دوستان سلام وخسته هم نباشيد اين هم يك سري كي جديد براي محصولاتكاسپرسكي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام وخسته هم نباشيد اين هم يك سري كي جديد براي محصولاتكاسپرسكي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كي ها سالم هم دارد اخه امروز به تاريخ 21.10.2010 كسپرسكي بلاك ليست را اپديت كرده گفتيم يه چندتا كي نا قابل بگذاريم تا دوستان و ديگر كاربران يك فيضي ببرند.
سلام دوستان
تریال ریست های در امضای من برای نسخه 2011 فاینال هم کار می کند و مشکلی ندارد .
مطمئن ترین تریال ریست در اینترنت ...
قربون همه دوستان عزیزم . هادی.
سریال شگفت انگیز برای
kaspersky internet security
امروز داشتم سریال های کسپرسکی رو نگاه میکردم دیدم یک سریال تاریخ 28-09-2010 گذاشته بودم هنوز داره کار میکنه.
لینک پست قدیمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ای که هست اینه که سریال ها وقتی پخش میشند بعد از چند روز از سرور بلوک میشن ، یعنی وقتی می خواهید فعال کنید موقع اتصال به نت دیگه فعال نمیکنه ، اما اگه کسی قبلش با همان سریال ها فعال کرده باشه ممکنه تا 3 روز هم جزو بلک لیست نره.
یعنی سریال ها در 2 مرحله بلوک میشن ، اول از سرور دیگه اجازه اکتیو نمیده و بعد اپدیت بلک لیست میاد و کسایی که با این سریال فعال کرده بودنند بلوک میشند.
سریال زیر میتونه یک سریال شگفت انگیز برای کسپرسکی حساب بشه:
محتوای مخفی: سریال شگفت انگیز
نتیجه امروز :
محتوای مخفی: اکتیو کد
امیدوارم این سریال به رکورد خودش ادامه بده
موفق باشید.
سلام داداشی جونم
عالی بود . برای من هم کار کرد . شاید کاسپراسکای گذاشته تا همه استفاده کنند !
بازم دستت درد نکنه دکتر هانیبال
قربونت .
دوستان من اخرین ورژن کسپر را از سافت گذر گرفتم که هنوز درسایت کسپرنیست و انگار چندتا باگ داره چون دیروز یک هو کسپر رنگش خاکستری شدبدون اینکه من گاردش را خاموش کنم وبا خروج از کسپرو دوباره اجرا کردنش حل شد ایا من این نسخه را پاک ونسخه 11.0.1.400رانصب کنم
واسه من کار نکرد
سلام عزیز
شما بگو چه اخطاری آمد ؟
حتما باید قبل از اجرا self Defense رو غیر فعال کنی و از کسپر خارج شوی .
دوست عزیز تست شده و هیچ مشکلی ندارد .
شما بگو مشکل چیه تا راهنمایی کنم .
موفق باشید .
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
سلام داداشی جونم
به نظر من شما می بایست از سایت اصلی می گرفتی که نوز تو سایت اصلی قرار داده نشده و احتملا باگ داشته .
به نظر من حذفش کن و نسخه 400 رو بریز . اینجوری مطمئن تری .
قربونت . هادی.
سلام داداشی جونم
به نظر من شما می بایست از سایت اصلی می گرفتی که نوز تو سایت اصلی قرار داده نشده و احتملا باگ داشته .
به نظر من حذفش کن و نسخه 400 رو بریز . اینجوری مطمئن تری .
قربونت . هادی.[/QUOTE]
اقا هادی سلام.ازپاسخی که دادی متشکرم ومیرم نسخه 400رانصب میکنم.قربانت دوست عزیزم:امیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)