سلامنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4520 بهتره چون در عمل خودشو نشون داده بهمین دلیل یکی از پرفروش ترین مدلهای اچ پیه...![]()
سلامنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4520 بهتره چون در عمل خودشو نشون داده بهمین دلیل یکی از پرفروش ترین مدلهای اچ پیه...![]()
سلام
اچ پی بهتره طرحش فوق العادس _ کارایی و مقاومتش بیشتره و همچنین کیفیتش_ گرماش خیلی کمتره اما چون تمام قطعاتش فلزیه برخلاف دل که پلاستیکیه گرماشو بیشتر نشون میده و باعث نگرانی میشه اما جای نگرانی نیست...
سلام
دوست عزیز 4520 2.5 کیلو وزنشه و با داشتن یه کیف هورجینال اصلا اذیت نمیکنه...
گرافیکش خوبه اما بستگی داره که شما چکاری میخوای باهاش انجام بدی...
نسبت به نیازهات از گروه اچ پی یکیرو انتخاب کن و من 6050_6070_6080_6090 به شما پیشنهاد میکنم...
موفق باشی
سلام
قیمتش نسبت به تفاوتش با 6090 خیلی بالاست... 280 تومن بخاطر 500 گیگ بیشتر و بخاطر 1.8 اینچ صفحه بزرگتر اصلا نمیارزه... 6090 1.480 قیمتشه و ارکان اساسیش با 6099 برابره و همین دلیل بهتری 6090 هست چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کارکرد...
سلام دوستان
می خوام نظرتون رو در باره ی HP Pavilion DV6-6000se بدونم.
به نظرتون چه ویژگی های سخت افزاری یا نقطه ی ضعفی داره؟
با سلام
می شه گفت هر لب تاپی در حد قیمت خودش خوبه و به قول معروف هر چقدر پول بدی آش می خوری
لب تاپ اچ پی در مدل های زیر یک میلیون کارایی متوسط دارد ولی بالای 1 میلیون کارایی و بازدهی فوق العاده دارد
اما
متاسفانه خود من به کرات مشاهده کردم کسانی که لب تاپ اچ پی دارند برای تعمیر پیش من آمده و عموماً نیز این ایرادات از سخت افزار دستگاه هست .
به عقیده من لب تاپ اچ پی خوبه و در بعضی مدلهاش در حد لب تاپ های سونی هست
سلام دوستان من میخواستم لپ تاپو از طریق usb flash بوت کنم ولی نشد تو تنظیمات بایوس اول usb رو به عنوان first boot device قرار دادم ولی بازم بوت نمیشه! حتی تو قسمت boot frrom درایو usb رو نمیاره و فقط dvd و هاردو میاره!
به نظرتون باید بایوس رو آپدیت کنم؟ چطوری میتونم اینکارو بکنم؟
لپ تاپم hp dv6 6080 هست و میخوام ubuntu رو از طریق flash نصب کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
توجه داشته باشيد رزولوشن (وضوح تصوير) صفحه نمايش 6099 هم بالاتره
1600x900 در برابر 1366x768
که اين در مانيتورهاي led شديدا روي قيمت اثر مي گذاره
من هر دو رزولوشن را روي 6099 آزمايش کردم ولي رزولوشن 6090 (W-HD) چنگي به دل نمي زد مخصوصا براي فونتها
وضوح تصوير بالاترين رزولوشن 6099 واقعا خيره کننده و زيباست
به هر حال يک عيب اين صفحه نمايشها بازتاب نور در آن مانند آينه مي باشد مانند برخي ديگر از لپ تاپها
از نظر نسبت قيمت به کانفيگ جزو بهترينهاي حال حاضر بازاره (مانند سه برادر ديگرش 6070-6080-6090)
مخصوصا که کارت گرافيکش هم قويتر از ساير سندي بريج هاي موجود در بازاره (فعلا)
در ضمن در حالت فعاليت معمولي گرماي قابل قبولي توليد مي کنه
بلندگوهاي قويي هم داره
ولي شايد بشه مهمترين عيبشو در نگاه اول صفحه کليدش دونست که کليدهاي بالا و پايين کوچکتر از معمولند و چسبيده به هم
ضمنا چون به ايران صادر نميشه و از امارات مياد صفحه کليدش عربيه و چهار حرف پ-چ-ژ-گ را نداره
نسبت به 6070 و 6080 و 6090 وضوح تصوير بسيار بالاتري داره و هم اينکه ارتفاع صفحه دو سانتي متر بيشتره که براي بعضي برنامه ها و بازيها خيلي بدرد ميخوره
در مجموع لپ تاپ 17 اينچ با اين قيمت و کيفيت غنيمته
اگه سوال ديگه اي داره بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)