دوست عزیز
در مورد ارور 769 وقتی پیش میاد که مودم نمی تونه با سرور به دلایل مختلف ارتباط برقرار کنه ... مثلا به دلیل غیر فعال شدن کارت شبکت یا فایر وال ویندوز یا ...
یک بار مودم رو از کلید پشت به مدت 2 دقیقه خاموش و روشن کن ... در ضمن ببین شکلک شبکه وقتی مودم رو خاموش می کنی روش علامت ضربدر قرمز میاد یا نه ... اگه دیدی کلا کنار ساعت کامپیوتر همچین شکلکی نیست یعنی اینکه کارت شبکت غیر فعال شده ... میری مسیر control panel>network connections رو شکلک local area connection کلیک راست می کنی و گزینه enable رو می زنی ... اگه دیدی با روشن خاموش کردن مودم باز هم ارور وجود داشت و این گزینه کارت شبکه هم از قبل فعال بود ... بهتره یه بار دستی غیر فعال کنی ( یا کلا از تو قسمت device manager کارت شبکه رو remove کنی ) و با ری استارت کردن کامپیوتر دوباره کارت شبکه شناسایی میشه و این بار باید درست کارکنه .
اما در مورد هارد اکسترنال جفت مارکهایی که گفتی خوبن ... اما این رو هم در نظر داشته باش که وسترن تازگیها یه سری مدل جدید زده که علاوه بر قیمت خوب ( بین 130 تا 160 ) می تونن مستقیم انواع و اقسام فایلای تصویری رو با اتصال به تلویزیون LCD پخش کنن و خودشون ریموت هم دارن . کلمه hdd player wd tv رو تو نت جستجو کن ... اما کلا در مورد هارد اکسترنال تو رشت من تجربه خوبی ندارم چون اکثر فروشنده ها مدلای محدودی دارن و اگه دنبال مارک خاصی هستی باید بگردی یا سفارش بدی از تهران برات بیارن ..لاکانی می تونی سوال کنی پاساژ گهر هم همچنین .تو پیغام خصوصی گفتم . چک کن .
موفق باشی
با تشکر.
بله مشکل از کارت شبکه بود.
فک کنم منظورتون همینا باشن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا بخاطر خرید این دستگاه میخوام هارد اکسترنالم بگیرم
البته hdd player wd tv تا حالا نشنیدم، یعنی خودشون حافظه داخلیم دارن؟!