شما برو با128 دت حال کنانشاالله فیبرش هم میکنیم.
شما برو با128 دت حال کنانشاالله فیبرش هم میکنیم.
نه به این آسونی ها نمیتونی این کار رو بکنی مگر اینکه یک خط حدید بخری.
کسی رو اینجا میشناسی خطش فیبر باشه؟
پس کافو نوری نمی دونی چه شکلیه؟
اصلا روی همین خط مسی شاید دادن .
در ضمن مگه همه مثل شما ندید بدیدن کیه که رشته های فیبر نوری رو ندیده باشه؟ها؟اصلا شما چرا این قدر بحث الکی میکنی؟اینکه کی چی دیده باشه چه ربطی به بحث تاپیک داره؟![]()
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 17 - یک شهریور
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 22 - یک شهریور
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 5:30 - دو شهریور
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 24-08-2010 at 04:30.
دوست عزیز مگه پهنای باند فن آوا گستر توس چند مگ هست ؟ یعنی شما که داری با حدود 350 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنی یعنی بشتر از 2مگ پهنای باند باز هست ؟
کیلوبیته ، من نهایتا 56 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکتم ، چون اشتراک 512 دارم دیگه ، قضیه 2 مگ رو متوجه نمیشم؟
من گفتم کافوی نوری نه کابل فیبر نوری اگر دیدی میدونی چجوریه که هیچ اگر نه بگو بگم ببینی تو منطقتون هستش که بری درخواست بدی از مسی تبدیلش کنند به فیبرنوری.
نه ندیدم, بیخیالش هم شدم به دردسرش نمیارزه فعلا همین شاتل کارمونو راه میندازه تاببینیم چی میشه.![]()
ببین یکسری باکس هست تو خیابون تقریبا مثل شکل زیر بقلش هم دو تامیله اومده بالا داخل یک باکس کوچیک کنتور برق هست اونها نوریه اگر نزدیگتون از اونها باشه میشه درخواست بدی واست خط رو عوض می کنند .دیگه خطهای جدید رو دارن اینجوری میدن چون بصرفه تره واسشون:
![]()
یک هفته ای میشه که این تاپیک بالا نیومده . خدا رو شکر انگار کاربران مشهدی از سرویسشون راضین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)