کسی میدونه تکرار نود رو کی از irib میذارن؟
کسی میدونه تکرار نود رو کی از irib میذارن؟
نود که تکرار نداره ولی قبلنا یکی یه سایتی به من معرفی کرد که اونجا تکرار برنامه ها رو پخش می کرد
امیر خان هم چه گیر عظیمی به دایی داده
من به جای دایی بودم تا یه هفته سرمو بلند نمیکردم!!
تمرين پرس پول يس كنار بازيكنان استقلال برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال تيم پرس پول يس امروز صبح در كنار بازيكنان استقلال، در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تمرين از ساعت 10 در آكادمي ملي المپيك برگزار شد. اين تمرين كه پس از 2 روز استراحت قرمزپوشان برگزار شد، بازيكنان ابتدا به دويدن در محوطه باز و سپس زدن وزنهاي سبك در سالن بدنسازي پرداختند.
در انتها نيز زير نظر كادر فني، به حركتهاي سرعتي و مارپيچ پرداختند.
* افشين قطبي، ماركو، عابدزاده، ابراهيم پور، عليرضا نيكبخت واحدي و حسين بادامكي غايب بودند. بهادر عبدي و پتروويچ به صورت اختصاصي تمرين كردند.
* تعداد زيادي از دانشآموزان براي گرفتن عكس يادبود با بازيكنان، به محل آكادمي آمده بودند.
* بازيكنان تيم فوتبال پرس پولي س به دستور كادر فني، تمرين ويژه را روي كفپوش سالن بدنسازي انجام دادند تا از هرگونه مصدوميت زانو دوري كنند.
* تمرينات در شرايطي برگزار شد كه بازيكنان استقلال نيز در مجموعه ورزشي انقلاب تمرين داشتند و در چند صحنه با برخورد با آبيپوشان، به سردي با يكديگر برخورد كردند.
* ايوان پتروويچ و آتسو به مدت نيم ساعت بيشتر از سايرين تمرين كردند.
آخه یادمه چند وقت پیش، ظهر نشستم پا تلویزیون دیدم نود داره! فکر کنم irib1 بود. نمیدونم.
اسم سایت یادتون هست؟
استقلال تهران نبايد با دايي و تيم ملي همكاري ميكرد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: وقتي دايي اهميتي به باشگاه ها نمي دهد، ما هم نبايد با او همكاري مي كرديم.
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره باخت استقلال مقابل پگاه اظهار داشت:اين شكست تمام شد؛ ولي بيش از آنكه نسبت به آن ناراحت باشيم، از رفتاري كه با تيم شد دلگيريم.
وي افزود: در فصل نقل و انتقالات مبالغ بالايي هزينه كرديم تا از بازيكنانمان استفاده كنيم؛ اما آقاي دايي براي بازي مقابل فلسطين و قطر بازيكنان را از ما گرفته است. واقعا در اين فدراسيون چه مي گذرد؟
سرپرست استقلال با انتقاد از تصميمات كادر فني تيم ملي ادامه داد: چرا سپاهان و سايپا بازي بازي نمي كنند؛ اما بقيه تيم ها بايد بازي كنند تا ببازند؟ در فوتبال ايران مهره ها سرنوشت ساز هستند. نمي گويم اگر طالب لو و كاظمي را داشتيم حتما مي برديم؛ اما نبود آنها به لحاظ روحي به سود حريف بود.
نظري اضافه كرد: مگر فقط ايران در دور مقدماتي جام جهاني قرار دارد كه اين تصميمات گرفته مي شود؟كدام يك از تيم هاي ديگر چنين بلايي سر ليگ خود مي آورند؟ بازي تيم سپاهان تعطيل مي شود چون فيرات با دايي دوست است و سايپا نبايد بازي كند چون خودش همه كاره اين تيم است.
سرپرست استقلال با بيان اين نكته كه خدا جاي حق نشسته است، افزود: استقلال تيم كوچكي نيست كه دايي چنين رفتاري را در پيش گرفته است. مردم عاقل هستند و معني اين تصميم ها را مي فهمند.
نظري جويباري در ادامه با اشاره به فحاشي هواداران پگاه اذعان داشت: هواداران پگاه پيش از آغاز بازي با استفاده از الفاظ ركيك تيم ما را آزار داده و تا پايان بازي به رفتار خود ادامه دادند. اهل شمال ايران هستم؛ ولي ديروز از اين رفتار گيلاني ها خجالت كشيدم. آقايان منشور اخلاقي تهيه كرده اند؛ اما هيچ حركت فرهنگي در اين فوتبال ديده نمي شود.
تيم استقلال تهران روز گذشته با نتيجه يك بر صفر مغلوب پگاه گيلان شد.
برنامه نود
ساعت 22:45 از :
شبکه سوم سیما
تکرار : ساعت 10 صبح چهارشنبه از IRIB2
تکرار : ساعت 2:10 صبح چهارشنبه از IRIB1
تکرار : ساعت 20:30 سه شنبه از IRIB1
راست و دروغش پای گوگل ..
خودم ندیدم.. سرچ کردم..
دمت گرم عماد جان.بد جوری تو کف برنامه ی دیشب بودم.
خواهش میکنم.. ولی همونطوری که گفتم، مطمئن نیستم.. اگه درست بود، صحتش رو تأیید کن که اگه بعداً کسی این سؤال رو دوباره پرسید، مطمئن جوابش رو بدیم..
توتلویزیون شبکه 3 پخش نمیکنه چون بعضی موقعها مجبورندسانسورش کنند
این مربوط به فک کنم خیلی وقت پیشه
من مدتهاس ندیدم تکرارش پخش بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)