n82 که جز بهترین 5مگاپیکسلی ها هست که!!!! چطور شما میگی عکساش چنگی به دل نمیزنه!!!!!!
n82 که جز بهترین 5مگاپیکسلی ها هست که!!!! چطور شما میگی عکساش چنگی به دل نمیزنه!!!!!!
نباید انتظار یه دوربین عکاسی حرفه ای رو از گوشی داشت
دوستان دوربین n82 یکی از بهترین دوربینهای موجود روی گوشیهای موبایل هست ...
درسته 5 مگ هست اما قابل مقایسه با 8 مگاپیکسلی های جدید هست ... به خاطر فلش قوی که داره عکسهای خیلی خوبی چهخ در روز و چه در شب میندازه ..
سلام
دوستان ميشه بگيد كيفيت عكسهاي n82 بهتره يا n79 البته توي روز؟
در كل از لحاظ سخت افزاري دوربيناشون با هم فرقي داره؟؟
ممنون
کاملا مشخصه که کیفیت عکس های n82 بهترینه در کل ان 82 به کامرا فون معروفه در ان 79 فاصله کانونی تغییر کرده
ان 82 دارای بهترین فاصله کانونی با فلش زنون هست من ان 79 دارم عکسهاش یک چیزی در حد مزخرفه
يعني در حد يه 5 مگاپيكسلي نيست؟؟
اقا قیمت روزش الان چقدره؟
الان بخرم بهتره یا بعد از عید؟
دوستان جدیدا با یه مسئله ای روبرو شدم که خواستم خدمتتون بگم.
تازه گیها گرد و غبار به زیر قاب lcd گوشی n82 نفوذ کرده و دائم جلوی دیده.
این نشون میده که قاب گوشی در مقابل نفوذ گرد و غبار زیاد ایزوله نیست و راه نفوذ اینها به داخل قاب بازه.
شما هم این مشکل رو داشتید؟
با تشکر
سلام دوستان
چند تا فایل با فرمت 3gp رو گوشی (memory card ) بعد رو حافظه گوشی copy کردم اما الان میخوام این فایلها رو حذف کنم error میده که این فایل در حال حاضر باز است video center >my video و به هیچ طریقی نتونستم حذفشون کنم تو قسمت gallery > images & video این فایلها رو نشون نمیده ! اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
سلام دوستان
چند تا فایل با فرمت 3gp رو گوشی (memory card ) بعد رو حافظه گوشی copy کردم اما الان میخوام این فایلها رو حذف کنم error میده که این فایل در حال حاضر باز است video center >my video و به هیچ طریقی نتونستم حذفشون کنم تو قسمت gallery > images & video این فایلها رو نشون نمیده ! اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)