اینکه هر ترم واحدهای کمی میدن، برای معافیت تحصیلی مشکل پیش نمیاد؟؟
یعنی اون 2/5 سال معافیت کاردانی کافیه؟
اینکه هر ترم واحدهای کمی میدن، برای معافیت تحصیلی مشکل پیش نمیاد؟؟
یعنی اون 2/5 سال معافیت کاردانی کافیه؟
2 سال طول دوره کاردانی و 2 سال طول دوره کارشناسی هست.
توی همه دانشگاهها فرقی نداره چه آزاد چه دولتی چه علمی کاربردی اگه تعداد زیادی درس بیوفتید ، مدت زمان تحصیلتون طولانی تر میشه.
مشخص نیست نتایج کاردانی کِی اعلام میشه؟؟
من هنوز از دانشگاه خودم انصراف ندادم. میخوام از قبولیم مطمئن بشم بعد انصراف بدم. این موضوع برای ثبت نام مشکلی بوجود نمیاره؟
بعد برای کاردانی از ابتدا بهم معافیت تحصیلی میدن؟ یعنی تا الآن که سه ترم کارشناسی (پیام نور) خوندم و از معافیت استفاده کردم حساب نمیشه؟
ممنون
مگه هر کس که ثبتنام کنن قبول نمیشن؟
رو چه معیاری میسنجن؟
خوب معدل های 10 به بالا رو میگیرن دیگه .درسته؟
من معدلم تو کارنامه قبلی که درسای عمومی یه مقدار پاس نشده زده 13.5 الان دارم پاسشون میکنم حتما به 14 میرسه یا همون 13.5 بگیرم اوکی هست دیگه درسته؟
بستگی به ظرفیت دانشگاه مورد نظر و معدل ثبت نام کننده ها در رشته مورد نظر داره
سلام دوستان با توجه به اينكه در صورت تمديد نشدن امروز اخرين مهلت ثبت نام پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای( ناپیوسته) علمي كاربرديه بهمن 92 هستش و من يه سوال اورژانسي از اساتيد اين تاپيك دارم
من دانشجوي كارشناسي ناپيوسته يكي از موسسات غيرانتفاعي ورودي مهر 92 هستم در رشته اي مرتبط با مدرك كارداني (فوق ديپلم)و چند روزه كه پايان ترممون شروع شده و ترم اولم داره تموم ميشه
الان كه هم دفترچه علمي كاربردي كارشناسي ناپيوسته بهمن 92 اومده(در صورت تمديد نشدن امروز اخرين مهلته) و هم دفترچه تكميل ظرفيت كارداني به كارشناسي 92 (تا 18 دي تمديد شد) اومده ميتونم هم در علمي كاربردي و هم در تكميل ظرفيت در رشته اي غيرمرتبط با مدرك كارداني(فوق ديپلم) ثبت نام كنم؟
يا فقط يكي از اين دفترچه هارو تو رشته اي غيرمرتبط با مدرك كارداني ميتونم پر كنم؟
در صورت امكان اگه تو هر دوتا ثبت نام كنم و قبول شم ميتونم يكيرو نرم؟
بعد در صورت قبولي در تكميل ظرفيت يا علمي كاربردي اين رشته قبليم خودكار لغو ميشه ديگه؟ديگه نياز به انصراف نيست كه؟ هيچ بدهكاري هم به دانشگاه ندارم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد امروز اخرين مهلتمه در صورت تمديد نشدن
شما توی هر دو تا میتونید شرکت کنید .
اگه علمی کاربردی قبول شدید میتونید برید
اما اگه غیرانتفاعی قبول بشید ،اگه بخواید از ترم 2 شروع کنید باید انتقالی بگیرید.(که معمولا انتقالی نمیدن مگر دلیل موجهی داشته باشید)
اگه بخواید از ترم 1 شروع کنید که میتونید.
اما دفترچه علمی کاربردی به احتمال زیاد تمدید میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)