زتسو ها فکر نکنم بتونن تکنیک رو کپی کنن ! اون هم تکنیکی مثل رایکیری !!! احتمالا خودش کاکاشی اونو کشته . شاید اشتباهی رخ داده یا این که میخواسته دست دشمن نیفته![]()
زتسو ها فکر نکنم بتونن تکنیک رو کپی کنن ! اون هم تکنیکی مثل رایکیری !!! احتمالا خودش کاکاشی اونو کشته . شاید اشتباهی رخ داده یا این که میخواسته دست دشمن نیفته![]()
خوش شانسی نبوده مادارا هدفش این بوده که یکی رو به عنوان دستیار بگیره حالا کی بهتر از اوبیتو که همه فکر میکردن مرده؟ درسته کونوها حفاظ داشته ولی برای مادارا چیزی نیست!! بعلاوه اوچیها که همیشه تو کونوها نمی مونده!
ولی باز هم میگم شاید مادارا میتوسنت خیلی ها رو ببره و اموزش بده ولی این که همشون مثل اوبیتو قوی بشن معلوم نبوده و اوبیتو فقط بخاطر شانس یا جای مردنش نبوده که مادارا رفته سراغش
در مورد گدو - زتسو - هاشی واقعا قانع شدم با دلایل شما
زتسو ها که خودشون گفتن از گدو ساخته شدن که اگر نمیگفتن میشد بگی از ژن هاشی ان بخاطر خواص بدنی ای که دارن ولی دیگه گدو![]()
ندیدید مادارا چی گفت گفت بزودی پیش من برمیگردی پس من مطمعنم اینا نقشه مادارا است راستی به نظرتون اگه مادارا دستیار میخواست چرا از ناگاتو استفاده نکرد یه رینگان بهش داد بعد ولش کرد خوب فک کنم ناگاتو با رینگان از توبی قوی تر بود![]()
مادارا رین رو از کجا میشناخته که بخواد برای اوبیتو نقشه بکشه ؟! قبلا هم گفتم , مادارا یکی رو میخواست که با شارینگانش جای اون رو بگیره و خودش رو مادارا معرفی کنه تا بتونه نقشه ای که داره رو جلو ببره.
اوبیتو هم برای همین انتخاب شده.
پس احتمالا علم غیب داشته گفتش برمیگردی
و فکر میکنید کاکاشی هم مثل کیسامه هست که به خاطر لو نرفتن اطلاعات هم تیمی هاشو میکشه
من تو کتم نمیره همه اینا اتفاقی باشه به نظرم کیشی یه نقشه قشنگ میندازه پشت همه اینها کشته شدن رین و انتخاب ابیتو
اوبیتو که بوق نیست اگر صحنه سازی بود بعدا میفهمید ولی خب انگار جدی جدی کاکاشی رین رو کشته...
من که فکر کنم کاکاشی کشتش شخصا!
توجه کنید توی عکس آخر که صورت کاکاشی و اوبیتو رو نشون داد کاکاشی گریه میکرد.حدس من اینه که یا مجبور میشه برای یه دلیلی بکشش(با رضایت رین احتمالا) یا برای اکتیو کردن مانگکیو!(که البته با توجه به شخصیت کاکاشی دور از ذهنه)
البته چیزیم هست اینه که چند چپتر پیش اوبیتو به کاکاشی گفت که تو گذاشتی رین بمیره نه اینکه کشتیش!در نتیجه احتمالا همون مجبور شده بکشش!
کاکاشی که اون زمان اصلا از مانگکیو شارینگان خبر نداشته . وقتی با ایتاچی برای بار اول مبارزه کرد تازه فهمید شارینگان پیشرفته میشه و ارتقا پیدا میکنه.
همون صحبت خودم شد . یا اتفاقی رین رو کشته یا این که دلیلی برای این کار داشته .
به نظر من پیچیده تر از این حرفاست. یا همون که خودم گفتم مرگ رین و یه جور دیگه نشون ابیتو میدن یا حرف Arrowtic.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)