تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 649 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    مدت زیادی میشه که بحث ها رو دقیق دنبال می کنم و در انتخاب x1 به جمع بندی نهایی رسیدم .
    بد نیست در اختیار دوستان هم قرار بدم ...
    مسلما x1 در حال حاضر از بهترین های دنیای موبایل هست ، صفحه نمایش عالی ( از نظر سایز و کیفیت نمایش) ، پردازنده و میزان رم مناسب ، پنل ها ( که برای ویندوز موبایل یک الزامه! ) ، (به نظر من ) طراحی بسیار شیک و مناسب ، کیبورد سخت افزاری عالی نه ولی خیلی خوب ، باتری بی نظیر ! در کنار امکانات جانبی ( مثل جک 3.5) ...
    این گوشی اگه شتاب سنج و خروجی تلویزیون داشت دیگه چیزی کم نداشت !
    عکس های گرفته شده با دوربینش کیفیتی در حد p1 داره به نظر من . این وسط ممکن بعضی عکس ها عالی از آب در بیان ( یا برعکس!) ولی در حالت کلی به نظر من در حد p1 هست . در نتیجه دوربینش قابل قبول هست ولی کیفیت دلچسبی نداره !
    دوستان می دونند که من تعصبی صحبت نمی کنم ...
    برای من این گوشی کاملا قابل قبول و مناسب هست چرا که سایز مناسب داری . این موضوع برای من خیلی حائز اهمیت هست چون قرار یک وسیله قابل حمل باشه !! منم نمی تونم یه پاره آجر رو همیشه همرام حمل کنم مثل hd ! ( فراموش نشه نظر شخصیه!)

بد نیست در مورد مقایسه با امنیا نیز صحبت کنیم ...
    برای من که انتخاب چندان سختی نیست به چند دلیل ...
    مهمترینش کیبورد هست چون به هیچ وجه نمی تونم با نداشتن کیبورد کنار بیام ... پس خیلی راحت x1 !
    اگه از کیبورد فاکتور بگیریم سایز صفحه امنیا بهتر هست ولی ... ! ولی رزیلوشن چی ؟! نه ! من حاضر نیستم سایز رو فدای رزیلوشن کنم ! باز هم x1 !
    پردازنده قویتر ولی رم کمتر ... شاید امنیا !
    دوربین ... خب امنیا !
    ظاهر ... هر دوتا خوب هستن ...

در نهایت اینکه انتخاب بین این دو گوشی به خودتون بر می گرده ...
    موارد کلیدی برای انتخابتون می تونه کیبورد ، صفحه نمایش ، دوربین باشه ...

2. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب توجه توجه یک پست استثنائی

افزایش قابلیت تاچ گوشی اکسپریا
    واقعا خودم تست که کردم تا یک روز شوک زده بود واقعا نسبت به قبل خیلی تفاوت کرده و شما به راحتی میتوانید با فشار کم انگشت منو ها را کنترل کنید ///
    این پست رو اونهایی که میامدن میگفتند فلان گوشی قابلیت تنظیم تاچ داره اما اکسپریا نداره بیشتر توجه کنند براشون خوبه..

خوب بریم سر اصل موضوع
    برای این کار می بایست تغییراتی در ریجستری ویندوز ایجاد کنید
    ما دو روش کلی داریم

روش اول : در مرحله اول فایل زیر رو دانلود و نصب کنید
    سپس گوشی رو سافت ریست کنید
    در مرحله بعدی کف بر میشید میگید نه امتحان کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا از روش دوم استفاده کنید
    روش دوم : خوب بوسیله یک نرم افزار تغییرات ریجستری را دستی وارد کنید به آدرس های زیر بروید
    کد:
    سپس مقدار "pressure" رو به مقدار 999,999,999 تغییر بدید
    مرحله بعدی گوشی رو سافت ریست کنید
    مرحله بعد طبق قبل کف بر میشید

توضیحات :
    هیچ گاه مقدار را کمتر از 2000 قرار ندید چون قابلیت تاچ کلا از بین میره
    طبق تجربه مقادیر بیشتر از 1,000,000 تغییری چندانی ایجاد نمی کنند اما برای اینکه مطئمن باشید میتوانید مقدار 999,999,999 رو وارد کنید
    Last edited by kaveh.VB; 12-04-2009 at 23:44.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

کاوه جان بر عکس غرب تهران که تراکم ساختمان و جمعیت از همه جای تهران بیشتره مگر اینکه اون بالاهای شهران و پونک و اونور ها رو بگی.

...............
    آقا یکی که رفته علاالدین یا جمهوری لطفا لان بگه که x1 با گارانتی سیتادل و بدون گارانتی چنده؟ , چون مثل اینکه ارزون شده. من یکجا رو دیدم که 500 تومن میداد بدون گارانتی رو!!(تو اینترنت)
    من امروز علاالدین بودم! 550 -560 قیمت دادند
    البته گارانتی نپرسیدم !
    یکی که از دبی می اورد 400 قیمت داد !
    تو خود دبی فکر می کنم زیر 400 هم گیر بیاد!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اتفاقا درست ميگه من برنامه راهنما مال شركت مبنا را نصب كردم هم نقشه ايران هم تهران هم مشهد رو داشت و خيلي خوب با كيفيت خيلي خوب و از نزديك موقعيت رو نشون ميده البته يكم كار باهاش سخته.
    سلام.

اتفاقا" چی رو درست میگه؟ من چی رو گفتم شوخی میکنی که شما فرمودید درست میگه؟ من حاضرم شرط ببندم نه با x1 با هر گوشی تونستید 5 ثانیه ای ارتباط برقرار کنید برای نویگیشن من یدونه از همون گوشی بهتون بدم.
    مگر اینکه ارتباطتون با ماهواره امید باشه که از قوانین استاندارد علمی تبعیت نکنه.
    بهتذ بود اول هر دو پست رو دقیق میخوندید بعد تایید میکردید.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه اتفاقا باور کن همینطوری هست من هر جا که امتحان کردم همینطوری بوده....
    در مورد 1 دقیقه که همون رو میگم اما در راه که بیابونی بود حالا اغراق نکنم بگم 5 ثانیه اما باور کن ظرف 7 -8 ثانیه وصل شد و وصل نبود که من بخوام دوباره اجراش کنم حالا من تجربه خودمو گفتم حالا شما میخوای فکر کن که من اغراق کرده باشم ، باشه مشکلی نیست

من با ozi تست کردم و گفتم نه با گارمین ها...........
    تازه من از پنل on the road هم استفاده کردم دیدم اون از این نرم افزار هم سریعتر بود

البته دوست عزیز آریالند من همه جای تهران رو اتحان نکردم ها بیشتر منطقه غرب تهران امتحان کردم غرب تهرانم شاید چون تراکم ساختمان ها کمتر هست و اطرافش باز تر هست زودتر وصل شده خلاصه نمیدونم در این مورد اطلاعات کافی ندارم
    سلام.

وصل شدن با امادگی برای نویگیت فرق میکنه ها.نه ربطی به نوع برنامه نداره شما هر چه قدر هم گوشیتون برای دریافت امواج ماهواره قوی باشه.بیشتر از این حرفها زمان میبره برای لاک کردن .مگر اینکه مثلا" شما الان وصل بشی قطع کنی و نیم ساعت بعد دوباره وصل بشی که مدت زمان برای لاک کردن روی ماهواره به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکنه البته اونم نه به اندازه 5 یا 7 ثانیه دوباره تست کنید.(مدت زمان رو از اجرای برنامه تا آماده شدن برای نویگیت حساب کنید.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه برنامه هست می گن تاریخ اس ام اس رو درست می کنه ولی من تست نکردم. نصب کن تو فون مموری تست کن خبرشو به ما هم بده.

df_timestamp_fix sms time fix final

کد:
    آقا دستت درد نکنه گل کاشتی ،واقعا شاهکار بود ، در به در دنبال اینجور برنامه ای بودم ، هر که ساعت sms براش مهمه حتما نصب کنه ..... باز هم تشکر مضاعف

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اين برنامه بالا حجمش 1 كيلوبايته؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ميشه؟؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

دوست عزیز کمک بزرگی کردی
    ایا ادیتی در رنگها هم انجام دادی یا بدون تغییر هست ؟
    هيچ اديتي انجام نشده.

10. این کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

وصل شدن با امادگی برای نویگیت فرق میکنه ها.نه ربطی به نوع برنامه نداره شما هر چه قدر هم گوشیتون برای دریافت امواج ماهواره قوی باشه.بیشتر از این حرفها زمان میبره برای لاک کردن .مگر اینکه مثلا" شما الان وصل بشی قطع کنی و نیم ساعت بعد دوباره وصل بشی که مدت زمان برای لاک کردن روی ماهواره به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکنه البته اونم نه به اندازه 5 یا 7 ثانیه دوباره تست کنید.(مدت زمان رو از اجرای برنامه تا آماده شدن برای نویگیت حساب کنید.)
    درسته مثلا من الان تست کردم بعد قطع کردم دوباره مثلا 15 - 20 دقیقه بعد تست کردم.........
    والا بین سبزوار و شاهرود امتحان کردم حالا من دوباره چهجوری برم اونجا که تست کنم ؟!
    البته فکر میکنم تو جاده راه بیرون از شهر هم باید صدق کنه......

در ضمن خودتو برای دادن یه گوشی هدیه اماده کن شاید بیرون از شهر باهات قرار گذاشتم تا جلوت تست کنم و خلاصه یه گوشی پیاده شی ..!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من امروز تو فروم XDA-developers بودم، يه تاپيك زده بودن راجع به شكستگي قاب اكسپريا.
    وقتي گوشي خودمو با دقت نگاه كردم، ديدم بعلههه... گوشي من هم از زير دكمه ولوم شكسته.
    ظاهرا اين اتفاق براي خيلي ها افتاده، شما هم كنترل كنيد، ببينيد جايي شكسته يا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •