من که میگم تاثیر ندادند. حیف شد من روی این معدل 18 ام حساب باز کرده بودما
ساعتش که معلوم نیست. من از الان در حال رفرش کردنم. ولی سایتش همینazmoon.com هست.
من که میگم تاثیر ندادند. حیف شد من روی این معدل 18 ام حساب باز کرده بودما
ساعتش که معلوم نیست. من از الان در حال رفرش کردنم. ولی سایتش همینazmoon.com هست.
منم رو معدل 12 ام![]()
منم رو 13
میگم وقتی اومد عنوان تاپیک چی باشه ؟ یه نظری بدین که هرکی تاپیکو زد عنوانش نظر همه باشه . موافقید ؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
راستی قزوین ثبت نامش اینترنتی شده . کارشون واقعا ایول داره !
در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت ؛تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید به صورت اینترنتی
در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید ( پذیرفته شدگان سال 1389 این دانشگاه ) به صورت اینترنتی امکان پذیر شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مرتضوی مدیر آموزش این دانشگاه در این خصوص گفت : برای رفاه حال دانشجویان ورودی جدید ، تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید فقط به صورت اینترنتی و از طریق وب سایت دانشگاه امکان پذیر می باشد .
مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود : در سال های گذشته تکمیل فرم های ثبت نام برای ورودی های جدید به صورت دستی صورت می گرفت که این امر باعث اتلاف وقت دانشجویان و کارکنان در هنگام ثبت نام می شد . اما امسال با تلاش های انجام شده، دانشجویان ورودی های جدید می بایست قبل از ثبت نام حضوری با مراجعه به سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نشانی qiau.ac.ir قسمت اطلاع رسانی تحصیلی با پر کردن فرم های مربوطه ، از آن ها پرینت گرفته و در زمان بندی اعلام شده توسط دانشگاه با همراه داشتن فرم های تکمیلی برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنند .
وی تصریح کرد : با انجام این روند توسط دانشجویان ، سرعت در روند ثبت نام و انتقال دقیق اطلاعات را به سیستم جامع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شاهد خواهیم بود.
مرتضوی یادآور شد : امسال پیش بینی می شود حدود 4 الی 5 هزار دانشجوی ورودی جدید در همه مقاطع تحصیلی در زمان ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراجعه کنند .
وی اضافه کرد : دانشجویان ورودی سال های گذشته می توانند از تاریخ 6 لغایت 14 شهریور طبق زمان بندی اعلام شده هم چون سال های گذشته ثبت نام خود را از طریق اینترنتی انجام دهند .
Last edited by doost4; 03-09-2010 at 21:12.
این پیشنهاد من. اگر بخواید خودم میزنمش
اشک ها و لبخند ها (اعلام نتایج دانشگاه آزاد)
امشب نمیاد خیالتون راحت
نتایج آزاد که دیگه اشک ریختن نداره .
اشک ها و لبخند ها (اعلام نتایج دانشگاه آزاد)
آزاد یعنی شادی یعنی خوشحالی .....![]()
از کجا اینقدر مطمئنی شما ؟!
آره خوبه من موافقم![]()
من اینو میگم:
آزادترین نتایج دنیا اعلام شد
ثبت نام که اینترنتی نیست
قسمت قرمز رو بخونید
فقط فرم رو اینترنتی می دن
فرم رو میگیری از اینترنت
پر می کنی
بعد مرجعه حضوری می کنی به دانشگاه
ولی بازم خوبه
من دارم می میرم دیگه
خدا کنه قبول شم
اگه گفته بودن فردا صبح میدن امشب میزاشتن رو سایت اما چون گفتن ساعت 4 بعید میدونم تا فردا ساعت 11 بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)