تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 356 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

3) اگر ماشین تان شروع به لغزیدن کرد، به آهستگی فرمان را در جهتی که می خواهید حرکت کند، بپیچانید و سعی کنید ماشین را با نیش ترمز متوقف سازید.
    تو جاده‌ى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مى‌رسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مى‌چرخه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

آقا من نمیدونم چرا اینجوریه ؟ من پست های تاپیک رو از روی ایمیلی که به ادرس پست الکترونیکی من فرستاده میشه میخونم . الان چند روز بود که دیدم ایمیلی از تاپیک نیومد گفتم حتما خوابین ! اومدم دیدم نه بابا 5 تا 6 تا پسن زدین ولی به من خبر نداده جی میل . نمیدونم والا !

سهیل خوبی؟؟؟

تعریف کن بینم چه خبر بود اونجا؟؟؟

چاکریم . خبر خاصی نبود . فقط هر چی دنبال حمید گشتم پیداش نکردم .حالا نمیدونم شاید من آدرس رو اشتباه رفتم ولی دیگه از این کروکی که از محل a.r.t 'گرفتم چیزی واضح تر نبود ! بعدش هم تنها نکته جالب این بود که تو این کمپانی 80 درصد پرسنل ایتالیایی بودند ! نمیدونم شاید اینجایی که ما بودیم یه a.r.t دیگه بود ! ببینید کروکیش رو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا این بنزین که رو کارت مونده ذخیره میشه یا میسوزه؟
    تا 600 لیتر ذخیره میشه . اگه هر چند تا بیش از 600 باشه میسوزه .

تو جاده‌ى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مى‌رسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مى‌چرخه!

این کار رو که بکنی میری تو حرکت دایره ای ! یعنی تو دریفت ! بابا این کار رو نکنید با خومواده یا برای اولین بار که میرین تو باقالی های ته دره !
    Last edited by Nomber1; 13-12-2007 at 00:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

منظورم موقعى بود كه ماشين شروع به ليزيدن مى‌كنه...

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

دوستان سلام شرمنده من هر چند وقت 1 بار ميام تاپيك نابود ميكنم پارازيت ول ميدم ولي من هنوز ماشين گيرم نيومده 1 ماشين تو مايه هاي 12 تا 15 تومن بديد من برم ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان سلام شرمنده من هر چند وقت 1 بار ميام تاپيك نابود ميكنم پارازيت ول ميدم ولي من هنوز ماشين گيرم نيومده 1 ماشين تو مايه هاي 12 تا 15 تومن بديد من برم ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماشین کشیده بالا
    ولی داره ارزون میشه یه کم صبر کن
    ..............
    چه جور ماشینی میخوای ( چند نفرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

انـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــقدر تنوع ماشین تو ایران زیاده که میدونم واقا موندی که از بین این همه ماشین کدومش رو انتخاب کنی

ریو . 405 سمند 206 ورنا گل همین چنتاس

باید ببینی برای چی می خوای ماشین رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با 25 هزار تومن 24 ساعت یه هوندا sr_v فول آپشن اتوماتv6 و 3.5 رو بدون راننده در اختیار داشتم ! تازه اگه ماهیانه میخواستم اجاره کنم روزی 15 هزار تا برام آب میخورد ! خیلی جالبه ! تو تهران از زعفرانیه تا آزادی بخوای بری با آزانس 15 تا خمینی پیادت میکنند !

من پیشنهاد میکنم ماشین نخر ! چون تو واقعا حرام ترین پول رو باید داشته باشه طرف که 15 میلیون تومن برا 405 پول بده ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سهيل، نظرت در مورد هيونداى كوپه چيه؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

7 نمي دونم چه كاركنم كممممممممممممممممك

سلام من ديدم نوشته دنياي اتومبيل اومدم من يك 405 دارم ولي دستيش اينجا كه ميگيري دوكيلومتر جلو تر واي ميسه چكار كنم
    كارهاي كه كردم 1 رگلاژ كردم 2لنتهارو چك كردم ولي درست نمي شه فقط ته ماشين مي خوابه
    البته شرمنده نمي دونستم كجا مطرح كنم
    Last edited by 2299; 14-12-2007 at 15:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا چه عرض کنم .

ماشین خیلی رو فرمیه . شاید مناسب ترین گزینه به نسبت پولی که میدیم در رده کوپه ها باشه .

--------------

رینگ های فابریک الومینیوم 16 و 17 سیستم e.b.d

--------------

مثل همه موتور های هیوندای 4 تا 5 نوع موتور مختلف داره که خوب در سری کوپه تاپ ترینش 2.7 و 24 سوپاپش هست این هم انواع موتور هاش :

Model 1.6 Manual 2.0 Manual 2.0 Automatic 2.7 V6 Manual 2.7 V6 Automatic

Type 4 cylinder DOHC 16 valve---- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 6 cylinder DOHC -24 valve --- 6 cylinder DOHC 24 valve

در مجموع جواب میده . نسبت به قیمت در مقایسه با سری های کوپه اودی یا تویوتا یا مرسدس ... و .... خیلی مناسب تره

اینجا هم چیزای بدی نیست !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •