با سلام
وقتی گزارش تخلف یک کاربر رو بزنیم . ایا اون کاربر می فهمه که چه کسی گزارش تخلفش رو ارسال کرده ؟
با تشکر
با سلام
وقتی گزارش تخلف یک کاربر رو بزنیم . ایا اون کاربر می فهمه که چه کسی گزارش تخلفش رو ارسال کرده ؟
با تشکر
سلام نه. کادر اجرایی اون انجمن که دارید گزارش تخلف براش ارسال میکنید + مدیران ارشد + ادمین ها + سرپرست ناظرین گزارش براشون ارسال میشه.
با سلام و تشکر
من یک گزارش از تخلف یه کاربر دادم در حالی که اصلا نه میشناختم و نه تا اون لحظه اون یوزر رو دیده بودم اما روز بعد دیدم از پروفایلم بازدید کرده در حالیکه بن هم شده بود یعنی این اتفاقی بوده ؟ غیر ممکن است
با تشکر
وقتی شما گزارشی برای پست یا کاربری می دید، اون گزارش فقط به مدیران می رسه.
--- همزمان شد، پوزش
Last edited by taia; 22-05-2011 at 12:42.
سلام . من یه تاپیک جدید زدم ولی الان هرچی می گردم نمی تونم پیداش کنم . حتی سرچ هم می کنم ولی نمی شه . میشه بگین از کجا باید پیداش کنم ...
نوشته شده توسط dokhtaremashreghi1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
شما چون وضعيت كاربريتون " در آغاز فعاليت" هست ...بنابراين هر پست يا تاپيكي كه ايجاد مي كنيد بايد توسط مدير يا همكار يا ناظر اون انجمن تاييد بشه ... و اين كمي زمان ميبره ... اگر هم بعد از چند ساعت اصلا نديديد تاپيكتون رو ... بدونيد كه تاييد نشده و مشكل داشته.
موفق باشيد
با سلام
راهی هست که تمام بازدید کننده های پرو فایلم رو ببینیم اینجا اخرین بازدید کننده ها رو نشون میده
![]()
نه دوست عزيز امكانش نيست ... شما كه تازه 71 بار بازديد داشتيد ... فرض كنيد يه دوستي كه بازديدش به 60 هزار بار ميرسه قطعا چند هزار كاربر بازديد كردن از پروفايلش و نميشه همه رو ليست كرد
معمولا كساني كه فعال هستند تو انجمن هر روز اين موضوع رو چك ميكنند و ميدونن كدوم يك از دوستانشون به پروفايلش اومدن و چه كاربراني پروفايلش رو ديدن...
موفق باشيد
سلام 2 تا سوال دارم :
1 . امکان داره گروه ( اجتماعی ) که خودمون ایجاد کردیم و حذف کنیم ؟
2 . چطوری میشه تو پروفایل شخصی یه نفر از " نقل قول " استفاده کرد ؟
خیلی ممنون
سلام دوســت عزیز
1. خودتون نمیتونیـد باید به آدمین ها و ارشـد هـا یا بـابک جان برای حذف کردن گروه پیغام بدید !
2. خب اینآیکون نقل قـول میکنـه .
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)