تو جادهى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مىرسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مىچرخه!
◙
تو جادهى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مىرسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مىچرخه!
◙
سلام دوستان
آقا من نمیدونم چرا اینجوریه ؟ من پست های تاپیک رو از روی ایمیلی که به ادرس پست الکترونیکی من فرستاده میشه میخونم . الان چند روز بود که دیدم ایمیلی از تاپیک نیومد گفتم حتما خوابین ! اومدم دیدم نه بابا 5 تا 6 تا پسن زدین ولی به من خبر نداده جی میل . نمیدونم والا !
چاکریم . خبر خاصی نبود . فقط هر چی دنبال حمید گشتم پیداش نکردم .حالا نمیدونم شاید من آدرس رو اشتباه رفتم ولی دیگه از این کروکی که از محل a.r.t 'گرفتم چیزی واضح تر نبود ! بعدش هم تنها نکته جالب این بود که تو این کمپانی 80 درصد پرسنل ایتالیایی بودند ! نمیدونم شاید اینجایی که ما بودیم یه a.r.t دیگه بود ! ببینید کروکیش رو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا 600 لیتر ذخیره میشه . اگه هر چند تا بیش از 600 باشه میسوزه .
این کار رو که بکنی میری تو حرکت دایره ای ! یعنی تو دریفت ! بابا این کار رو نکنید با خومواده یا برای اولین بار که میرین تو باقالی های ته دره !
Last edited by Nomber1; 13-12-2007 at 00:48.
منظورم موقعى بود كه ماشين شروع به ليزيدن مىكنه...
◙
دوستان سلام شرمنده من هر چند وقت 1 بار ميام تاپيك نابود ميكنم پارازيت ول ميدم ولي من هنوز ماشين گيرم نيومده 1 ماشين تو مايه هاي 12 تا 15 تومن بديد من برم ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟
ماشین کشیده بالا
ولی داره ارزون میشه یه کم صبر کن
..............
چه جور ماشینی میخوای ( چند نفرین
انـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــقدر تنوع ماشین تو ایران زیاده که میدونم واقا موندی که از بین این همه ماشین کدومش رو انتخاب کنی
ریو . 405 سمند 206 ورنا گل همین چنتاس
باید ببینی برای چی می خوای ماشین رو
من با 25 هزار تومن 24 ساعت یه هوندا sr_v فول آپشن اتوماتv6 و 3.5 رو بدون راننده در اختیار داشتم ! تازه اگه ماهیانه میخواستم اجاره کنم روزی 15 هزار تا برام آب میخورد ! خیلی جالبه ! تو تهران از زعفرانیه تا آزادی بخوای بری با آزانس 15 تا خمینی پیادت میکنند !
من پیشنهاد میکنم ماشین نخر ! چون تو واقعا حرام ترین پول رو باید داشته باشه طرف که 15 میلیون تومن برا 405 پول بده ...![]()
سهيل، نظرت در مورد هيونداى كوپه چيه؟
◙
سلام من ديدم نوشته دنياي اتومبيل اومدم من يك 405 دارم ولي دستيش اينجا كه ميگيري دوكيلومترجلو تر واي ميسه چكار كنم
كارهاي كه كردم 1 رگلاژ كردم 2لنتهارو چك كردم ولي درست نمي شه فقط ته ماشين مي خوابه
البته شرمنده نمي دونستم كجا مطرح كنم
Last edited by 2299; 14-12-2007 at 15:39.
والا چه عرض کنم .
ماشین خیلی رو فرمیه . شاید مناسب ترین گزینه به نسبت پولی که میدیم در رده کوپه ها باشه .
--------------
رینگ های فابریک الومینیوم 16 و 17 سیستم e.b.d
--------------
مثل همه موتور های هیوندای 4 تا 5 نوع موتور مختلف داره که خوب در سری کوپه تاپ ترینش 2.7 و 24 سوپاپش هست این هم انواع موتور هاش :
Model 1.6 Manual 2.0 Manual 2.0 Automatic 2.7 V6 Manual 2.7 V6 Automatic
Type 4 cylinder DOHC 16 valve---- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 6 cylinder DOHC -24 valve --- 6 cylinder DOHC 24 valve
در مجموع جواب میده . نسبت به قیمت در مقایسه با سری های کوپه اودی یا تویوتا یا مرسدس ... و .... خیلی مناسب تره
اینجا هم چیزای بدی نیست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)