اگر کسی لینک آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی کاسپر اسکای رو برای ویندوز 2003 سرور داره لطف کنه همین جا بذاره ممنون
اگر کسی لینک آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی کاسپر اسکای رو برای ویندوز 2003 سرور داره لطف کنه همین جا بذاره ممنون
تا اونجاییکه اطلاع دارم برای ویندوز های سرور باید از محصولات زیر بهره برد
Total Space Security
Enterprise Space Security
Business Space Security
Work Space Security
فرق این محصولات رو هم در جدول زیر میتونید ببنیند
برای دانلود نسخه Trial محصولا فوق به سایت کسپرسکی مراجعه کنید
البته چون هیچکدام کرک و سریال معتبری ندارند اگر امنيت واقعا برايتان مهم است بهتر است از نسخه هاى ارژينال اين محصولات استفاده کنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک سوالی دارم
ورژن 2009 را اینستال کردم اما مشکل آپدیت کردن را داشت و دوباره همان ورژن 6 را نصب کردم و موقع آپدیت کردن گفت که 5 مگابایت آپدیت دارد ولی وقتی یک مگابایت آپدیت میکند در همان جزئیات آپدیت کردن یک اروری میدهد و مینویسد: Network operation timeout expiredو بعضی مواقع این ارور را میدهد: Connection terminatedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن لطفا بگید چرا این مشکل پیش میاد و چرا وقتی یک مگابایت را آپدیت کرد دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن و برای سریال هم فعلا دارم از همون نسخه 30 روزه خودش استفاده میکنم و از کرک استفاده نمیکنم
لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
همانطور که دوست قبلی گفتن زياد تفاوتی نکرده، فقط بنظرم مياد که اون وقفه اي که هنگام اجرای ستاپ بود، تا حدودی بهتر شده و ديگه زياد مکث نميکنه، (ورژن 8.0.0.454)
دوست عزیز گویا شما کلا با آپدیت کردن مشکل دارید و شاید این مشکل بخاطر عیبی در ویندوزت باشه
اول از ورژن 6 استفاده نکنید چون اصلا محصولی در حد نسخه 7 و 8 نیست
اگه با ورژن 8 مشکل دارید از نسخه های 7.0.1.325 و 7.0.0.125 استفاده کنید
دوم اینکه ارور فوق هنگامی رخ میده که ارتباط شما باسرور کسپرسکی قطع میشه
اگه مشکل از شلوغی سرور باشه سریعا کسپرسکی سرور رو عوض میکنه و ادامه آپدیت رو از سرور دیگه ادامه میده
اما اگه مشکل از ارتباط شما باشه اونموقع کسپرسکی دیگر قادر نخواهد بود با سرورهای دیگه خودش هم ارتباط برقرار کنه و اپدیت قطع میشه
شما اول یه نسخه خوب نصب کن و با سریال اکتیوش کن
بعد در موقعیکه وضع ترافیک اینترنت خوبه شروع به آپدیت کن (سعی کن اینبار هنگام آپدیت کاری نکنی)
Last edited by majid20; 08-08-2008 at 18:11.
دوستان یه فولدری با نام QB در آدرس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\QB
ایجاد شده و حجمش هم چیزی حدود 3 گیگابایت هستش میخوام بدونم این چه فولدری هستش و فایل هایی که توشه اگه پاکشون کنم آنتی ویروس رو از کار میندازه یا نه؟
در ضمن فولدری دیگر به نام Data هم به ادرس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
هستش که اون هم 400 مگابایت شده میخوام بدونم این فولدر ها با این حجم کارشون چیه؟
در آخر هم سوالی داشتم و اونم اینه که بلاخره شما اساتید ورزن 8 رو پیشنهاد میکنید یا 7 رو؟
ممنون وبا تشکر
با سلام
چي 3 گيگ
چه خبره
اون پوشه quarantine/backup هستش مگكه چقدر ويروس پيدا كرده تنو سيستمت كه اينقدر قرنتينه داري؟
400 مگ ديتا ؟ بايد دور ور 30 مگ باشه ؟
نظر من رو بخواي يه بار كلا پاك كن كاسپ رو پوشه هاي رو هم پاك كن بعد از اول بزن بو اپ ديت كن
پس به نظر شما پاکش کنم از اول نصبش کنم؟
حجم Report خیلی کمه 24 کیلوبایته این یه فولدر دیگست نمیدونم چیه که اینقدر حجم داره Report ها رو همشون رو پاک کردم
نظرتون رو راجه به برتری نسخه ها نگفتید که ورژن 7 بهتره یا 8
ممنون و با تشکر
رپورت رو نگرفتم چه ربطي داشت بالا شما مال قرنتنه رو گفتي ؟!!!
در مورد نسخه 8 و يا 7 كه قبلا استاد عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح دادن
طبق گفته ايشون اينجيل نسخه 8 بهتر نوشته شده سرعت بالاي داره و قابليتهاي بيشتر
مي توني به پست ايشون مراجعه كنيد
من شخصا اي 8 استفاده مي كنم مشكلي ندارم به خوبي آپ ديت ميشه ويروسا رو سه سوت ميكشه و خيالم راحته
داخل پارنتز( در جديدترين آزمون ها كاسپرنه از بوليتن قبول شد نه از advancad + ولي هنوز هم كاسپر بهترينه)
اگه بحث سر اینترنت سکیوریتی باشه که بله نسخه 8 بهتر از نسخه 7 هستش
اما اگه بخواهید صرفا از آنتی ویروس استفاده کتید ورژن 7 به مراتب بهتر از 8 می باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)