تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 323 از 1174 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض مصاحبه جالب گارای در مورد بستن قرارداد با تیم رئال مادرید

ازکوئیل گارای بازیکن تیم سانتاندر از اینکه با تیم رئال قرارداد بسته است بسیار خوشحال است.البته وی باید سال بعد هم در همین تیم باقیمانده و در رقابت های جام یوفا شرکت کند.وی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و آ اس چنین گفت"من خوشحالترین مرد دنیا هستم!بستن قرارداد باچنین باشگاه بزرگی آرزوی هر بازیکنی است که تلاش زیادی می کند.من یکسال دیگر در رسینگ هستم و در این تیم، تمام تلاشم را برای تیمم می کنم.مصابقات پایانی ما در این فصل بسیار رویایی بود اما من بخاطر مصدومیت آنرا از دست دادم.ما شایسته حضور در جام یوفا بودیم.من با رئال قرارداد بستم و این عالی است"
    گارای همچنین در مورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:"خانواده ام مرا می بینند و میدانند من چقدر خوش شانس هستم.غیر ممکن است که بتوانید در ورزشگاهی مثل سانتیاگو برنابئو شرکت کنید و عاشق آن نشوید.این بزرگترین ورزشگاهی است که من دیدم.وی همچنین در مورد تیم رئال گفت:این مهمترین کار من است و من آنرا قبول کردم.من در یک باشگاه کوچک بودم و چنین وضعی را در خوابم جستجو می کردم!همه اعضا خانواده من و خود من خوشحال و مغرور هستیم.رئال مادرید بزرگترین تیم اسپانیاست و یکی از بهترین تیمهای دنیا.چند سال قبل آنها تلاش کرند تا مرا بگیرند اما هرگز نشد و من خوشحالم که آنها دوباره ه من علاقه مند شدند.
    وی در پایان گفت"من گاگو،هیگواین و ساویولا را میشناسم اما هنوز هاینزه را ندیدم.انها به من کمک می کنند تا تاریخ باشگاه و بزرگی ان را یاد بگیرم.تیم پر از بازیکنان بزرگ است.من مغرور هستم که می توانم با این بازیکنان بزرگ بازی کنم.من جون هستم و می توانم چیزهای بیشتری را یاد بگیرم.من هر کاری که برای تیم سودمند باشد را انجام میدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

10 آمار جالب سه عنصر اصلی تیم رئال در این فصل

تیم رئال مادرید در این فصل لالیگا در حالی قهرمان شد که سه عنصر بسیار مهم را در اختیار داشت که هر کدام در لیگ آمار جالبی دارند.این سه بازیکن کاسیاس،گوتی و رائول هستند.دلیل انتخاب این سه عنصر را باهم می خوانیم.
    کاسیاس:وی در 36 بازی فصل برای رئال بازی کرد.این در حالی بود که رئال تنها 32 گل را در این بازیها دریافت کرد.یعنی میانگین 89/0 درصد گل در هر بازی .رئال تنها تیمی بود که میانگین دریافت گل کمتر از 1 را در هر بازی داشت.اما نکته جالب این بود که ایکر 139 بار از دروازه خود در برابر مهاجمان حریف دفاع کرد!بعد از کاسیاس ،سزار از ساراگوسا دوم بود.همچنین وی 292 بار به مدافعان خود در دفع توپ کمک کرد که از این نظر باز هم سزار را شکست داد.

گوتی:بدون شک این بهترین فصل گوتی بود.وی در این فصل بعنوان بهترین پاسور لالیگا برگزیده شد.وی 14 پاس گل را در این فصا به هم تیمی های خود داد.ایباگازا هم 14 پاس گل داد.اما وی در زمان بیشتری اینکار را کرد و امتیازات کمتری را گرفت.گوتی همچنین 1725 پاس صحیح را در این فصل داد و از این نظر در رده چهارم بود.سرخیو راموس نیز با 1482 پاس صحیح در رده هشتم بود.دیگر بازیکنان رئال که در جمع بیست نفر اول بودند، روبینهو،اشنایدر و نیستلروی بودند.

رائول:کاپیتان یک فصل زیبا داشت.وی 18 گل در لیگ زد.همچنین وی در دیگر جام ها 5 گل زد.رائول از این نظر بعد از دنی گویزا(27 گل)(برنده پی چی چی) و لوئیز فابیانو(24) و کان آگرو(19 گل) در رده چهارم حضور داشت.رائول سه گل را با ضربه سر زد.سه گل را با پنالتی، و یک گل را از روی یک ضربه ایستگاهی.رائول این فصل برترین بازیکن رئال مادرید و ... شد( خبرهای تکمیلی این موضوع رو آخر میزارم)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

6 آمار بسیار جالب گلزنی رئال در این فصل

رئال مادرید در حالی قهرمان این فصل رقابت های لالیگا شد که عنوان بهترین خط حمله را بدست آورد.در این میان سه بازیکن برای این تیم بیش از 10 گل زدند.روبینهو،نیستلروی و رائول. چیزی که از سال 2002.2003 تاکنون اتفاق نیوفتاده بود.رئال در این فصل بیش از صد بار دروازه حریفان را باز کرد.اما این باعث نشد تا رئال دفاع خود را از دست بدهد و این تیم با دروازبانی ایکر کاسیاس صاحب بهترین خط دفاع باشد تا کسی در شایسته بودن رئال برای قهرمانی شک نکند.
    رئال در این فصل بیش از صد گل زد که 84 گل آن در لیگ بود.اما در حالی سه بازیکن تیم بیش از 10 گل زدند که در این فصل دوازده تن از بازیکنان تیم گل زدند تا نشان دهند که در رئال یک بازیکن همه چیز تیمشان نیست.رائول 18 گل،نیستلروی 16 گل و روبینهو 11 گل برای رئال زدند تا نقش مهمی در قهرمانی رئال داشته باشند.
    آخرین باری که این اتفاق افتاد سال 2002.03 بود که برای رئال رونالدو 23 گل،فیگو 16 گل و رائول 10 گل زدند.همچنین زیدان هم 9 گل زد.البته این بازیکنان سال بعد هم تغریبا چنین آماری را خلق کردند اما فیگو 9 گل زد تا تنها رائول و رونالدو بیش از 10 گل بزنند.(یادش بخیر چه تیمی بودیم).سال پیش هم نیستلروی 25 گل زد و و رائول 7 گل.همچنین امسال هیگواین هم 8 گل برای رئال زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

14 آغاز فصل نقل و انتقالات تابستانی رئال

در مورد نقل و انتقالات فصل هم به دوست خوبم "mh_saniani"(ببخشید متوجه اسمت نشدم ....حالا اگه دوست داشتی اسمتو به فارسی بنویس تا درست بدونم) بگم که گارای رو رئال خرید و دوباره اونو به رسینگ قرض داد.کاسانو هم بطور رسمی به سمپدوریا رفت.من الان میگشتم دیدم که ژاوی گارسیا هم از اوساسونا به رئال اومده.... که البته من نمیدونم این خبر چقدر درسته ولی حتی گفته شده که قراردادم بسته شده.......باید یه دو سه روزی منتظر موند تا ببینیم که خبری میشه یا نه......؟؟؟و اینکه آدریانو گونزالس از رئال به ختافه رفته....اینم بگم که هنوز خبری از دیارا نیست.....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

6 برترین بازیکنان فصل لالیگا/حضور سه بازیکن از رئال

و دوتا خبر خیلی خوب....
    اول........

سایت رسمی یوفا (uefa.com) اسامی تیم منتخب فصل 08/2007 لیگ اسپانیا را اعلام کرد.تیم رئال با داشتن سه بازیکن بیشترین سهم را دارد.این در حالی است که از تیم رقیب رئال یعنی بارسا تنها یک بازیکن حضور دارد.سه بازیکن تیم رئال کاسیاس،راموس و گوتی هستند.همچنین په په در تیم دوم لیگ قرار دارد.اسامی بازیکنان این تیم که سیستم 3-3-4 را دارند به این شرح است:

ایکر کاسیاس(رئال مادرید)-سرخیو راموس(رئال مادرید)-کاپدویا(ویارئال)-کلوچینی(دپورتیوو لاکرونیا)-کاتا دیاز(ختافه)-گوتی(رئال مادرید)-آندرس انیستا(بارسلونا)-خورخه لوپز(رسینگ سانتاندر)-گویزا(مایورکا)-لوئیز فابیانو(سویا)-آگرو(اتلتیکو مادرید)
    همچنین مارچلینو گارسیا سرمربی تیم رسینگ بعنوان مربی سال برگزیده شد.

ترکیب تیم دوم یا همان ذخیره ها که با سیستم 2-2-4 بازی می کنند به شرح زیر است:
    دیگو لوپز(ویارئال)-په په (رئال مادرید)-مارتین کاسیرس(رکراتیوو)-برونو(آلمریا)-فلیپه لوئیز(دپورتیوو لاکرونیا)-روبن دلارد(ختافه)-استبان گرانرو(ختافه)-کاپل(سویا)-سی سی(وایادولید)-بویان کرکیچ(بارسلونا)-آلوارو نگردو(آلمریا)

واقعا جای رائول خالیه.....تویه پست بعدی این مسئله رو کاملا مشخص میکنم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

12 ویژه:رائول برترین بازیکن فصل لالیگا

از سوی خوانندگان روزنامه مارکا جایزه برترین بازیکن لالیگا به کاپیتان تیم رئال مادرید ،رائول گونزالس بلانکو اهدا شد!رائول بالاتر از کان آگرو و ایکر کاسیاس این عنوان را بدست آورد.روزنامه مارکا 50 نام را انتخاب کرده بود و از مردم خواسته بود که برترین بازیکن لالیگا را انتخاب کنند.این جایزه که از امسال هر ساله به بازیکن برتر سال داده می شود بنام دی استفانو بازیکن افسانه ای سالهای دور رئال مادرید است.بازیکنان قدیمی فوتبال هم داوری این مسابقه را بر عهده داشتند.بازیکنانی مانند: والدانو، زوبیزارتا(با اینکه بارسلونایی بود ولی انصافا تویه دروازبانی بی نظیر بود و الان کاسیاس باید خیلی تلاش کنه تا به اون برسه که خیلی بعیده کسی زوبیزارتا بشه!)،هیرو،بوتراگوئنو،لوئی ز آراگونس،گاراته،سوآرز،کویی نی،دیاز وگا،ادواردو ایندا،سانتیاگو سگورولا و موروتالا داوران این مسابقه بودند.سخنان برخی از این چهرها را با هم می خوانیم.

دی استفانو:رائول یک فصل رویایی را داشت.برای همین من به یو رای دادم.

فرناندو هیرو:اگر از طرف مردم و مدیران ،رائول انتخاب شده فقط به یک دلیل بود،رائول شایسته این عنوان بود.

خورخه والدانو:رائول موقعیت های خود را گل میکند.در حمله عالیست.از نظر روحی بسیار عالیست.وی تواناییش را ثابت کرده است.وی یک مثال برای همه بازیکنان است.چه از نظر فوتبال چه روحیه بازی.

بوتراگوئنو:اسامی زیادی وجود داشتن اما ما باید فقط یکی را انتخاب می کردیم و آن هم رائول بود.وی یک فصل شگفت انگیز را سپری کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوب امیدوارم از تلاشم راضی بوده باشید......انصافا منفجر شدم.....البته با خوندن این خبر آخر خستگی ازم دور شد.....
    دیدید ثابت کردم که جای رائول و البته خیلی های دیگه خالیه...........
    اینم بگم این کان آگرو عجب بازیکنیه........فکر کنم بدردمون بخوره....
    کسی امار دقیقی ازش داره........؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

دوست من....
    اسمم حسینه...!
    m=محمد
    h=حسین
    باقیشم فامیلیمه......
    ممنونم به خاطر مصابحه ها عزیز...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دس گلت درد نکنه عزیز خلیی مممننننوووون بابت هم خبر و هم اون خبر خیلی زحمت کشیدی عزیز ممنون.......
    خوب بسی در باره انتقالات بگم که گارسیا که از اوساسونا گفتین بازیکن قرضی خودمون بود و احتمالآ که دلارد هم دوباره بر میگرده به باشگاه عزیزمون و من به دلارد و خورخه بد جور علاقه دارم مخصوصآ دلارد که مقابل بارسا خیلی خوب بازی کرد....
    و اینکه فک کنم رئال به دیارا احتیاج داره واس همون هم فک نکنم بره ...
    سوم هم اینکه کریس کم کم داره دلش میخواد بره تو لباس سفید پیشا پیش اومدنش رو اگه ایشالا بیاد تبریک میگم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به به باز مییبینم که تاپیک یه رنگ و بوی تازه گرفته مبارکه و دست همه شما دوستان درد نکنه....
    در مورد اقا تقی بگم که ایشون یه ذره اطلاعاتشون خیلی زیاده وگرنه من یادم نمیاد مقابل موناکو حذف شده باشیم شاید فک کرده تاپیک پورتو هستش...
    خوب ولش کنید این حرفا رو مهم اینه که اماده باشن که سال بعد یه تونل بهتری درست کنن واس ما....(منظور تونل افتخاره)
    این رو بگم که باور کنید یکی از دلایل که در امد منچستر امسال بیش از رئال شده همین کریس رونالدو هست وگرنه تو این 8 سال از 2000 به اینور هیچ وقت در امد هیچ باشگاهی از رئال بیشتر نبوده و میخوان که دوباره بشن پردرامدترین باشگاه جهان که صد در صد میشه..
    ایشالا که فصل بعد تو رئال ببینمش شما چی؟؟
    پس شما یادتون نمیاد من خوب یادم میاد شما که ادعات میشه ...تازه تمرکز شما فقط روی رئاله در مورد هر تیمی سوال داشتی بیا یپرس مثلا یادته 4 سال پیش تو مرحله گروهی با لورکوزن همگروه شدین و تو المان 3-0 باختین بهد اون بازی کاماچو استعفا کرد میخوای بهت بگم حتی گلارو کی و چه جوری زد گل اول رو خوان زد به تیر و خورد به دست کاسیاس و رفت تو گل و... به جان خودم نرفتم جایی دیگه هم بخونم موناکو بازی رفت رو 4-2 باخت برگشت رو 3-1 برد و بعد به چلسی خورد رفت رو 3-1 برد برگشت رو درحالی که 2-0 عقب بود با گلای مورینتس مساوی کرد فینالم 3-0 به پرتو باخت
    جمش کنین باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •