تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 323 از 2403 اولاول ... 2232733133193203213223233243253263273333734238231323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

............
    میدونم جاش اینجا نیست... ولی چون بچه های رشت اینجا جمعن سوالمو اینجا میپرسم
    کسی از دوستان هارد اکسترنال داره؟ بینه سیگیت و وسترن موندم کدومشو بخرم، تو رشت کجا قیمتاش مناسب تره...........
    دوست عزیز
    در مورد ارور 769 وقتی پیش میاد که مودم نمی تونه با سرور به دلایل مختلف ارتباط برقرار کنه ... مثلا به دلیل غیر فعال شدن کارت شبکت یا فایر وال ویندوز یا ...
    یک بار مودم رو از کلید پشت به مدت 2 دقیقه خاموش و روشن کن ... در ضمن ببین شکلک شبکه وقتی مودم رو خاموش می کنی روش علامت ضربدر قرمز میاد یا نه ... اگه دیدی کلا کنار ساعت کامپیوتر همچین شکلکی نیست یعنی اینکه کارت شبکت غیر فعال شده ... میری مسیر control panel>network connections رو شکلک local area connection کلیک راست می کنی و گزینه enable رو می زنی ... اگه دیدی با روشن خاموش کردن مودم باز هم ارور وجود داشت و این گزینه کارت شبکه هم از قبل فعال بود ... بهتره یه بار دستی غیر فعال کنی ( یا کلا از تو قسمت device manager کارت شبکه رو remove کنی ) و با ری استارت کردن کامپیوتر دوباره کارت شبکه شناسایی میشه و این بار باید درست کارکنه .
    اما در مورد هارد اکسترنال جفت مارکهایی که گفتی خوبن ... اما این رو هم در نظر داشته باش که وسترن تازگیها یه سری مدل جدید زده که علاوه بر قیمت خوب ( بین 130 تا 160 ) می تونن مستقیم انواع و اقسام فایلای تصویری رو با اتصال به تلویزیون LCD پخش کنن و خودشون ریموت هم دارن . کلمه hdd player wd tv رو تو نت جستجو کن ... اما کلا در مورد هارد اکسترنال تو رشت من تجربه خوبی ندارم چون اکثر فروشنده ها مدلای محدودی دارن و اگه دنبال مارک خاصی هستی باید بگردی یا سفارش بدی از تهران برات بیارن ..لاکانی می تونی سوال کنی پاساژ گهر هم همچنین .تو پیغام خصوصی گفتم . چک کن .
    موفق باشی
    Last edited by birak; 27-03-2010 at 17:12.

2. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    در مورد ارور 769 وقتی پیش میاد که مودم نمی تونه با سرور به دلایل مختلف ارتباط برقرار کنه ... مثلا به دلیل غیر فعال شدن کارت شبکت یا فایر وال ویندوز یا ...
    یک بار مودم رو از کلید پشت به مدت 2 دقیقه خاموش و روشن کن ... در ضمن ببین شکلک شبکه وقتی مودم رو خاموش می کنی روش علامت ضربدر قرمز میاد یا نه ... اگه دیدی کلا کنار ساعت کامپیوتر همچین شکلکی نیست یعنی اینکه کارت شبکت غیر فعال شده ... میری مسیر control panel>network connections رو شکلک local area connection کلیک راست می کنی و گزینه enable رو می زنی ... اگه دیدی با روشن خاموش کردن مودم باز هم ارور وجود داشت و این گزینه کارت شبکه هم از قبل فعال بود ... بهتره یه بار دستی غیر فعال کنی ( یا کلا از تو قسمت device manager کارت شبکه رو remove کنی ) و با ری استارت کردن کامپیوتر دوباره کارت شبکه شناسایی میشه و این بار باید درست کارکنه .
    اما در مورد هارد اکسترنال جفت مارکهایی که گفتی خوبن ... اما این رو هم در نظر داشته باش که وسترن تازگیها یه سری مدل جدید زده که علاوه بر قیمت خوب ( بین 130 تا 160 ) می تونن مستقیم انواع و اقسام فایلای تصویری رو با اتصال به تلویزیون LCD پخش کنن و خودشون ریموت هم دارن . کلمه hdd player wd tv رو تو نت جستجو کن ... اما کلا در مورد هارد اکسترنال تو رشت من تجربه خوبی ندارم چون اکثر فروشنده ها مدلای محدودی دارن و اگه دنبال مارک خاصی هستی باید بگردی یا سفارش بدی از تهران برات بیارن ..لاکانی می تونی سوال کنی پاساژ گهر هم همچنین .تو پیغام خصوصی گفتم . چک کن .
    موفق باشی

با تشکر.
    بله مشکل از کارت شبکه بود.
    فک کنم منظورتون همینا باشن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا بخاطر خرید این دستگاه میخوام هارد اکسترنالم بگیرم
    البته hdd player wd tv تا حالا نشنیدم، یعنی خودشون حافظه داخلیم دارن؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض سبز باشی

سلام دااشی خوش اومدی..
    1.آره سرعت دانلود که باید بگم زیاد هم خوب نیست.. مال من 128 اندیشه ست که اگه دیده باشی توی چند صفحه پیش مال من 1.37 بود !!
    2.آره مال آپلود که بازم نسبت به مال من که 0.29 بود کمتره..

کلا زیاد به این تست سرعت اعتماد نکن..
    توی روز و شب یه تک فایل با لینک مستقیم رو شروع به دانلود کن و ببین سرعت دانلودت با IDM چنده و بیا اینجا اعلام کن..
    مال من توی روز و شب فرقی نداره و 230-235 kb/s

سلام و ممنون عزیز
    1. من با Dap دانلود می کردم. امروز صبح IDM گرفتم. یه فایل صوتی دانلود کردم. البته هنوز متوجه نشدم چطور باید سرعت دانلود رو از IDM بفهمم. فقط اینو می دونم که "سرعت مبادله" در ساعت نزدیک پنج بین 11 تا 17 kb/sec متغیر بود و گاهی هم تا 21 می رسید.
    2. من هنوز متوجه نشدم چرا آیکون کانکشن پایین صفحه مانیتورم روی 12 mbps هست. اصلا این سرعت چه ارتباطی با سرعت 512 من داره؟
    3. مفهوم پینک چیه؟ الان ( ساعت نزدیک پنج صبح ) دوباره تست زدم این اومد:

[/QUOTE]

اون 12 مگابیتی که میبینی مربوط میشه به کانکت شن مدم و سیستمت ( سرعت تبادلشونه)

سرعت شبها از 1 تا 6 صبح لاکپشتی میشه

اگه دوست داری شب یه چند گیگ میزان دانلود کنی بهتره همین 512 رو از پارس وی بگیری دوست خودم با اکانت 256 شبی در حدود 3 تا 5 گیگ میگیره سرعت بالای 240 میره ( دوستم تو مرکز 4 هستش)

اندیشه اوایل خوب بود الان خراب شده شبهاش

روزهاشم سرعتش قبلا واسم 100 تا 180 بود الان که ترافیک ISP خیلی پایینه به جای اینکه بره بالا سرعت کمتر هم شده اومده روی 70 تا 100

سرعت 512 شما هم که همون بالا جوابش رو بهت دادم ربطی به اون جریان نداره

یه چیزی یادم رفت بگم پست رو دوباره ویرایش کردم D:

اون جریان پینگ هم که میبینی ( خلاصه بگم ) هرچی کمتر باشه بهتره سرعتت هم بیشتر ( واسه پارس وی 350 تا 500 هستش ماله اندیشه واسه من تا حالا زیره 600 نیومده )

اندیشه خوراکش TimeOut هستش که ****** به بازی های انلاین ( جای ستاره یه کلمه زشت قرار بده )
    Last edited by castel_xd; 28-03-2010 at 00:02.

در آغاز فعالیت ara_alizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[/QUOTE]

اون 12 مگابیتی که میبینی مربوط میشه به کانکت شن مدم و سیستمت ( سرعت تبادلشونه)
    سرعت شبها از 1 تا 6 صبح لاکپشتی میشه
    اگه دوست داری شب یه چند گیگ میزان دانلود کنی بهتره همین 512 رو از پارس وی بگیری دوست خودم با اکانت 256 شبی در حدود 3 تا 5 گیگ میگیره سرعت بالای 240 میره ( دوستم تو مرکز 4 هستش)
    اندیشه اوایل خوب بود الان خراب شده شبهاش
    روزهاشم سرعتش قبلا واسم 100 تا 180 بود الان که ترافیک ISP خیلی پایینه به جای اینکه بره بالا سرعت کمتر هم شده اومده روی 70 تا 100
    سرعت 512 شما هم که همون بالا جوابش رو بهت دادم ربطی به اون جریان نداره
    یه چیزی یادم رفت بگم پست رو دوباره ویرایش کردم D: اون جریان پینگ هم که میبینی ( خلاصه بگم ) هرچی کمتر باشه بهتره سرعتت هم بیشتر ( واسه پارس وی 350 تا 500 هستش ماله اندیشه واسه من تا حالا زیره 600 نیومده ) اندیشه خوراکش TimeOut هستش که ****** به بازی های انلاین ( جای ستاره یه کلمه زشت قرار بده )
    [/QUOTE]

ممنون از توضیحات خوب شما و اون دوست دیگه. مطالب این فروم رو جهت مزید اطلاعات هر صبح مالطه می کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها.یعنی دیگه باید با سرعت 230 خداحافظی کرد؟واسه من الان 140هست.گلسار

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واسه من که خوبه . 220 هست .
    خط 323

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

الان بعد از یک هفته از مسافرت برگشتم

سرعت پارس انلاین چرا این قدر دوباره افت کرده
    از بالای 100 الان رسیده به 20.30 کیلوبایت!

به خاطر عیده ؟
    شب ها خوب میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جدی جدی انگار سرعتا اومده پایین بالای 30 نمیره واسه من .
    سرعت شما ها چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها می خواستم بدونم توی رشت ، مخابرات هنوز سرویس نمیده !؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها می خواستم بدونم توی رشت ، مخابرات هنوز سرویس نمیده !؟
    نه . فکر نکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •