تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 1404 اولاول ... 2232733133193203213223233243253263273333734238231323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با حالت NO - UMD حتما مي خواي بازي كني !
    يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
    اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
    میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟
    اگه UMD داري بذار رو نرمال بوت !

نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
    اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
    میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟
    Ba - UMD فكر كنم درست تره ! ;-)
    حالا هر چي به هر چي ربط داشت يعني بده !! من موندم چرا كسي بازي سام خطرناك !!!! (نسخه پرسپوليسش ) رو تحريم نكرد اون كه تو اون مسجدشو اينا توش پر جونور بود كسي نگفت اين جونورا ايرانين!

بگذريم اين رشته سر دراز دارد !

جاويد

داره خودمونی میشه ehsan-hedayati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گرامی
    به نظر من که اگر ما بخوایم هر کس از راه رسید و یه چیزی پروند به دل بگیریم اولا باید با همه ی دنیا قطع رابطه کنیم. به عنوان مثال همین اینترنت اصلش مال US هستش و اونم که تا دلش خواسته پشت سر ایران زر زده .(منظورم سایت هایی با پسوند .com هستش)
    خلاصه اقا فکر نکنید من غیرت ایرانی ندارم ولی خوب بلاخره هرکس نظر خودشو داره و نظر اونا هم راجع ما اینه.
    فعلن برید با بازی ها حال کنید.
    راجع به فارسی نوشتن هم کاملن موافقم با دوست عزیزم JJ (پدرمون در میاد تا یه پست انگلیسی رو کامل بخونیم وبفهمیم.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GOW نیومده ها!اومده؟
    .
    امیررسا،تو آواتارتو عوض کردی بجاش NFS:PS گذاشتی؟یا براوزر من مورد داره؟
    به مننمیاد آواتارم رو عوض کنم؟
    Last edited by amirrasa kateb; 26-02-2008 at 19:47.

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

در ضمن واسه پخش فیلم و اهنگ تو Psp لازمه که فایلهاشونو تبدیل کرد؟لطفآ تایپیک طریقه دیدن فیلم با Psp رو هم بذارید ...با تشکر

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?
    قيمت از 180 تا هر چقدر بچربه ! آره اگه يو ام دي بخري بذاري توش راحت اجرا مي شه (بازي هاش رو سي دي يا دي وي دي نيست رو يو ام ديه ) ولي هر بازي از ده هزار تومن تا باز هر چقدر بچربس ! ولي بازي هاي كپي وجود داره كه مي ريزي رو مموري و بدون دردسر اجرا مي كني قيمتم بستگي به آدمش داره من يه زماني خودم هر بازي 400 مي دادم كه فعلا بساطمون رو جمع كرديم ! برا فيلمم بايد فيلم ها رو به پسوند mp4 تبديل كني كار پيچيده اي نيست كه بخوايم يه تاپيك در موردش بزنيم !

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

واقعا این حرفا رو نميتونم تحمل کنم. خداييش ما ایرانی ها چقدر پر روو و از خود راضی هستيم. فکر ميکنيم نشستيم رو تخت پادشاهی جهانی و بايد همه جارو کنترل کنيم و هر چيزی که در رابطه با زمان های قديم و تمدن های پيشرفته مياد رو تحريم کنيم.
    عزيز همين حرفا باعث شده که بهمون بگن جهان سوم. ميفهمی معنی این کلمه يعنی چی؟ يعنی تهه بدبختی. اگر دوروبرتو نگا کنی متوجه ميشی. این حرفا جلوی پيشرفت مارو گرفته ميگيره و خواهد گرفت.!

salam

man rastesh nemidonam shoma chi fekr mikonid(dar morede iran)
    bahse jahane sevomi ha maslan rabti bi in bahse nadare....ma moshkel toye modiriat darim va on baese one.....Javid aziz man avalan khodaesh migam be man barnakhord aslan chera bayad bar bokhore?man az in bahs ha ham dosta ram....dar morede neveshtan farsi ino ghablan ham be ma ngoftam ma ndar morede CD
    bayad begam man 1 laptop daram ke az iran avordam va az on estefade mikonam va CD windows ham nadaram....be hamin dalil nemtonam....

Rasti dar morede God of war ham be man etemad konid...shoma mage Demoye bazi ro nakardin...toye demo hamash mitonid bebinid dige ya 2-3 hafte sabr konid va bad bebinid

ta badb bedrod

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بابا تو ديگه کی هستی. اگر دنبال فارسی نويسی باشی ميتونی راحت گير بياری برنامه های مختلف رو.!
    ديگه هم راجب به نظراتت در مورد اون بازی زيبا بحث نکن. اميدوارم با وجود افرادی مثل شما ایران باز هم پيشرفت کنه. البته که اگر زياد باشين غير ممکنه( ناراحت نشی عزيز اینو جمعی گفتم!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •