین خورده :(میشه بگین باید چه چیزایی رو نصب کنم؟تو اپلیکیشن منیجر هم خالیهمثلا واسه اینکه یه قسمت هایی کار کنه باید چی ها رو نصب کنم.نمیشه رفت تو ساید نوکیا و اون بگه چی ها رو باید نصب کنم یا اینکه شما ببین چه چیزهایی پیش فرض از ال نصب هست و مهمه و اونا رو بگین.راستی کسی گوشیش رو -- کرده؟ آخه دیگه جایی فایل های مورد نیاز برای ساین رو نمیدهبهترین و راحت ترین روش واسه -- که برای گوشی مشکل پیش نیاد چیه؟
    سلام
    شما ببین چه چیزی مورد نیازته نسبت به همون برنامه دلخواهت رو دانلود کن و نصب کن
    سایت نوکیا فقط زمانی که شما گوشیت رو برای آپدیت به وای فای و یا نوکیا سوئیت وصل کنی ، چند تا برنامه رو برای آپدیت نشون میده که می تونی این کار رو انجام بدی
    مهمترین برنامه به نظر من نقشه نوکیاست که بهتره آپدیتو نصب بشه و نقشه ها هم روی گوشیت دانلود بشه
    این گوشی هم هـک میشه و می تونی به راحتی توسط روش نورتون هـک گوشی رو هـک کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون.اگه از این روش .... کنم مشکلی واسه گوشی پیش نمییاد؟تو همینجا لینک آموزشش ست برام بزارید؟بعد یه چیز دیگه اینکه سرعت گالری تصاویرش یکمی کم هست. برنامه ای که هم ظاهر خوبی داشته باشه و امکانات خوب باشه و از همه مهمتر سرعتش خوب باشه واسه تصاویر رو میشناسید؟حجم نقشش حدودا چقدره؟ آخه اینترنت پر سرعت ندارم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان سرعت گوشیه من در حد لاک پشت اومده پایین!
    به طوری که وقتی میخوام برم تو گالری عکسا باید 10 دقیقه صبر کنم!
    چه زور میکنم دفرگ کنم مموری کارتمو!
    یا اصلا" یه کاری کنم که سرعتش بره بالا؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستانداشتم یه برنامه نصب میکردم که برنامه گفت باید ovi notification api رو نصب کنیاین اصلا چی هست؟ از کجا بیارمشو برای نصب qt هم ازم خواست که qt lite 3 رو نصب کنم.اینم اگه کسی داره ممنون میشم بزارین.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام . من ی ایکس 6 سال 89/9 دارم 16 گیگ . 2 سالشم نشده . ساخت کره هست و از نمایندگی اصلی نوکیا گرفتم ک سال اولشم گارانتی اصلی نوکیا داشت . الان چند میتونم بفروشم ؟

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

دوستان سرعت گوشیه من در حد لاک پشت اومده پایین!
    به طوری که وقتی میخوام برم تو گالری عکسا باید 10 دقیقه صبر کنم!
    چه زور میکنم دفرگ کنم مموری کارتمو!
    یا اصلا" یه کاری کنم که سرعتش بره بالا؟
    بهترین کار اینه از فایلات بک آپ بگیری اضافه هاش رو بریزی دور و مموری رو فرمت کنی.... یه فکتوری ریست هم کن....بقیه راه ها چندان جواب نمیدن....

سلام . من ی ایکس 6 سال 89/9 دارم 16 گیگ . 2 سالشم نشده . ساخت کره هست و از نمایندگی اصلی نوکیا گرفتم ک سال اولشم گارانتی اصلی نوکیا داشت . الان چند میتونم بفروشم ؟
    والا این جور گوشیا چون رقبای اندرویدی ارزون دارن بازار دست دو خوبی ندارن..... حداقل تو شهر ما که اینجوریه.....

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه match's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    صفحه لمسی گوشیم قاطی کرده، همه چیزو 2بار انتخاب میکنه، مثلاً وقتی میخوام شماره بگیرم 3 رو میزنم دوتا 3 میاد، کلاً همه چیزو دوبار انجام میده، ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که چطوری این مشکلو حل کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض nokia1280

با سلام وخسته نباشید...
    فایل فلش فارسی ساز نوکیا 1280 رو خواستم ممنون راهنمایی کنید

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    برای جی پی اس x7 هر چی گشتم تاپیک نقشه ها روپیدا نکردم!؟
    نرم افزاری هم می خواد نصب بشه یا خود گوشی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •