من زنگ زدم دفتر اصفهان.گفت فرمو پر کن بعد ما زنگ میزنیم شماره حسابو میگیم بریز به حساب.فکر کنم تلفنی سرویسو بپرسه نیازی به اونجا رفتن نباشه
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من زنگ زدم دفتر اصفهان.گفت فرمو پر کن بعد ما زنگ میزنیم شماره حسابو میگیم بریز به حساب.فکر کنم تلفنی سرویسو بپرسه نیازی به اونجا رفتن نباشه
چه سرعتیش ؟
منظورم Transferـه شبانست.
میدونم منظورم این بود کدوم سرویسش 128؟256؟512؟1 مگ ؟2مگ؟
معذرت میخوام اشتباه از من بود.
128 و 512
![]()
دوستان سرویسای 512 و 1 مگ پارس انلاین چطوره؟ یکی میتونه قیمت یک ماهه اش رو با کمترین ترافیک بهم بگه؟ من که هرچی این جدولا رو نگاه کردم نفهمیدم خیلی پیچیده بود![]()
نه داداش این چه حرفیه منم اشتبا گفتم چه سرعتیش
سرعت 128 واقعی هست یعنی شبی 220 مگابایت میتونی بگیری 512 هم شبی حدودا فکر کنم 500 مگ توی 4 ساعت-این سرویس های جدیدش خیلی ارزونند میتونی 1 مگ رو با 3 گیگ ترافیک 31 تومن بگیری یکی از دوستان با 2 مگ شبی 2.5 گیگ میگیره پس شما با 1 مگ میتونی شبی 1200 مگ بگیری
1 ماهه که اصلا نمیده عزیزم
3 ماهه 512 با 7 گیگ ترافیک در میاد 45 تومن
3 ماهه 1 مگ با 2 گیگ ترافیک میشه 60 تومن
با 512 از 1 تا 7 صبح بین 500 تا 1 گیگ میگیرین. معمولا 700
![]()
خوب پیشگامانم که ثبت مک آدرس رو آغاز کرده
نمیدونم چرا هم پشتیبانیش هی میگه صبانت صبانت هم دارند راهه صبا رو میرند از اون طرف سرعتا رو کم کرد حالا هم که مثل صبا ثبت مک آدرس گذاشته و از فرداست که همه مشکل ارور 691 پیدا میکنند
به نظر من ثبت مک ادرس بد نیست چون جلو دزدی ها رو میگیره تو قسمت پشتیبانی و فروشو ریسلر ها و احتمالا هم دزدی چیزی شده که اینو فعال کردند اما در کل واسه اونایی که حالت چند سیستمی و مودمی دارند با مشکل مواجه میشند که باید مک آدرس دوم رو ثبت کنند اما واسه ماها که بد نیست
بچه های پارس میگند تا 1 ماه پیش تا 3.5 گیگ شبی هم دانلود میکردند اما حالا دیگه ازین خبرا نیست حالا اگه پارسم بخواد به این وضعش ادامه بده من میرم دوباره پیشگامان اما سرعتای خیلی بالا مثل 2 مگ
فقط 2 تا چیزو موندم اینم اینکه کاش یکی دیگه هم ازین سرویسا میگرفت ببینیم چطوره یکی اینکه آیا اصلا 2 مگ میدند ؟اخه 2 نفر به مشکل برخوردند اما سعید گرفته
سعید جون میتونی گزارش مصرف این چند وقتتو بزاری ببینیم این چند شبه چی کارا کردی ؟البته فعلا عجله ای ندارم تا اواخر فروردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)