تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 1126 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام مهندس امیر.
    1-مهندس pc-3000 اورجینال اپدیتش به چه شکله؟منظورم همون روسی هاست.

ایا اپدیت تو اینترنت انجام میده .اگر میده چند بار در سال اپدیت میشه؟
    یا اینکه اپدیتش جداگانست؟

داستان اپدیت pc-3000 را برام اگر زحمت نمیشه که میدونم میشه توضیح بدید.
    خودم چینیشو دارم البته یک سری کارامو با این حال باهاش راه میندازم.لااقل تست میشه کرد اما اگه قیمت udma مناسب باشه میخوام بگیرم.

2-و خواهشا قیمت pc.3000 اورجینال رو فقط udma رو میخوام فلشو اینارو نمیخوام. این برام بزارید.
    ممنون
    سلام دوست من
    در مورد آپدیت PC-3000 باید خدمتتون عرض کم که وقتی شما یکی از محصولات شرکت روسی ACE را خرید میکنید شما به سه چیز دسترسی خواهید داشت
    1- به فروم سایت مادر - در آنجا بسیاری از راه حل ها وجود دارد و هم شما میتوانید سوالات و یا درخواست هایتان را مطرح کنید
    2- شما دارای یک صندوق اختصاصی میشوید در سایت مادر که در آنجا تمامی User Manual ها - Firmware ها و... و حتی سورس اصلی نرم افزارها و همچنین آپدیت این نرم افزارها وجود دارد .
    3- یک سال پشتیبانی تکنیکی از ابزارآلات خریداری شده و هم یک سال آپدیت مجانی.

خوب بهتر است توضیحاتی تکمیلی بدم:
    یک سال تکنیکال ساپورت : در طی این یک سال ( که سال اول کاملا" مجانی است ) شما هر سوالی در رابطه با هارددیسک و یا بازیابی اطلاعات و چگونگی کارکرد با ابزارآلات داشته باشید پاسخ داده خواهد شد و همچنین در طی هر سال عموما" دو تا 5 بار نرم افزار آپدیت میشود و بصورت مجانی ( فقط سال اول ) در قسمت Update BOX بصورت اتوماتیک در اختیار شما برای دانلود قرار میگیرد.
    توجه کنید منظور از آپدیت : هرگاه هر نرم افزار و سخت افزاری آپدیت میشود به این معنی است که :

1- هارددیسک و یا مموری و یا هارد اسکازی و... ( بسته سیستم خریداری شده ) های جدیدی را که به بازار آمده وارد سیستم شده و حالا شما میتوانید آنها را نیز شناسایی کنید و بر روی آنها بصورت تخصصی کار کنید.

2- راه حل های جدید برای مشکلات جدید در ابزارآلات و نرم افزارها گنجانده شده است.

مثلا" شما نمونه چینی را دارید و فقط همان هارددیسک های قدیمی را ساپورت میکند که متعلق به 5 سال پیش است . در صورتیکه نمونه اوریجینال آن تا به حال 3 بار بصورت کامل سخت افزاری به ورژن بالاتر ارتقا پیدا کرده است و بیش از 20 تا 25 بار آپدیت نرم افزاری شده و قادر به شناسایی بیش از 98% هارددیسک های تا به امروز بازار است و دارای سولوشن های خاص برای مرضیهای خاص آنها.

لازم به ذکر است که هرگاه شما یک محصول PC-3000 خریداری میکنید محصول شما دارای یک شماره سریال خاص و یک رمز خاص ( که شما باید آن را در جایی محفوظ نگه داری کنید ) است برای راه اندازی دستگاه شما باید خود را در سایت مادر رجیستر ( ثبت نام ) کنید پس از ابراز هویت شما به شما اجازه نصب سیستم داده میشود باید بدانید نرم افزار شما که همراه با سیستم خریداری شده آمده است و یا در Update Box شما قرار دارد فقط با همان شماره سریال دستگاه شما کار میکند و در هر باری که شما برای نصب اقدام میکنید در طی نصب از شما آن رمز امنینی شما سوال میشود و نرم افزار بصورت اتوماتیک برای شما یک فایل خاص ایجاد میکند . پس از تکمیل مراحل نصب نرم افزار اجرا نخواهد شد برای اکتیو کردن آن شما باید آن فایل خاص را در یک مکان خاص در سایت مادر شرکت آپلود کنید و سرور تمامی اطلاعات ( سریال نرم افزار - رمز امنیتی شما - مجاز بودن یا غیر مجاز بودن شما برای استفاده و... ) را چک می کند و در صورت درست بودن همه چیز به شما یک فایل راه انداز میدهد که پس از دادن آن به نرم افزار نصب شده حالا شما قادر به استفاده از آن خواهید بود.
    میدانم یکم داستان گیج کننده است ولی تا انجام ندهید به سادگی و قوانین آن پی نخواهید برد و تمام اینها به این دلیل است که شما امن باشید و شخص دیگری نتواند از محصول شما استفاده کند

در آخر اضافه میکنم این محصولات بصورت اختصاصی برای کشور خاصی ساخته میشود و اگر شما بصورت غیر مجاز از محصول کشور مثلا" هلند در ایران استفاده کنید به محض تشخیص آن از طرف سرور ( در هنگام آپدیت و یا سوال کردن و .... که بصورت عمومی IP چک میشود ) دیگر به شما اجازه کار داده نمیشود و ....

در مورد قیمت نیز به چند عامل بستگی دارد :
    قیمت پایه ( یورو ) + هزینه گمرک کشور مبداء ( یورو ) + هزینه گمرک کشور مقصد + مالیات های متعلقه + هزینه های حمل و ... بنابر این قیمت هیچگاه ثابت نخواهد بود چون به ارز بستگی دارد و شما باید نرخ روز را از نماینده انحصاری در ایران ( خانه سخت افزار ) دریافت کنید .

امید وارم توانسته باشم یکم از ابهامات را کم کنم

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

واقعا توضیحات شیوایی بود.

دستتون درد نکنه که واسه ما کاربران وقت میگذارید.

کاملا متوجه شدم.

عضو هستم تو سایتتون.
    اما نمیدونستم فروم داره.
    حتما سر میزنم.

ممنون

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

درود

من یک مشکل دارم و اون اینه :

امکان بازگردانی تا چه حد هست ؟ جایی قابل اطمینان موجود هست که بدم ریکاوری کنن ؟
    با نرم افزاری های ریکاوری برگردوندم ولی خب ناقص هست و تو فولدر های متعدد برمیگردونه و بعضی و بهتره بگم اکثر فایل ها باز نمیشه ، می خوام توی پویشه های سابق خودش با نام های قبلی بر گرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    موقع نصب ویندوز سون یهو به سرم زد و مقداری از حجم اضافه هاردیسک رو بصورت Extended به پارتیشن 800 گیگی اضافه کردم و بعد از نصب ویندوز اکثر فایلهای درون درایو مورد نظر خراب شده.حجم فایلها درسته فقط بعضی از اونها قابل استفاده نیستند و بعضی دیگر قابل استفاده هستند.
    آیا راه حل نرم افزاری برای رفع این ایراد هست؟یا باید قیدشونو زد؟
    پ.ن
    از نرم افزار MiniTool Power Data Recovery استفاده کردم ولی فایلهای عکس رو تنها قابل استفاده کرد که ان هم تنها فایلهارو در فولدر های متعدد بر میگرئونه و اسمشون هم خراب شده

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    متاسفانه شما به اطلاعات پارتیشن آسیب رسانده اید و بدین جهت هم مشکل پیدا شده است . نمیتوان هیچ وقت به حتم یقین حرف زد ولی به احتمال بالای 80 % هارد شما ریکاوری میشود . امکان شیفت شدن آدرس ها و یا ... وجود دارد میتوانید با شخصی که به آن اعتماد میکنید وارد مذاکره شوید و هارد را به ایشان نشان دهید.

موفق باشید

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام
    متاسفانه شما به اطلاعات پارتیشن آسیب رسانده اید و بدین جهت هم مشکل پیدا شده است . نمیتوان هیچ وقت به حتم یقین حرف زد ولی به احتمال بالای 80 % هارد شما ریکاوری میشود . امکان شیفت شدن آدرس ها و یا ... وجود دارد میتوانید با شخصی که به آن اعتماد میکنید وارد مذاکره شوید و هارد را به ایشان نشان دهید.

موفق باشید
    مهندس ممنون میشم برای من هم یک راه حلی معرفی کنید.

قدیم پیش این شرکت که تبلیغش اخیرا بالای انجمن اومده رفتم ، گفتن باید یک هارد دیگه هم به ما بدید که روی اون براتون ریکاوری کنیم ، یک - چند روز هم هارد باید اونجا باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش اعتماد نکردم ، می گفتن 120 هزار تومن هم میگیرن

به نظرتون چیکار کنم ؟
    Last edited by SIMON137; 27-07-2011 at 08:58.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم این تبدیل sata to molex به هارد صدمه وارد میکنه ؟؟؟
    چون ساتای اصلی که از پاور بیرون میاد 5 رشته سیم داره (همون 3.3 ولت نارنجی رنگ) ولی معمولی ها 4 رشته سیم دارن !!!
    مثل عکس زیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

14 خطاي هارد درنصب ويندوز 7

با سلام
    من هنگام نصب ويندوز سون بعد از بوت وقبل از انتخاب زبان يه پيغام خطا با عنوان Unknown Hard Errorدرصفحه ابي دريافت ميكنم ميخوانم بدونم علت چي ميتونه باشه
    باتشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    لب تاب من مدل سوزوکی است و هارد ان مشکل پیدا کرده . جایی که من هستم مارک سوزوکی وجود ندارد . ایا میتوانم از هاردهای دیگه با نام های دیگر استفاده کنم
    ممنون

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

با سلام
    من هنگام نصب ويندوز سون بعد از بوت وقبل از انتخاب زبان يه پيغام خطا با عنوان Unknown Hard Errorدرصفحه ابي دريافت ميكنم ميخوانم بدونم علت چي ميتونه باشه
    باتشكر
    میتواند از هارد یا رم باشد.
    باید با 2 قطعه تست بگیرید

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

سلام
    لب تاب من مدل سوزوکی است و هارد ان مشکل پیدا کرده . جایی که من هستم مارک سوزوکی وجود ندارد . ایا میتوانم از هاردهای دیگه با نام های دیگر استفاده کنم
    ممنون
    هارد سوزوکی که نداریم.
    بله میتوانید.
    فرقی نمیکند.
    یا ساتا میخورد یا ide مدلهای فراوان تو بازار سامسونگ و سیگیت هستند.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم این تبدیل sata to molex به هارد صدمه وارد میکنه ؟؟؟
    چون ساتای اصلی که از پاور بیرون میاد 5 رشته سیم داره (همون 3.3 ولت نارنجی رنگ) ولی معمولی ها 4 رشته سیم دارن !!!
    مثل عکس زیر
    100% صذمه وارد میکند.
    ذقت کنید پاورهای معمولی هم که ااز خودشانم ساتا دارند ولتاژشان درست نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •