تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 323 از 352 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هرکس خواست نظر بده بره تو پروفایلش ادامه بده .

هر کس هم خواست مشاوره بده بره تو بخش مشاوره ادامه بده .

هر کس هم از این گوشی بدش میاد بره بفروشه و دیگه این طرفا نیاد چون از این به بعد مثل خودتون که یه ذره معرفت ندارین و بی ادب هستین صحبت میکنم .

بدرود .

2. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

محض این که تاپیک از رکود در بیاد ، هایپر 3-4 روز پیش فرمور HX-V7 رو عرضه کرده . نکته متمایزش وجود یه برنامه است که باهاش میتونین تمام این تغییرات فرمور های مختلف رو به راحتی انجام بدین ، انگار که مثلا جزء ستینگ گوشی هستند . این تغییرات عبارت اند از : افزایش سرعت سی پی یو ، فعال/غیر فعال کردن اتوفوکوس در فیلمبرداری ، حساسیت میکروفون ضبط صدا ، 3D Navigation چه برنامه ای رو اجرا کنه و در نهایت سرعت کینتیک اسکرولینگ . ادعای افزایش 20 درصدی مصرف باتری رو هم کرده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

هرکس خواست نظر بده بره تو پروفایلش ادامه بده .

هر کس هم خواست مشاوره بده بره تو بخش مشاوره ادامه بده .

هر کس هم از این گوشی بدش میاد بره بفروشه و دیگه این طرفا نیاد چون از این به بعد مثل خودتون که یه ذره معرفت ندارین و بی ادب هستین صحبت میکنم .

بدرود .

همه حرف هات درست . من هم حمایت می کنم . ولی این بخش قرمز رو انجام ندین لطفا

این جمله رو به خاطر مجتبی برداشتم
    خیلی لطف داری امیر جان

امیدوارم این قضیه کل کل بین برند ها بیخ پیدا نکنه!

همیشه گفتم یک بار دیگه هم میگم!

پولش می ره تو جیب کره ای ها و فنلاندیا! به ریش ما می خندن... ما اینجا دعواش رو می کنیم

6. 5 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kalakzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام برو بچ
    بلاخره بعد از 2 سال و اندی می خوام 8510 خودمو بفروشمو یه چیز دیگه بگیرم.....
    اینجا اومدم چون می خوام 8910 بگیرم
    حالا بگیرم یا کسی پیشنهاد بهتری هم داره ؟؟؟؟؟......
    دارین بگینا خجالت نداره ه ه ه ه ه ه که

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سلام برو بچ
    بلاخره بعد از 2 سال و اندی می خوام 8510 خودمو بفروشمو یه چیز دیگه بگیرم.....
    اینجا اومدم چون می خوام 8910 بگیرم
    حالا بگیرم یا کسی پیشنهاد بهتری هم داره ؟؟؟؟؟......
    دارین بگینا خجالت نداره ه ه ه ه ه ه که
    انتخاب های بهتری داری
    اگه دوربین خوب میخای میتونی صبر کنی i8520 بیاد یا i9000 بگیری
    ویوم هست سرعت و همه چیزش عالیه ... دوربینشم خوبه

9. 2 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بلاخره ما هم رفتیم و این gprs خط رو فعال کردیم.

تو قسمت تنظیمات سایت همراه اول، زدم می خوام از اینترنت استفاده کنم. یه گزینه هم داشت به اسم WAP که باهاش کاری نداشتم.
    اس ام اسه اومد و رفتم و از تنظیماتش استفاده کردم.
    بدون این که ازش استفاده کنم، رفتم بسته ی شماره ی سه رویایش رو هم فعال کردم.

حالا، مشکل اینجاس که تو کانکشن منیجرم، یه دستینیشن تو قسمت WAP باز شده. هر موقع هم که می خواد وصل بشه از اون استفاده می کنه.
    این ایراده؟ چون هیچ کدوم از برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنن مشکلی باهاش نداشتن.
    سوال واقعی من اینه: این WAP هم شامل بسته های رویایی می شه؟ من از همین استفاده کنم بعدا نمی ان خرم رو بگیرن بگن بیشتر باید پول بدی؟؟؟
    ممنون.

راستی:
    hyperX و faenil جفتی رو پرت کردن Qt رو این گوشی کار کردن. هایپر تونست تو خود رامش این رو بذاره و فنیل هم یه فایل اینستالیشن با هر 19 قابلیت درست کرده.این لینک کار فنیل:
    کد:

11. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

خب
    سلام به همگی دوستان
    حتماً میگین تو که گوشیت ساتیو هستش اینجا چه غلطی میکنی
    همینجوری اومدم یه سری بزنم و چند تا سئوال کنم برم:
    نمیدونم چرا از تنها گوشی سامسونگی که خوشم میاد همینه. به نظر من این گوشی از خیلی از گوشی های سامسونگ جدیدم بهتره. جالبش اینه که هم سیمبینه، هم صفحش Amoled هستش و هم تاچش خازنیه. فقط اگه سامسونگ یه آپدیت درست و حسابی واسه این گوشی بیرون بده واقعاً محشر میشه. شاید میترسه فروش گوشی های جدیدش پایین بیاد.
    این گوشی فرستنده FM داره؟؟؟؟ من شنیده بوده فرستنده داره ولی فعال نیست و برنامه نداره.
    قطب نمای دیجیتال این گوشی مثل N97 کار میکنه و اصلاً استفاده ای داره برای شما؟؟؟
    تاچ خازنی این گوشی مثل آیفون حساسیت بالایی داره؟؟
    صدای این گوشی از 5800 بیشتره؟
    حالت فیلم برداری دیگش که HD نیست کیفیتش چطوریه؟ صداش کیفیت بالایی داره؟ فکر کنم اسمش فیلم برداری D1 باشه.
    فقط خواهشاً از روی تعصب جوابم رو ندین.
    Last edited by kurosh08; 28-07-2010 at 10:28.

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

خوب بلاخره ما هم رفتیم و این gprs خط رو فعال کردیم.

تو قسمت تنظیمات سایت همراه اول، زدم می خوام از اینترنت استفاده کنم. یه گزینه هم داشت به اسم WAP که باهاش کاری نداشتم.
    اس ام اسه اومد و رفتم و از تنظیماتش استفاده کردم.
    بدون این که ازش استفاده کنم، رفتم بسته ی شماره ی سه رویایش رو هم فعال کردم.

حالا، مشکل اینجاس که تو کانکشن منیجرم، یه دستینیشن تو قسمت WAP باز شده. هر موقع هم که می خواد وصل بشه از اون استفاده می کنه.
    این ایراده؟ چون هیچ کدوم از برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنن مشکلی باهاش نداشتن.
    سوال واقعی من اینه: این WAP هم شامل بسته های رویایی می شه؟ من از همین استفاده کنم بعدا نمی ان خرم رو بگیرن بگن بیشتر باید پول بدی؟؟؟
    ممنون.

کد:
    سلام دوست عزیز.
    والا منم که بعضی اوقات از gprs همراه اول استفاده میکنم در قسمت دستینیشن همین گزینه wap رو دارم و هنگام اتصال به اینترنت هم گوشی از همین گزینه استفاده میکنه.
    شما اگر در قسمت دستینیشن روی wap services بزنی میبینی که نوشته : MCI-GPRS

14. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

خب
    سلام به همگی دوستان
    حتماً میگین تو که گوشیت ساتیو هستش اینجا چه غلطی میکنی
    همینجوری اومدم یه سری بزنم و چند تا سئوال کنم برم:
    نمیدونم چرا از تنها گوشی سامسونگی که خوشم میاد همینه. به نظر من این گوشی از خیلی از گوشی های سامسونگ جدیدم بهتره. جالبش اینه که هم سیمبینه، هم صفحش Amoled هستش و هم تاچش خازنیه. فقط اگه سامسونگ یه آپدیت درست و حسابی واسه این گوشی بیرون بده واقعاً محشر میشه. شاید میترسه فروش گوشی های جدیدش پایین بیاد.
    این گوشی فرستنده FM داره؟؟؟؟ من شنیده بوده فرستنده داره ولی فعال نیست و برنامه نداره.
    قطب نمای دیجیتال این گوشی مثل N97 کار میکنه و اصلاً استفاده ای داره برای شما؟؟؟
    تاچ خازنی این گوشی مثل آیفون حساسیت بالایی داره؟؟
    صدای این گوشی از 5800 بیشتره؟
    حالت فیلم برداری دیگش که HD نیست کیفیتش چطوریه؟ صداش کیفیت بالایی داره؟ فکر کنم اسمش فیلم برداری D1 باشه.
    فقط خواهشاً از روی تعصب جوابم رو ندین.
    سلام.
    سوالاتتون مستلزم این هست که در کنار این گوشی گوشیهای N97 و5800 رو هم داشته باشی و خب دوست خوبمون نینجا از معدود افرادی هست که اکثر این گوشیها رو داشته و میتونست پاسخگوی خوبی برای سوالات شما باشه ولی بدلیل گرفتاری سربازی خیلی کم به این سایت سر میزنه.
    من در حد توانم سوالاتتونو پاسخ میدم ایشالا بچه های دیگه ایی هم که این گوشی رو دارند میان صحبتهای منو تکمیل میکنند :
    اول اینکه کوکر معروف ایرانی اقا احسان بخوبی دارند این گوشی رو ساپورت میکنند. تا حال 3تا فریمور براش دادن و میخوان چهارمیش رو هم اماده کنند و از این لحاظ نیاز کاربران این گوشی رو مرتفع میکنند.
    دوم اینکه در نسخه نهایی این گوشی فرستنده FM از روش برداشته شد.
    من با N97 کار نکردم که بتونم راجع به مقایسه قطب نمای این دو گوشی صحبت کنم.
    در مورد تاچشم که دوست خوبمون نینجا میگفت با تاچ ایفون فرقی نداره ولی من خودم با ایفون کار نکردم.
    در مورد صداش که اگر تست اسپیکر گوشی رو توی سایت GSMARENA نگاه کنید میبینید که صداش از هر دو تا گوشی 5800 و N97 بیشتره.
    من فقط در حال HD فیلم گرفتم و با حالتهای دیگش کار نکردم. در مورد صدای فیلمبرداریشم که دوستان میگن با اپدیت بهتر شده ولی فکر نکنم به پای N95 برسه.
    خب من تا جایی که تونستم جواب دادم که شما نگی کسی ما رو اینجا تحویل نگرفت.

16. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

14

سلام.
    سوالاتتون مستلزم این هست که در کنار این گوشی گوشیهای N97 و5800 رو هم داشته باشی و خب دوست خوبمون نینجا از معدود افرادی هست که اکثر این گوشیها رو داشته و میتونست پاسخگوی خوبی برای سوالات شما باشه ولی بدلیل گرفتاری سربازی خیلی کم به این سایت سر میزنه.
    من در حد توانم سوالاتتونو پاسخ میدم ایشالا بچه های دیگه ایی هم که این گوشی رو دارند میان صحبتهای منو تکمیل میکنند :
    اول اینکه کوکر معروف ایرانی اقا احسان بخوبی دارند این گوشی رو ساپورت میکنند. تا حال 3تا فریمور براش دادن و میخوان چهارمیش رو هم اماده کنند و از این لحاظ نیاز کاربران این گوشی رو مرتفع میکنند.
    دوم اینکه در نسخه نهایی این گوشی فرستنده FM از روش برداشته شد.
    من با N97 کار نکردم که بتونم راجع به مقایسه قطب نمای این دو گوشی صحبت کنم.
    در مورد تاچشم که دوست خوبمون نینجا میگفت با تاچ ایفون فرقی نداره ولی من خودم با ایفون کار نکردم.
    در مورد صداش که اگر تست اسپیکر گوشی رو توی سایت GSMARENA نگاه کنید میبینید که صداش از هر دو تا گوشی 5800 و N97 بیشتره.
    من فقط در حال HD فیلم گرفتم و با حالتهای دیگش کار نکردم. در مورد صدای فیلمبرداریشم که دوستان میگن با اپدیت بهتر شده ولی فکر نکنم به پای N95 برسه.
    خب من تا جایی که تونستم جواب دادم که شما نگی کسی ما رو اینجا تحویل نگرفت.
    بابت جوابت ممنون
    همینجوری یه سری سئوال در مورد این گوشی واسم پیش اومده بود خواستم یه کم اطلاعاتم در مورد این گوشی بیشتر بشه.
    من که خدارو شکر ساتیو دارم و حالا حالاها هم فکر عوض کردن گوشیم نیستم. خیلی هم از ساتیو راضیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •