قانون برا مردم ضعیف هست نه برا دانه درشت ها!!
منم یه دائمی ترابرد کردم یکی دیگه رو میبرم همراه آخر !
قانون برا مردم ضعیف هست نه برا دانه درشت ها!!
منم یه دائمی ترابرد کردم یکی دیگه رو میبرم همراه آخر !
دوست عزیز، من فقط به خاطر هدیه شتاب در پرداخت یک روز نت نامحدود به ایرانسل اومدم!!! با توجه به اینکه روزانه بود و .....
اونو برداشتن، حس برگشت نداشتم گفتم که حالا تعرفه مکالمش ارزون تره...
اینم برداشتن! بسته های خفنشون هم که جای خود...
با پشتیبانیش صحبت کردم و همین حرف های شما رو گفتم، گفتن که پایین صفحه نوشتیم که از انجایی که ایرانسل بابت این طرح ها هزینه ای دریافت نمیکند، حق تغییر .... خلاصه اینکه یه بسته یک ساله TD صد گیگ ابان پارسال خریده بودم، نصف حجمش مونده، الان ترابرد کنم، حجم اینترنت مقصد به کارم نمیاد، گذاشتم ۲-۳ ابان که اون بسته تموم شد برم...
دو دوره گذشته کارکرد خط من ۱۲۰ و ۹۰ هزار تومن بوده، یه سری ۱۳ هزار تومن هزینه بسته اضافی تحمیل کردن، چیزی که من اصلا درخواست نداده بودم، و پشتیبانیش هنوز که هنوزه هزینش رو برگشت نزده،! وقتی که هیچ احترامی برای مشترک پ مصرف قایل نیستن دیگه حرفی ندارم!
در کل باید بگم، الان ایرانسل نه از نظر کیفیت ( خرابی دانلود هام) نه از نظر قیمت اینترنت و مکالمه هیچ مزیتی نداره!
به نظر من مهم ترین فاکتور، ثبات هست، و ایرانسل از روز اول با طرح های جذاب دوره ای مشترکجمع کرده و همیشه طرح های خوب رو حذف کرده
موقعی که اینترنت فقط GPRS بود ایرانسل سیم کارت های با اینترنت رایگان توی بازار داشت که مثلاً باگ بود و سر همون قضیه خیلی ها اومدند سمت ایرانسل.
چند سال بعد هم برای جلوگیری از شکست پروژه وایمکس اومدن مودماشو جمع کردند و مودم های آشغالی TD-LTE انداختند به ملت بد بخت.
سیستم بازاریابی و کاسبی و مشتری داری توی ایران همینجوریه دیگه وقتی نه نظارتی باشه نه چیزی وضعیت همین میشه.
حتی توی کوچکترین شرکت ها و کارخونه ها که میری برای کار یا استخدام هم می بینی که دقیقاً با همین روش ها کار می کنند و دو لا پهنا می کنند توی پاچه ملت.
دوستان به علت این خیانتی که ایرانسل به مشترکین دائمیش کرده(افزایش دو برابری هزینه مکالمه و حذف اینترنت هدیه) میخوام اون تقریبا 90 تومن اعتبار داخلش رو بسته بخرم و بعد از استفاده سیمکارتمو شوت کنم تو سطل زباله نظرتون چیه؟
ترابردش کن منطقی تره
بعدا دیگه نمیتونی ایرانسل بگیری ( به اسم خودت)
دادا دوستمون درست میگه،ترابرد کن
من خودم ترابرد کردم همراه اول ، تا الان ک حساب کتاب مکالمه ها درست بوده
یه قسمت تو پیشنهاد ویژه هست که اینترنت یک گیگ ساعتی بسته به ساعتش میفروشه،
خواستم بگم که اونمگرون کرد ایرانسل!!!!
الان فقط بسته نامحدود ۱،۲و ۳ ساعته ۲-۸ صبحش خوبه! به ترتیب ۹۰۰-۱۵۰۰و ۲/۰۰۰ تومن و به کار میاد ، فقط نمیدونم مصرف منصفانه داره یا خیر و اینکه بعد از یک سقفی سرعتش کم میشه یا نه !
که از ایرانسل بعیده کم نکنه ! تو این قضیه استاد هست !
مثلا پرداخت قبض قبل از موعد یک روز نامحدود میداد همون نیم ساعت اول سرعت واقعی بود بعدش میومد 15k/s [emoji28][emoji28]
کلا بیخیال میشدم.
Last edited by 01110362; 08-10-2018 at 08:40.
یه چیزی که الان متوجه شدم :
خواستم قبض ایرانسل پرداخت کنم مثلا ۱۰/۰۰۰ تومن قبض شماست تو برنامه MyIrancell,زمان پرداخت از خود اون ۱۰/۰۰۰ تومنی که میخوای بابت قبض بدی ۸۲۵ تومن بابت مالیات کم میکنه و بقیشو بابت قبض حساب میکنه !
یعنی مجددا ۸۲۵ تومن بدهکار هستید [emoji58][emoji58]
پرداخت قبض که انتخاب میکنی تو برنامه مثل خرید شا رژ حساب میکنه!![]()
Last edited by 01110362; 08-10-2018 at 09:10.
صادقانه بگم، یه بار ۱۰۰ گیگ کامل رو دانلود کردم تو یه روزشیادش بخیر
اما اره اکثرا افتمیکرد
این یک گیگ ساعتی ، ساعت ۵ تا ۶ رایگان بود و ۶-۷ ۵۰ ت
که خیلی وقت ها دانلود منو راه مینداخت. یکی دو بار در ماه فعال میکردم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)