بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .
سوال دیگه ؟
بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .
سوال دیگه ؟
کلا گوشی با حالیه یا نه زود ازش سیر میشیم؟
اگه میشه دموش بزارین
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟
بله اگر حوصله ی ور رفتن با گوشی و پیدا کردن نرم افزارها روی اینترنت رو داشته باشید، ویندوز موبایل در مقایسه با گوشیهای عادی بسیار بقول شما سیر نشدنی تر هست![]()
توی یوتوب چک کنید تعداد زیادی ریویو ازش پیدا میکنید.
دست شما درد نکنه همین دیگه داشتیم......................دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟
بستگی داره اگه بخوای اینطور بهش نگاه کنی لامبورگینی هم باشه ازش خسته میشی ولی از نظره من که خوبه .
خوب شما رابطت با ویندوز موبایل چطوره ؟ خیلی ها باهاش حال نمیکنن و همون سیمبین نوکیا رو ترجیح میدن .
سلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
نه! کجا باید این کار رو بکنم؟ آخه من از دوستان پرسیدم گفتند تنظیم نمی خواد! گفتند کابل رو وصل کن و TV Out Viwer رو بزن منم این کار رو می کردم می گفت کابلت وصل نیست!
Spak جان میشه بگی از کجا خریدی ما هم بریم اونجا بگیریم.کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .
![]()
منظور بدی که نداشتم رفیق ، اخه خیلی خیلی زیاد پیش میاد که این اشتباه رو میکنند ، مخصوصا در مورد امنیا.
وقتی شما پرسیدی در مورد زود سیر شدن از گوشی....
دوست عزیز در پاکت پیسی شما به راحتی میتونید رابط کاربری رو عوض کنید ، کاری که در گوشیهای عادی امکان پذیر نیست. این خصوصیت باعث میشه که نسبت به گوشی های عادی ، مشکل دل زدگی از منو ها و رابط کاربری بسیار پایین تر باشه![]()
نه هنوز ، باید کابلم رو عوض کنمسلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
دموی گوشی با حجم 8 مگابایت و فرمت .flvاگه میشه دموش بزارین
برای پخش از نرم افزاری هایی مانند flvplayer استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)