تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 416 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زتسو ها فکر نکنم بتونن تکنیک رو کپی کنن ! اون هم تکنیکی مثل رایکیری !!! احتمالا خودش کاکاشی اونو کشته . شاید اشتباهی رخ داده یا این که میخواسته دست دشمن نیفته

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

به هر حال من صحبتم رو گفتم و زمان حقیقت رو نمایش میده . ولی چیزی که مشخصه اینه که زتسو ها یا ربطی به ژن هاشیراما دارن . در مورد گدو هم که توضیحاتم رو دادم . و صحبت شما قانع کننده نیست

مادارا همونطور که دیدیم بوسیله اون لوله ها یا شیلنگهایی که بهش وصله زنده مونده و نمیتونسته بره داخل کونوها و یک اوچیهایی برداره و بیاد سر جاش . کونوها هم که دیوار حفاظتی داره و هر کسی وارد بشه مشخص میشه .
    همونطور که گفتم این از خوش شانسی مادارا بوده که اوبیتو درست بغل گوش مادارا زمین گیر میشه.
    خوش شانسی نبوده مادارا هدفش این بوده که یکی رو به عنوان دستیار بگیره حالا کی بهتر از اوبیتو که همه فکر میکردن مرده؟ درسته کونوها حفاظ داشته ولی برای مادارا چیزی نیست!! بعلاوه اوچیها که همیشه تو کونوها نمی مونده!

ولی باز هم میگم شاید مادارا میتوسنت خیلی ها رو ببره و اموزش بده ولی این که همشون مثل اوبیتو قوی بشن معلوم نبوده و اوبیتو فقط بخاطر شانس یا جای مردنش نبوده که مادارا رفته سراغش

در مورد گدو - زتسو - هاشی واقعا قانع شدم با دلایل شما
    زتسو ها که خودشون گفتن از گدو ساخته شدن که اگر نمیگفتن میشد بگی از ژن هاشی ان بخاطر خواص بدنی ای که دارن ولی دیگه گدو

3. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ای تو روحت کاکاشی
    زد رین رو کشت

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ای تو روحت کاکاشی
    زد رین رو کشت

ندیدید مادارا چی گفت گفت بزودی پیش من برمیگردی پس من مطمعنم اینا نقشه مادارا است راستی به نظرتون اگه مادارا دستیار میخواست چرا از ناگاتو استفاده نکرد یه رینگان بهش داد بعد ولش کرد خوب فک کنم ناگاتو با رینگان از توبی قوی تر بود

6. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مادارا رین رو از کجا میشناخته که بخواد برای اوبیتو نقشه بکشه ؟! قبلا هم گفتم , مادارا یکی رو میخواست که با شارینگانش جای اون رو بگیره و خودش رو مادارا معرفی کنه تا بتونه نقشه ای که داره رو جلو ببره.
    اوبیتو هم برای همین انتخاب شده.

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مادارا رین رو از کجا میشناخته که بخواد برای اوبیتو نقشه بکشه ؟! قبلا هم گفتم , مادارا یکی رو میخواست که با شارینگانش جای اون رو بگیره و خودش رو مادارا معرفی کنه تا بتونه نقشه ای که داره رو جلو ببره.
    اوبیتو هم برای همین انتخاب شده.
    پس احتمالا علم غیب داشته گفتش برمیگردی
    و فکر میکنید کاکاشی هم مثل کیسامه هست که به خاطر لو نرفتن اطلاعات هم تیمی هاشو میکشه
    من تو کتم نمیره همه اینا اتفاقی باشه به نظرم کیشی یه نقشه قشنگ میندازه پشت همه اینها کشته شدن رین و انتخاب ابیتو

10. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اوبیتو که بوق نیست اگر صحنه سازی بود بعدا میفهمید ولی خب انگار جدی جدی کاکاشی رین رو کشته...

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من که فکر کنم کاکاشی کشتش شخصا!
    توجه کنید توی عکس آخر که صورت کاکاشی و اوبیتو رو نشون داد کاکاشی گریه میکرد.حدس من اینه که یا مجبور میشه برای یه دلیلی بکشش(با رضایت رین احتمالا) یا برای اکتیو کردن مانگکیو!(که البته با توجه به شخصیت کاکاشی دور از ذهنه)

البته چیزیم هست اینه که چند چپتر پیش اوبیتو به کاکاشی گفت که تو گذاشتی رین بمیره نه اینکه کشتیش!در نتیجه احتمالا همون مجبور شده بکشش!

13. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکاشی که اون زمان اصلا از مانگکیو شارینگان خبر نداشته . وقتی با ایتاچی برای بار اول مبارزه کرد تازه فهمید شارینگان پیشرفته میشه و ارتقا پیدا میکنه.
    همون صحبت خودم شد . یا اتفاقی رین رو کشته یا این که دلیلی برای این کار داشته .

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر من پیچیده تر از این حرفاست. یا همون که خودم گفتم مرگ رین و یه جور دیگه نشون ابیتو میدن یا حرف Arrowtic.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •