تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 545 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام دوستان
    من تازگی Resident Evil جدید رو گرفتم. تو نصب به مشکل بر می خوره. دقیقا در انتهای نصب یه Warning میده به این صورت که Win installer مشکل داره و نمی تونه فایل DXsetup رو از تو Program file اجرا کنه با این حال Finish می دم و از تو پوشه نصب شده دایرکسو Win live game رو نصب می کنم. صفحات اول بالا می آد اما بعد از LOGO i7 صفحه همونطور سیاه می مونه و اتفاقی نمی افته. در ضمن من .net 3.5 نصب کردم و من Winxp 64 bit دارم ممکنه از اون باشه.
    روش خاصی برای نصبش هست؟
    لطفا کمک کنید

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

کمک. کسی با گیم پد بازی میکنه؟؟؟؟

من با gamepad میخوام بازی کنم (Logitech Cordless umblepad2) اما DPAD خیلی بد کار میکنه و فقط سمت چپ و راست رو نشون میده. از توی launcher هم که میرم گیم پد را تنظیم کنم یهو فریز میشه برنامه. من کشف کردم اگه سیم usb گیم پد را بکنم تنظیمات گیم پد را نشون میده که تیپ های مختلفی داره. اما بعد که وصل میکنم سیم را به شکل عجیبی ویندوز ناخودآگاه تو حالت sleep میره!!!!!
    ویندوز من 7 هستش تازه توی ویستا هم همینطوره دقیقا ! ویستا هم ویندوزش sleep میشه!!!

کسی هست که با Gamepad بازی کنه؟؟؟
    تنظیماتی که تو عکس زیر گذاشتم رو واسه Dpad استفاده کنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان اون مرحله ائی که یه موجود خبیث از کامیون میپره بیرون رو چطوری باید کشت ؟

من مین میزارم گیر میکنه ولی نمیدونم چرا هرچی تیر میزنم نمیمره !

مخلصیم .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

باز من گیر کردم ! اون صحنه هست که هلیکو÷تر سقوط کرده و شما باید اول 2 بار کلید F رو بزنید و بعدش نشون میده A+D ....

من هرکاری میکنم با هم فشار میدم یا ÷شت سر هم نمیشه ! چطوری باید A+D رو فشار داد ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دقیقا همزمان A+D رو بزن. با هم.
    یادمه RE4 روی Hard این QTE هاش خیلی سخت میشد یعنی زدنشون کابوس بود اما RE5 رو من روی Veteran رفتم حتی QTE های آخرش هم خیلی راحت بود.

7. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

Resident Evil 5 را کوآپ یا آنلاین بازی کنید ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان اون مرحله ائی که یه موجود خبیث از کامیون میپره بیرون رو چطوری باید کشت ؟

من مین میزارم گیر میکنه ولی نمیدونم چرا هرچی تیر میزنم نمیمره !

مخلصیم .
    اون موجود خبیث پس از اینکه مین‌ها رو براش گذاشتی و رفت روشون، میفته زمین واسه چند ثانیه. بعد شما باید با هر اسلحه‌ای زیرشکمشو بزنی. بعد این موجود خبیث به ملکوت میپیونده.

10. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

x-fashist جان منم باشما كاملا موافقم بچه ها يه مقدار در حق اويل دارن كم لطفي مي كنن. من كه با سه تاي اول زندگي كردم به نظرم اين زيادم بد نيست تازه خيلي هم خوبه. شايد دوستان انتظار همون بازي قدي مي رو دارن اما اگر به چشم يه باز ياكشن سوم شخص بهش نگاه كنيم خيل بازي عاليه. چه از لحاظ گرافيك و چه از لحاظ گيم پلي. تازه ما ديگه قرار نيست از بازي بترسيم. اون موقع پاي اويل 3 من كوچيك بودم اما حالابا وجود 24 سال سن چطوري بايد بترسم. ؟
    درسته که بازی در حد و اندازه نام رزیدنت اویل نیست ولی انصافا تو مد اکشن بازی قشنگیه. به نظرم بهتر از نسخه 4 هست. حتی وحشت توش به عقیده من از 4 بیشتر و موثرتره.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اقا من توی ویستا نمی تونم cut scene های بازی رو ببینم توی cut scene ها فقط زیر نویس و صدا رو دارم تصویر ندارم مشکل چی می تونه باشه؟!کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا زامبی یا هر چیزه دیگه...ازون اول اویل میومد ما به عشق ترسو زامبی بازیو اینهاش میرفتیم... وی اون دمویه اول اویل 3 ماشین پلیسا میومدن چه قد قشنگ بود.......احتمالا تو اوبل 6 شاهد ازدواج این زامبی نماها میشیم و بچه میارنو ..بچه زامبی هه هه
    خدایی اینو خوب گفتی.
    دموی اول اویل 3 رو من صد بار می نشستم نگاه می کردم. اون قسمتی که ماشینهای پلیس میومدن و پلیسها ازش پیاده میشدن، چه حالی میداد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •