تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 905 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عرضم به حضورت که صداش یه همچین چیزیه : ترتر ترتر و بعضی مواقع بعد از یه چند دقیقه صداش میوفته و بعضی مواقع هم نه ولی به مرور کمتر میشه

دیروز هم پیش تعمیرکارش بردم زیر بار نرفت و گفت کار من بدون عیب بوده..حتی گفت فرمون مشکلی نداره ولی منی که از اول 206 زیر دستم بوده میدونم که فرمون یکم سفت شده...

خودش اول گفت که مشکل از شیر نیست...راستی اینم بگم گاهی اوقات از داخل فرمان یه صدای تق تق هم میاد...البته به ندرت پیش میاد ولی گفتم بگم شاید کمک کنه
    چون پولی با احتمال زیاد عوض شده اگه میتونید با دقت و حوصله سطح تسمه رو چک کنید . حتی احتمال کمی هست که روکشی یا خاک گیری داره برخورد می کنه همونطور که فرمودند هرزگرد هم چک کنید
    متاسفانه بعضی وقتا میخواییم یه مشکل حل شه برامون مشکل دیگه ای تراشیده میشه
    صدای فرمون که میگید میتونه از 4 شاخه و یا حتی راهنما و بوش باشه خیلی مهم نیست میشه روانکاری کرد
    ولی ممکنه جعبه فرمون الان خودش رو نشون داده و خراب باشه
    البته اینی که میگید خوب بود و با تعویض مخزن اینجوری شد جای شک داره .
    یه ریسک کنید و اگه روغن رو بعد از تعویض مخزن عوض کردید با مشورت اونو باز با یه مارک دیگه ( فکر کنم روانتر - فورمول متفاوت) عوض کنیدو مواظب روغن های تقلبی باشد شاید مشکل رفع شه
    یه سوال دیگه وقتی فرمون رو درجا میپیچید حالت لرزش و یا فشار بیش از حد به موتور و یا لرزش در ماشین نمیاره؟
    عذر خواهی ویژه از جناب camaro lt
    Last edited by kasra2002; 23-07-2013 at 20:34.

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چون پولی با احتمال زیاد عوض شده اگه میتونید با دقت و حوصله سطح تسمه رو چک کنید . حتی احتمال کمی هست که روکشی یا خاک گیری داره برخورد می کنه همونطور که فرمودند هرزگرد هم چک کنید
    متاسفانه بعضی وقتا میخواییم یه مشکل حل شه برامون مشکل دیگه ای تراشیده میشه
    صدای فرمون که میگید میتونه از 4 شاخه و یا حتی راهنما و بوش باشه خیلی مهم نیست میشه روانکاری کرد
    ولی ممکنه جعبه فرمون الان خودش رو نشون داده و خراب باشه
    البته اینی که میگید خوب بود و با تعویض مخزن اینجوری شد جای شک داره .
    یه ریسک کنید و اگه روغن رو بعد از تعویض مخزن عوض کردید با مشورت اونو باز با یه مارک دیگه ( فکر کنم روانتر - فورمول متفاوت) عوض کنیدو مواظب روغن های تقلبی باشد شاید مشکل رفع شه
    یه سوال دیگه وقتی فرمون رو درجا میپیچید حالت لرزش و یا فشار بیش از حد به موتور و یا لرزش در ماشین نمیاره؟
    عذر خواهی ویژه از جناب camaro lt

سلام..راجب سوالتون عرض کنم که نه...موتور صدا یا لرزشی نداره...

راستش منم فکرم رفته به روغن...میگم شاید روغن بدرد نخور بوده...برای گشیدن روغن نیاز به مکنده داره؟

همونطور که گفتم روغن کاسپین ریختم...امکان داره این روغن هم تقلبی باشه؟ ایا روغن تقلبی به جعبه فرمون اسیب برسونه؟
    Last edited by t.sunami; 24-07-2013 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام..راجب سوالتون عرض کنم که نه...موتور صدا یا لرزشی نداره...

راستش منم فکرم رفته به روغن...میگم شاید روغن بدرد نخور بوده...برای گشیدن روغن نیاز به مکنده داره؟

همونطور که گفتم روغن کاسپین ریختم...امکان داره این روغن هم تقلبی باشه؟ ایا روغن تقلبی به جعبه فرمون اسیب برسونه؟
    جدای از تقلبی بودن ممکنه فورمولش برای ماشین شما مناسب نباشه صرف به غلیظ یا شل بودن اون نیست روی جعبه رو بخونید و با اونی که در کاتالوگ ماشین نوشته مقایسه کنید

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســـلام....
    توی جعبه ی فیوز سمت چپ ماشین405/ کاربرات / رو اتفاقی دیدم اسم اونارو نمیدونم چیه رله هست..فیوز هست....نمیدونم ولی اون سبز رنگه که توی عکس هم مشخصه دیدم سیاه شده...
    میخواستم ببینم چی هست و کارش چیه..؟ و نیازی هست عوض اش کنم..؟؟ مشکلی برام درست نکرده...تا الان...
    سیم های پشت اش چک کردم..دیدم سوختگی نداره و توی خود اون سوخته فکر کنم در اثر برق زیاد....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید../

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.تو عكسي كه گذاشتي 3تا رله ديده ميشه.رله يا همون كنتاكتور داراي يك برق فرمان(كه مثبت و منفي با دو سوكت)وبرق قدرت داره كه معمولا يك يا چند خروجي داره وبه صورتNO و ياNC استفاده ميشه.ظاهر رله سبز سالم ديده ميشه واحتمالا اون سياهي داخل مادگي در اثرسوختن رله قبلي بوده كه عوض شده.مشخصات رله از جمله نوع برق(DCياAC) و ولتاژ نامي وجريان عبوري و تعداد تيغه يا كنتاكتها و نوع اونها رو در كنار رله مينويسند.ولي متاسفانه با اين عكس نميشه گفت كارش چيه.معمولا رله براي راه اندازي كولر .فنها.چراغها.فلاشر و...استفاده ميشه.بطور مثال شما موقعي كه كليد كولر رو ميزني بسته به نوع ماشين تا20 امپر برق نياز هست كه اگه از كليد كولر بگذره بلافاصله ذوب ميشه بنابراين شما نياز به رله داريد تا اين جريان رو از طريق رله به مگنت كمپرسور و فنها برسوني.

8. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام.تو عكسي كه گذاشتي 3تا رله ديده ميشه.رله يا همون كنتاكتور داراي يك برق فرمان(كه مثبت و منفي با دو سوكت)وبرق قدرت داره كه معمولا يك يا چند خروجي داره وبه صورتNO و ياNC استفاده ميشه.ظاهر رله سبز سالم ديده ميشه واحتمالا اون سياهي داخل مادگي در اثرسوختن رله قبلي بوده كه عوض شده
    ســـلام..
    و ممنون بابت توضیحات کامل....
    اما روی رله سبز.....2تا از اون سوکت ها هم تغییر رنگ داشتن..توی این عکس باز بهتر مشخصه..\.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .ولی فکر نکنم قبلا عوض شده باشه..آخه فرانسویی هست..الان این قطعه رو فکر نکنم فرانسه بده.؟؟///..پس نیازی به تعویض اش نیست.؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.از روي عكس مشخصه كه توان كاري رله حداكثر 25 آمپره.دركنار رله پايه ها وشماره ها رو مشخص كرده.اون 2شماره اي كه مستطيل كوچيك مربوط ميشه پايه هاي فرمان و 2تاي ديگه مال قدرت هست.كه احتمالا مدتي امپر كشيده و تغيير رنگ داده.(معمولا در اثر گذشت زمان وضعيف شدن اتصالات اين موضوع اتفاق ميفته.)در ضمن رله فرانسوي گير مياد ولي بايد دنبال بگردي.هر موقع خواستي رله اي رو عوض كني نوع امپر بالاتر بخر مثلا اگه25 امپر بود شما30 بخر.اون رله كناري كه علامت مثبت ومنفي داره مربوط به راهنماست.

11. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جدای از تقلبی بودن ممکنه فورمولش برای ماشین شما مناسب نباشه صرف به غلیظ یا شل بودن اون نیست روی جعبه رو بخونید و با اونی که در کاتالوگ ماشین نوشته مقایسه کنید
    میشه چندتا روغن هیدرولیک که مربوط واسه 206ها استفاده میشه بهم بگید که برم از همونا بگیرم؟

==========

camaro عزیز اون کاری که گفتین رو کردم ولی نفهمیدم که صدا دقیقا کجاست...چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میشه چندتا روغن هیدرولیک که مربوط واسه 206ها استفاده میشه بهم بگید که برم از همونا بگیرم؟

==========

camaro عزیز اون کاری که گفتین رو کردم ولی نفهمیدم که صدا دقیقا کجاست...چکار کنم ؟
    دوست من الان نمیدونم واقعا چی معرفی کنم شما دفترچشو بخون فورمول روغن مصرفی نوشته مثلا برخی گیرباکس های اتوماتیک نوشته dexron II و... که مهمه به سرم اومده که میگم
    تشخیص خرابی بلبرینگ یه کم سخته ولی دقیقا باروش جناب camaro lt عملیه

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ســـلام....
    توی جعبه ی فیوز سمت چپ ماشین405/ کاربرات / رو اتفاقی دیدم اسم اونارو نمیدونم چیه رله هست..فیوز هست....نمیدونم ولی اون سبز رنگه که توی عکس هم مشخصه دیدم سیاه شده...
    میخواستم ببینم چی هست و کارش چیه..؟ و نیازی هست عوض اش کنم..؟؟ مشکلی برام درست نکرده...تا الان...
    سیم های پشت اش چک کردم..دیدم سوختگی نداره و توی خود اون سوخته فکر کنم در اثر برق زیاد....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید../

در ماشین شما معمولا این دو مربوط به فن و کمپرسور کولر و ... باید باشه که علت سیاه شدگی هم اینه که در اثر کارکرد و کهنگی سیم ها و سیستم های برقی باعث گرم شدن مدار در محل های اتصال که شل هم باشند میشه و بدون سوزاندن فیوز باعث سیاهی و بعد از اون آب شدن قطعات می شه شما حالا که بازش کردید پایه رو تمیز کرده و اگه اسپری الکترونیکی خشک دارید به اون بزنید و دهانه هر 5 یا 4 پایه رو در فیش زیری تنظیم کنید که شل نباشه و با خیال راحت استفاده کنید برای امتحان بیشتر می تونید وقتی داره کار می کنه حرارتشو بسنجید که زیاد از حد نباشه مثلا ممکنه اگه این مال فن شما باشه در اثر پوسیدگی سیم یا کثیف بودن فن امپر بیش از حدی بکشه و دوباره گرم کنه ولی با سالم بودن رله خیلی نگران نباشید

16. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •