به نظرم شما یه بررسی بکن ببین اگه میتونی به قیمت خوب (مثلا به آشنا،که خودت کاملا راضی باشی!) بفروشیش که خب بفروشش ولی اگه خوب نخریدند، بیخیالش شو با همین نسل 3 خودت حال کن! ساپورتش که تموم شد دوتایی یه فکری میکنیم!![]()
به نظرم شما یه بررسی بکن ببین اگه میتونی به قیمت خوب (مثلا به آشنا،که خودت کاملا راضی باشی!) بفروشیش که خب بفروشش ولی اگه خوب نخریدند، بیخیالش شو با همین نسل 3 خودت حال کن! ساپورتش که تموم شد دوتایی یه فکری میکنیم!![]()
راستی از امضای شما معلومه نسل سوم دارید
راضی هستید؟
از لحاظ سرعت و ال سی دی و کیفیت صفحه در نمایش عکس و فیلم مخصوصا![]()
سلام دوستان
من از ipod هیچی نمیدونم(البته از نظر کیفیت تصویر ,صدا و عمر باطری) فقط دنبال یه چیزی برای فیلم و اهنگ هستم ipod مناسبه ؟
فقط برام خیلی مهمه فیلمو با کیفیت نشون بده و فایل srt نوش کار کنه و باطریش زود تموم نشه. البته اگه میشه قابلیتای سری جدیدشو لیست وار بگید.
کاملا راضی هستم!
کیفیت صفحه نسل 3 و حتی نسل های قبلی از محشر اون طرف تره (با هر دستگاهی که مقایسه کنی!) حالا توی نسل 4 از اون هم فراتر رفته!
فکر میکنم اگه کاربری تون فقط فیلم و آهنگه و کاری به بازی و برنامه و اینترنت ندارید اگه سراغ پلیر های Cowon برید براتون بهتر باشه!
من هیچ پلیری رو ندیدم که فایل Srt و کلا زیرنویس به صورت جدا رو ساپورت کنه، خصوصا فارسی!
قابلیت های آیپاد تاچ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنونم
این جور که معلومه زیاد هم بد نیست من اینو نگه دارم....
Last edited by hamed1987; 23-09-2010 at 13:55.
خواهش میکنم!
اصلا بد نیست، عالیه! ان.شاء.الله nسال LCDـیش برات روشن، خاموش بـشه!![]()
نه, هم بازی میکنم هم اینترنت میرم اما بیشتر از هر کاری برا فیلم و اهنگ استفاده میکنم مخصوصا فیلم
راستی از عمر باطری چیزی نگفتید (چند ساعت میشه ازش کار کشید) ؟
خب پس بهترین و شاید تنها گزینه برای شما آیپاد تاچ هست!
باطریش برای موزیک و فیلم واقعا عالیه و خیلی خوب جواب میده ولی وبگردی و خصوصا بازی های سه بعدی باطری زیادی مصرف میکنه، البته تو نسل جدید باطری باز هم بهبود یافته!
مرسی عزیز
ولی نگفتید حدودا چند ساعت میشه باش فیلم دید ؟
اگه قیمت 32 و 64 رو هم دارید لطف کنید بدید.
7 ساعت فیلم و 40 ساعت موسیقی
قیمت 32GB نسل4 تهران : حدود 450.000 که به شدت الکی گرونه، میاد پایین، تا 350 هم میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)