تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 577 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

برای استفاده از ۶۴ بیتی مشکلی نیست ولی اگر مقدار RAM سیستم شما کمتر ۴ گیگ هست بهتره که از ۳۲ بیتی استفاده کنی
    سلام
    ممنون بابت راهنمایی تون
    من 2 گیگ رم دارم به نظرتون مشکلی پیش بیاد؟

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

من هم می خوام اوبونتو 10.4 رو بگیرم ..PC یم 32 بیتی و لپتابم 64 بیتی..نسخه Desktop رو بگیرم یا Notebook ؟

می خوام یکی رو که به کار همه بیاد بگیرم..نظر خودم 32 بیتی Desktop هست..اما نمی دونم فرق Desktop ایش با Notebook ایش چیه..فکر می کنم که 32 بیتی رو میشه روی 64 بیتی نصب کرد ولی برعکسش رو نه..

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من هم می خوام اوبونتو 10.4 رو بگیرم ..PC یم 32 بیتی و لپتابم 64 بیتی..نسخه Desktop رو بگیرم یا Notebook ؟

می خوام یکی رو که به کار همه بیاد بگیرم..نظر خودم 32 بیتی Desktop هست..اما نمی دونم فرق Desktop ایش با Notebook ایش چیه..فکر می کنم که 32 بیتی رو میشه روی 64 بیتی نصب کرد ولی برعکسش رو نه..
    ببینید حرف شما درست هست، سیستم عامل 64 بیتی رو نمی تونید روی یک پروسسور 32 بیتی نصب کنید، واضح هست مثل اینکه شما 2 لیتر آب رو بخواهید بریزید توی یک لیوان 1 لیتری خوب جا نمی شه!
    ولی سیستم عامل 32 بیتی رو میشه روی پروسسور 64 بیتی نصب کرد، مانند اینکه شما 2 لیتر آب دارید و یک ظرف 4 لیتری!
    اما خوب عملا شما دارید از نصف ظرفتون صرف نظر می کنید! حالا باید ببینید ارزش داره یا نه!
    جواب ساده هست، عملا ارزشش رو داره! چون بسیاری از برنامه ها روی ساختار 64 بیتی قابل اجرا نیستند، و مشکل ایجاد می کنند!

4. 3 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

ببینید حرف شما درست هست، سیستم عامل 64 بیتی رو نمی تونید روی یک پروسسور 32 بیتی نصب کنید، واضح هست مثل اینکه شما 2 لیتر آب رو بخواهید بریزید توی یک لیوان 1 لیتری خوب جا نمی شه!
    ولی سیستم عامل 32 بیتی رو میشه روی پروسسور 64 بیتی نصب کرد، مانند اینکه شما 2 لیتر آب دارید و یک ظرف 4 لیتری!
    اما خوب عملا شما دارید از نصف ظرفتون صرف نظر می کنید! حالا باید ببینید ارزش داره یا نه!
    جواب ساده هست، عملا ارزشش رو داره! چون بسیاری از برنامه ها روی ساختار 64 بیتی قابل اجرا نیستند، و مشکل ایجاد می کنند!
    عزیز جان اینو نگفتی 32 بیتی Desktop یا Notebook ؟ کدومش به هر دو کارم میاد..فرق این دو چیه؟ به نظرم Notebook ایش باید سبک تر باشه..

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13 Notebook ≠ Netbook

عزیز جان اینو نگفتی 32 بیتی Desktop یا Notebook ؟ کدومش به هر دو کارم میاد..فرق این دو چیه؟ به نظرم Notebook ایش باید سبک تر باشه..
    سلام
    به نظرم منظور شما نسخه Netbook باشه نه Notebook !
    اگه روی لپ تاپ نصب می کنید از همون نسخه Desktop استفاده کنید.
    ولی در مورد نت بوک از نسخه Netbook .

7. این کاربر از Mr.Lover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

Kubuntu & Ubuntu 10.04 با اسم رمز Lucid Lynx رسما منتشر شد ! اطلاعات تکمیلی در لینک های زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام
    به نظرم منظور شما نسخه Netbook باشه نه Notebook !
    اگه روی لپ تاپ نصب می کنید از همون نسخه Desktop استفاده کنید.
    ولی در مورد نت بوک از نسخه Netbook .

حق با شماست من یه جایی دیدم که زده بود Notebook که منظورش نصب همه منظوره اوبونتو بر روی Desktop,Server,Notebbok بوده..که البته این دو با هم تفاوت دارند و Netbook رنج قطعات خودش رو داره..

ولی باز من متوجه فرق و خصوصیات ریز نسخه Notebook با Desktop نشدم..منظورم اینه که مثلا از لحاظ حجم ،سرعت،کارایی،.. چه تفاوتی با هم دارند..فکر کنم متوجه حرفم شده باشین..
    Last edited by hassan19; 30-04-2010 at 19:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دیشب نسخه جدید را دانلود کردم البته 64 بیتی شو .
    ورژن جدید خیلی بهتر و راحتر و زیباترشده اولین تغییری که من دیدم رفع مشکل کانکشن در دی اس ال بوده که من در ورژن قبلی مجبور بودم 3 تا پک رو دانلود کنم تا بتونم از لن مودم استفاده کنم اما در این ورژن تنها با ایجاد یک کانکشن براحتی به اینترنت وصل میشم .
    قسمت ترمینال با رنگ صورتی پس زمینه خیلی زیباتر شده و موقع تایپ به ادم احساس شادی و خوشی دست میده
    و مزایای دیگر که همگی در راه است.......................

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

حق با شماست من یه جایی دیدم که زده بود Notebook که منظورش نصب همه منظوره اوبونتو بر روی Desktop,Server,Notebbok بوده..که البته این دو با هم تفاوت دارند و Netbook رنج قطعات خودش رو داره..

ولی باز من متوجه فرق و خصوصیات ریز نسخه Notebook با Desktop نشدم..منظورم اینه که مثلا از لحاظ حجم ،سرعت،کارایی،.. چه تفاوتی با هم دارند..فکر کنم متوجه حرفم شده باشین..
    من باز روی حرف دوستمون تاکید می کنم، نسخه ی notebook وجود نداره و آنچه مد نظر شماست netbook هست که دستگاه هایی با مقدار حافظه ی محدود، اینترنت محور و فاقد برخی لوازم مانند سی دی یا دی وی دی رام هستند، بنابراین این نسخه جوری طراحی شده که بر روی حافظه ی محدود netbook ها جای بگیره و نیاز به فقط 4 گیگ فضا داشته باشه، کمتر رم بگیره یا ساختار cpu اونها هم سازگاری داشته باشه:

* Rapid route to market - UI configured to work with Intel Atom processor-based netbooks so you are ready to go
    طراحی شده برای استفاده از ساختار پروسسور های Atom

* Small OS footprint - fits within a 4GB flash drive with room for additional storage
    فضای مورد نیاز کمتر از 4 گیگابایت
    includes a new consumer-friendly interface that allows users to quickly and easily get on-line and use their favourite applications
    رابط گرافیکی جدید جهت افزایش سرعت کار با اینترنت

اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

به این میشه گفت حرف قابل قبول..من دقیقا با همین موارد کار داشتم که بدونم فرق طراحی و معماری این دو نسخه چیه؟ که جوابم رو تا اندازه ای گرفتم..

از همه اینها گذشته شاهکار اوبونتو ی 10.4 رو به همه ی دوستداران این توزیع تبریک می گم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •