تا به حال چند بار اعلام کردم که به هیچ عنوان Speedtest رو قبول ندارم حتی عکس امضای خودم رو.
تا به حال چند بار اعلام کردم که به هیچ عنوان Speedtest رو قبول ندارم حتی عکس امضای خودم رو.
من اکو512 دارم
سرعت دانلودم بین 60-65 هستش!!!
نوسانش هم در همون حد میچرخه(60-65)
سلام رفقا
تو صفحه اول سایت یه اد گذاشته شده برای شرکت Ecom ! من که تا حالا اسمشم نشنیده بودم !
کسی اینو میشناسه ؟کیفیت و پشتیبانی ؟
يه سوال : تو بعضي شهر ها كه دارن سيم كشي فيبر نوري ميكنن تكليف adsl چي ميشه؟ آيا اصلا اين سرويس ميتونه با فيبر نوري كار كنه يا نه ؟ توي خارج چيكار ميكنن؟
Last edited by starpars; 01-02-2009 at 18:29.
با فیبر نوری هم dsl سرویس می تونه کار کنه ولی باید تجهیزاتش رو مخابرات نصب کنه که تا الان ما تلاش زیادی از مخابرات ندیدیم.( نبود رقیب همین است....)
مارک مودم چی هست؟!
اگه d link باشه شاتل ساپورت نمیکنه یعنی اگه مشکلی پیش بیاد میگه مودمت تحت ساپورت ما نیست ولی دوستان داران مشکلی ندارن...
Paradyne، Billion و 3com و asus هم ساپورت میکنه شاتل و ......
صبا هم که asus , d-link و .......
تا اونجایی که میدونم مودمهای مورد علاقه صبانت مودم huwai هستش و مودم مورد علاقه شاتل بیلیون(قبلا توضیح دادم به اعتقاد بنده!!! بهتره همون مودمی را بگیرین که شرکت ساپورت میکنه )
اما گه از asus استفاده کنی به هم دیگه میخورند....
سلام
آیا اینترنت adsl رایگان صبانت که از ساعت 3 شب به بعد میباشد باید یوزر و پسورد دیگه ای را بزنیم یا همان یوزر و پسورد خودمان که روزها استفاده میکنیم شبها رایگان میشود لطفا توضیح دهید
نه یوزر و پسوردش برای همه یکی است
user:guest
pas:ngsnet
هر یک ساعت هم دیسکانکت میشه. 3تا7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)