بچه ها من گیج شدم
!
مرور آخر بهتره یا زرد قلم چی؟(زرد قلم چی 13 تا آزمون سراسری و آزاده)
مرور آخر 10 تا آزمون که 4 تاش غیر جامع6 تا جامع!! و سوالات همه طراحی شده
اون 16-17 هزار تومن
و این 25 هزار تومن!
اما با مرور آخر دیگه فرصت نمی شه هیچ کذوم از کنکور های سال های گذشته رو زد!!!
بعدشم مطمئن نیستم چیز خوبی باشه چون انگار فقط داره زیاد تبلیغات میکنه
!
ضمن اینکه باعث میشه پروژه آخر برنامه کانون درست اجرا نشه
!
بعد زرد قلم چی یک ویژگی خوب دیگه هم که داره باعث میشه ببینی که سوالات چقدر تکراری میاد! ولی مرور آخر می خواهد تو 10 تا آزمون دوباره یک عالمه نکته ی متفاوت بهت یاد بده. خب اینکه دیگه میشه همون تست زدن قبل از جمع بندی! دیگه مرور و تسلط نمیشه اسمش!
توی زرد قلم چی نوشته تو دوران جمع بندی نباید درس جدید خوند یا تست جدید زد.
ضمننا این سی دی های مشاوره ای تو بسته اون کارنامه تکمیلی و کارنامه مشاوره ای و اینا هم که داره من احساس می کنم فقط باعث محدودیت در برنامه ریزی بعد آزمون میشه و هیچ کمکی نمی کنه! تازه این وارد کردن پاسخ نامه در اینترنت و ماه آخر هر روز روی کامپیوتر اومدن خودش یه مشکل دیگه است! چون تجربه ثابت کرده اومدن پای کامپیوتر فورا آدمو از حال و هوای درس خارج می کنه و ذهن رو هم تنبل میکنه!
از طرفی هم میشه هر دو رو خرید ! ولی نه یه مشکلی هست . من فکر می کنم اگر هر دو رو بخرم اونوقت فقط باعث میشه بیشتر گیج بشم و از هیچ کدوم اون طور که باید و با این تاکید و تمرکز روی یک برنامه استفاده نشه!
از همه مهم تر پر واضح است که گزینه ی دو این شیوه ی مرور رو از قلم چی دزدیده است!
نکته قابل توجه: قلم چی خم می تونست سوالات طراحی شده بزاره! اما این سوالات رو تو کتاب تکمیلی(اگر من طراح بودم) گذاشته! و تاکید کرده مر حله ی اول زدن 6 سال کنکوره!
شما چی فکر می کنید؟.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید