[QUOTE=Ali_N8;6616630]
یعنی منظورت اینه اگه تو انتخاب اول رودهن اوکی نشه 800 تا تراز جا به جا میشه و میاد روش برای انتخاب دوم و دماوند قبول شدنمم اون موقع معلوم نیس ؟!!
این که خیلی بده :| :(
[QUOTE=Ali_N8;6616630]
یعنی منظورت اینه اگه تو انتخاب اول رودهن اوکی نشه 800 تا تراز جا به جا میشه و میاد روش برای انتخاب دوم و دماوند قبول شدنمم اون موقع معلوم نیس ؟!!
این که خیلی بده :| :(
[QUOTE=Alijo0on;6616817]آره
مثلآ دماوند تو انتخاب اول 4200 هست
تو دوم میشه 4600
تو سوم میشه 5000
ببین الان تو سنجش رفتم زدم کارنامه کاردانی به کارشناسی انتاخابامو آورد
من تو مرحله اول مجاز شدم با رتبه فک 24000 ! ولی مرحله دوم انتاخب شهر زد مردود ! حالا میتونم اقدام کنم برا ثبت نام ؟!
چجوری دفترچه شو بگیرم تو خوده سنجش که چیزی از تکمیل ظرفیت وجود نداره !!!از کجا بفهمم کدوم دانشگاه میتونم برم با این رتبه و کلا چجوره پونه ؟! میتونم با این رتبه فضایی برم یه جا نزدیک تهران مثلا همین ادیبان یا ایوانکی ثبت نام کنمم ؟؟؟!
این کارنامه نیاز نیستببین الان تو سنجش رفتم زدم کارنامه کاردانی به کارشناسی انتاخابامو آورد
این یکی لازمه برای ثبت نام
شما گرایش دوم ( سخت افزار ) رو منفی زدی پس نمی تونی شرکت کنی
ولی برای نرم افزار اقدام کن
اگه مرحله دوم مردود شدیمن تو مرحله اول مجاز شدم با رتبه فک 24000 ! ولی مرحله دوم انتاخب شهر زد مردود ! حالا میتونم اقدام کنم برا ثبت نام ؟!
چجوری دفترچه شو بگیرم تو خوده سنجش که چیزی از تکمیل ظرفیت وجود نداره !!!از کجا بفهمم کدوم دانشگاه میتونم برم با این رتبه و کلا چجوره پونه ؟! میتونم با این رتبه فضایی برم یه جا نزدیک تهران مثلا همین ادیبان یا ایوانکی ثبت نام کنمم ؟؟؟!
کارنامه ای که من الان برات گذاشتم رو پرینت بگیر
+ سایر مدارک که فکر می کنم برای هر دانشگاه متفاوت باشه رو ببر به هر دانشگاهی که می خوای
برای اطمینان بیشتر قبلش تماس بگیر با اون دانشگاه ببین اصلأ ثبت نام برای تکمیل ظرفیت داره یا نه ؟
Last edited by Puneh.A; 09-11-2011 at 20:46.
حالا اگر کسی این کارنامه رو جعل کنه ببره مشکلی پیش میاد ؟ میرن استعلام میگیرن ؟
مثلا شخصی اصلا کنکور رو نداده و میخواد همچین حرکتی رو بزنه ، به نظرتون استعلام میکنن یا نه ؟
اون که 150% !
عینه آزاده منم برا ثبت نام رفتم سریع اسممو سرچ کرد تو سایت کل فیها خالدونم پرینت گرفت گذاشت لایه پرونده گفت برو پولو بریز با اینکه همینطوری بدون کنکورم ثبت نام داشتن !
ولی باز باید پرسید دقیقتر ...
اگه هر دانشگاهی باشه بصرفه تره و به امتحانش میرزه که من یه ترم آزاد و بیخیال شم انصراف بدم برم ثبت نام کنم ، نه ؟
حالا اگر کسی این کارنامه رو جعل کنه ببره مشکلی پیش میاد ؟ میرن استعلام میگیرن ؟
مثلا شخصی اصلا کنکور رو نداده و میخواد همچین حرکتی رو بزنه ، به نظرتون استعلام میکنن یا نه ؟
دیگه انقدر هم بی حساب و کتاب نشده مملکت
شاید اول متوجه نشن و ثبت نام کنن ولی بعد از اینکه حدود 500 تومن ریخته شد به حساب دانشگاه وقتی فهمیدن پرتش میکنن بیرون پول رو هم پس نمیدن بهش
از لحاظ مدرک بهتراز آزادهاگه هر دانشگاهی باشه بصرفه تره و به امتحانش میرزه که من یه ترم آزاد و بیخیال شم انصراف بدم برم ثبت نام کنم ، نه ؟
ولی بررسی کن ببین سطح علمی کدوم یکی از دانشگاههایی که میخوای بری بهتره
من از قبولیم پشیمونم و ترجیح می دادم برم آزاد شهر خودم چون خیلی بهتر از جایی که درس میخونم هست ولی ارزش مدرک رو نمیشه راحت از کنارش گذشت
دوستان این تکمیل ظفیت پس چی شد؟
+
این قضیه کارنامه ها چیه؟
میشه با یه کارنامه دیگه رفت تو سیستم ثبت نام؟
دوستان تا اونجا که شنیدم تکمیل ضرفیت اعلام شده برای کاردانی به کارشناسی دانشکده های فنی درسته ؟
بله درستهدوستان تا اونجا که شنیدم تکمیل ضرفیت اعلام شده برای کاردانی به کارشناسی دانشکده های فنی درسته ؟
اگه دو صفحه قبل رو بخونید کامل متوجه شرایطش می شید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)