جلد یک: تابع __حد___پیوستگی
جلد یک: تابع __حد___پیوستگی
سلام
دیدم آقای نیتس چند صفحه قبل یه 20 تا کتاب پیشنهاد داده بودن برای ریاضیات!!!
دهنم واموند!
شما همه اینا رو خوندید؟
با چه انگیزه ای؟ کنکور؟!!!
سلام دوستان خسته نباشيد راستش من يه مدتي هست که چند تا درس رو از سوم نهايي (رشته تجربي) تجدید میشم و امکانات زیادی ندارم الان حدود 1.5 سال هست که هی از این چند درس میفتم اوایل تعداد درس ها خیلی زیاد بود که الان کردمش 5 درس که به ترتیب : زیست 2 – فیزیک3– شیمی 3 – ریاضی 3 و زمین شناسی هستند که دو تاشون رو یعنی زمین شناسی و ریاضی 3 رو از تک ماده استفاده کردم و میمونه زیست و شیمی و فیزیک!
خوب الان از شما یه خواهش دارم!
اونایی که مدارس خوب درس میخوندند یا معلمای خوب تری داشتند که در کل به اونا جزوه میدادند یا مطالب رو به صورت جزوه مینوشتند اگه ممکنه برام یه اسکنی چیزی بگیرید و برام به صورت doc یا pdf آپلود کنین به خدا اگه این کار رو بکینن برام کار بزرگی کردید چون اگه من نتونم این ترم از اینا قبول بشه دیگه امیدی به ادامه زندگی ندارم!
خلاصه اگر این لطف رو بکنید و زحمت درس های : فیزیک3 – شیمی 3 (ریاضی اگه بود خوب بهت وگر نه زیاد مهم نیست) رو بکشید و یه جزوه عالی ازشون برام جور کنید یه دنیا ممنون میشم!
خواهش میکنم هر چه سریع تر هر کس امکانش رو داره این کار رو بکنه چون 10 روز دیگه باید اینا رو امتحان بدم و چیز زیادی هم بلد نیستم!
یا علی مدد!
![]()
سلام دوست عزیز . تعریف از خود نیستا . ولی اون 16 الی 20 مرحله مخصوص دبیرستانه . کسی که ریاضیات رو میخواد واقعا یاد بگیره باید خیلی بیشتر از اینها تلاش کنه . کتابهای انتشارات مدرسه هم هست و به غیر از اونها . المپیادی هایی که انتشارات مبتکران میزنه و ......
به نظر شما این انگیزه واسه کنکوره ؟ معلومه که نه ؟ اگه واسه کنکور بود هرگز اینطور نمیشد . من ریاضی رو تفریحی میخونم . کاری با روال کلاسها ندارم. و هیچ موقع هم کلاس ریاضی نرفتم و نخواهم رفت
بعضی ها میگن من به فیزیک یا ریاضیات خیلی علاقه دارم ولی خوندن کتابهاشون خیلی وقت گیره ؟ اینها در اصل علاقه ندارن به اون درسی که میگن بلکه دارن وانمود میکنن که علاقه دارن ؟ اگه علاقه داشتن هرگز چنینی حرفی نمیزنن.
اولین قدم همیشه مشکله . ولی اینکه یواش یواش رفتی تو دنیای ریاضی خود به خود مسایل رو حل میکنی .همه چیزت برات اشکار خواهد شد . درسی مثل فیزیک رو هم خوب یادمیگیری
ورود به هر دنیایی از علم اعم از ریاضیات یا فیزیک یاشیمی و یا ادبیات ( از همه بیشتر ریاضیات ) عشق میطلبه.
موفق باشی . اگه سوالی هست در خدمتم
Last edited by nits; 22-12-2009 at 14:33.
من سوم هستم برای حسابان خوندن جلد 1 عباس امیدوار و دیف 1 رمزینه کافیه؟
کاملا کاره درستی هست . حتما هر دوتارو بخون . بله کافیه و خیلی خوب و مفید
شما رسما اشتباه می کنید
اگر سومی دیف 1 رمزینه چه ربطی به حسابان داره؟؟
محمد امین عزیز دیف 1 دنباله و سری و..... داره این بنده خدا که الان سومه به چه دردش می خوره اینا رو بخونه؟؟
گول خوردی آی گول خوردی پست محمدامین زیاد می خوندی : دی
آقا محمد امین از دست ما ناراحت نشی یه وقت!!
کار شما مثل کسی می مونه که به جای پیک نیک با خودش اجاق گاز رو می بره کوه !
مگه بیکاری که اینقدر وقت خودتو تلف کنی وقتی با دو سه تا کتاب میشه براحتی حساب دیفرانسیل و ریاضی پایه رو جمع کرد ( تازه برای بالای 70% )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)