يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟
يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟
نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟
اگه UMD داري بذار رو نرمال بوت !يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟
Ba - UMD فكر كنم درست تره ! ;-)نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟
حالا هر چي به هر چي ربط داشت يعني بده !! من موندم چرا كسي بازي سام خطرناك !!!! (نسخه پرسپوليسش ) رو تحريم نكرد اون كه تو اون مسجدشو اينا توش پر جونور بود كسي نگفت اين جونورا ايرانين!
بگذريم اين رشته سر دراز دارد !
جاويد
دوستان گرامی
به نظر من که اگر ما بخوایم هر کس از راه رسید و یه چیزی پروند به دل بگیریم اولا باید با همه ی دنیا قطع رابطه کنیم. به عنوان مثال همین اینترنت اصلش مال US هستش و اونم که تا دلش خواسته پشت سر ایران زر زده .(منظورم سایت هایی با پسوند .com هستش)
خلاصه اقا فکر نکنید من غیرت ایرانی ندارم ولی خوب بلاخره هرکس نظر خودشو داره و نظر اونا هم راجع ما اینه.
فعلن برید با بازی ها حال کنید.
راجع به فارسی نوشتن هم کاملن موافقم با دوست عزیزم JJ (پدرمون در میاد تا یه پست انگلیسی رو کامل بخونیم وبفهمیم.)
به مننمیاد آواتارم رو عوض کنم؟
Last edited by amirrasa kateb; 26-02-2008 at 19:47.
doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?
در ضمن واسه پخش فیلم و اهنگ تو Psp لازمه که فایلهاشونو تبدیل کرد؟لطفآ تایپیک طریقه دیدن فیلم با Psp رو هم بذارید ...با تشکر
قيمت از 180 تا هر چقدر بچربه ! آره اگه يو ام دي بخري بذاري توش راحت اجرا مي شه (بازي هاش رو سي دي يا دي وي دي نيست رو يو ام ديه ) ولي هر بازي از ده هزار تومن تا باز هر چقدر بچربس ! ولي بازي هاي كپي وجود داره كه مي ريزي رو مموري و بدون دردسر اجرا مي كني قيمتم بستگي به آدمش داره من يه زماني خودم هر بازي 400 مي دادم كه فعلا بساطمون رو جمع كرديم ! برا فيلمم بايد فيلم ها رو به پسوند mp4 تبديل كني كار پيچيده اي نيست كه بخوايم يه تاپيك در موردش بزنيم !doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?
salam
man rastesh nemidonam shoma chi fekr mikonid(dar morede iran)
bahse jahane sevomi ha maslan rabti bi in bahse nadare....ma moshkel toye modiriat darim va on baese one.....Javid aziz man avalan khodaesh migam be man barnakhord aslan chera bayad bar bokhore?man az in bahs ha ham dosta ram....dar morede neveshtan farsi ino ghablan ham be ma ngoftam ma ndar morede CD
bayad begam man 1 laptop daram ke az iran avordam va az on estefade mikonam va CD windows ham nadaram....be hamin dalil nemtonam....
Rasti dar morede God of war ham be man etemad konid...shoma mage Demoye bazi ro nakardin...toye demo hamash mitonid bebinid dige ya 2-3 hafte sabr konid va bad bebinid
ta badb bedrod
بابا تو ديگه کی هستی. اگر دنبال فارسی نويسی باشی ميتونی راحت گير بياری برنامه های مختلف رو.!
ديگه هم راجب به نظراتت در مورد اون بازی زيبا بحث نکن. اميدوارم با وجود افرادی مثل شما ایران باز هم پيشرفت کنه. البته که اگر زياد باشين غير ممکنه( ناراحت نشی عزيز اینو جمعی گفتم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)