تو همه جاها میشه تمارض کرد ولی اگه درست فیلم بازی نکنی که داور گول بخوره بهت کارت زرد میده
تو همه جاها میشه تمارض کرد ولی اگه درست فیلم بازی نکنی که داور گول بخوره بهت کارت زرد میده
نه بگی که عکس کیت رو فایلهایی که تو سایت گیمینگ بود به صورت img بود گذاشتم
ولي نميدونم اين بازي چي داره كه 322 صفحه رو رد كرد
من 5 دقيقه بازي كردم بعد سريع حذفش كردم pes 6 دوباره نصب كردم....
اين واقعا konami گند زد ..
اين فقط نظرمه و به كسي بر نخوره...
درسته این نظر شماست وقتی pes 6 هم اومد سریع صفحاتش زیاد شد چون دوستان سوال دارن
به کسی بجز konami بر نمیخوره ولی اگر کارت گرافیکیت قوی باشه و با گرافیک اخر بازی بکنی میبینی که PES6 موندش تو همون 2 سال پیش بازی فوتبال روز الان PES 2009 هستش من فقط نمیگم همه میگن
Last edited by Mohammad_Sn2001; 26-10-2008 at 23:53.
جدا کنامی به چی فکر کرده این تکل خود به خودی رو گذاشته؟
راستی چرا سانتر میکنیم رو پای بازیکن شیرجه میره هد میزنه؟
شما حالتون خوبه ؟
تو چند تا پست آخري گفته بودي كه گرافيكت كمه و نميتوني بازش كني
منو دوستان هم داشتيم راهنماييت ميكرديم تا بتوني بازش كني
تو كه نميتونستي بازش كني چجوري 5 دقيقه بازي كردي؟
خوب حالا معلومه كه نتونستي بازش كني و اين حرفو همينجوري گفتي
حالا اومديم 5 دقيقه بازش كردي اخه به كدوم گيم تو 5 دقيقه ميشه اينجوري راي داد؟
شما بايد سيستم خوب بازي را باز كنيد تا بدونيد كه pes2009 يعني چي
من هم از خدامه كه بتوني خوب بازش كني
اره دوست عزیز حرف شما قبوله نیمدونم چرا بعضی مواقع بازیکن خود به خود تکل میره و یه کارت مفت میگیره و پنالتی هم الکی میده .....البته بعضی مواقع این تکلهای خود به خود دروازرو نجات میده اما در کل به نظره من شده یکی از مشکلات بازی و باید اصلاح بشه ..........
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!
آخه چه راهنمایی ؟؟دوستانی که فایل ارتقا قابلیت لجند رو بدون اشکال نصب کردند و پیغام Don't Send رو دریافت نکردند لطفا" راهنمایی کنند
من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم ، شاید شما ویستا داری روی ویستا کار نمیکنه
من که بدون هیچ مشکلی بازش کردمو ازش استفاده کردم
وارد کردن نمیخواد کهوالا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!
من چندین پچ و آپشن فایل گذاشتم توی این تاپیک و کنارش هم توضیحات گذاشتم
این آخرین پچی که گذاشتم همراه kitserver هستش که اکثر لباس ها و مخلفات دیگه رو توش داره یعنی در فولدر img کلی فایل و فولدر هستش که با setup خود کیت سرور که install میشه توی بازی میتونی همه اش رو توی بازی داشته باشی
یعنی هلو بپر توی گلو هستش ، شما فقط کیت سرور رو در مسیر نصب بازی کپی میکنی از داخل فولدرش فایل setup رو اجرا میکنی و install رو میزنی ، خودش همه کارارو میکنه
یه آپشن فایل 4 مگابایتی هم کنارشون داره که باید بریزی توی مسیر سیو بازی
همین ، دوستان با عکس هم اینارو آموزش دادند
فقط اگه دیال آپ داری حجمش برات زیاده
Last edited by beauty; 27-10-2008 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)