ازکوئیل گارای بازیکن تیم سانتاندر از اینکه با تیم رئال قرارداد بسته است بسیار خوشحال است.البته وی باید سال بعد هم در همین تیم باقیمانده و در رقابت های جام یوفا شرکت کند.وی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و آ اس چنین گفت"من خوشحالترین مرد دنیا هستم!بستن قرارداد باچنین باشگاه بزرگی آرزوی هر بازیکنی است که تلاش زیادی می کند.من یکسال دیگر در رسینگ هستم و در این تیم، تمام تلاشم را برای تیمم می کنم.مصابقات پایانی ما در این فصل بسیار رویایی بود اما من بخاطر مصدومیت آنرا از دست دادم.ما شایسته حضور در جام یوفا بودیم.من با رئال قرارداد بستم و این عالی است"
گارای همچنین در مورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:"خانواده ام مرا می بینند و میدانند من چقدر خوش شانس هستم.غیر ممکن است که بتوانید در ورزشگاهی مثل سانتیاگو برنابئو شرکت کنید و عاشق آن نشوید.این بزرگترین ورزشگاهی است که من دیدم.وی همچنین در مورد تیم رئال گفت:این مهمترین کار من است و من آنرا قبول کردم.من در یک باشگاه کوچک بودم و چنین وضعی را در خوابم جستجو می کردم!همه اعضا خانواده من و خود من خوشحال و مغرور هستیم.رئال مادرید بزرگترین تیم اسپانیاست و یکی از بهترین تیمهای دنیا.چند سال قبل آنها تلاش کرند تا مرا بگیرند اما هرگز نشد و من خوشحالم که آنها دوباره ه من علاقه مند شدند.
وی در پایان گفت"من گاگو،هیگواین و ساویولا را میشناسم اما هنوز هاینزه را ندیدم.انها به من کمک می کنند تا تاریخ باشگاه و بزرگی ان را یاد بگیرم.تیم پر از بازیکنان بزرگ است.من مغرور هستم که می توانم با این بازیکنان بزرگ بازی کنم.من جون هستم و می توانم چیزهای بیشتری را یاد بگیرم.من هر کاری که برای تیم سودمند باشد را انجام میدهم.