تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3229 از 4751 اولاول ... 2229272931293179321932253226322732283229323032313232323332393279332937294229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,281 به 32,290 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی الان من باید چه قدر دانلود کنم تا کاملا سرعتمو محدود نکنن یعنی محدودیتی به صورت مشخص وجود داره (تو حالت ECO )؟
    به نظر شما چه سرویسی خوبه؟
    مقدار مشخصی نداره بستگی به میزان دانلودهاتون هم داره.
    سرویس های اکو که محدود میکنن ارت هم نامحدود واقعی نیست در کل هیچ کدوم از سرویسهاشون بدرد نمیخوره

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

کسی نمیتونه کاری بکنه ؟
    برای من مشکلی نیست به راحتی دانلود میشد

4. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم

6. 2 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
    تورنت مگه ترافیک جدا داره که بخواد تموم شه ؟! تورنت فقط یه پورت جدا داره که گاهی میبندن و همگی با هم قطع میشن . تو هفته اخیر این جور که شما میگی بسته نبود.
    ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟

8. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم
    بنظر من که خیلی بعیده!!!هم اینکه 512 رو به این راحتی بده هم اینکه نامحدود باشه!

10. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مودمتونو از نو کانفیگ کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

هروقت اینطوری میشه مجبور میشم مودم رو دوباره کانفیگ کنم ، ولی بازم میشه!!
    الان البته کمتر شده

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

share نکردن از ساعت 1تا 3 سرعت دانلود شما را محدود کردن اگر هم بازم دانلودتون زیاد باشه کلا محدود میکنن این یکی از سیاست های مذخرف این شرکت مذخرف هست!
    دوستان امیدوارم ناراحت نشید از حرف من..

ولی یکی از بهترین سیاستهای شاتل همین محدود کردن شبانه بود.. چون من خودم شخصا اصلا شبها دانلود ندارم! با سرویس اکو 512، فقط وبگردی و فیس ..وک و تحقیق و..

طول روز که مشغول کار هستم و شب یک به بعد انلاین میشدم اصلا نمیشد از نت استفاده کرد! من نمیدونم چرا ولی این سیستمی که گذاشتن روی پینگ هم تاثیر گذاشته و سرعت لود صفحات هم بالا رفته..

من که ازشون متشکرم !

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها سلام. من می خوام از شاتل یه سرویس اکو 512 بگیرم با 2 گیگ ماهیانه... می خوام بدونم سرویساش خوبه یا نه؟ من می خوام واسه وب گردی و دانلود شبانه. راستی می خوام با وای فای موبایلمم استفاده کنم ازش. شاتل خوبه؟ چه مودمی بگیرم؟ ساکن کرجم بچه های کرج اگه هستن بگن راضین یا نه خیلی مهمه واسم....
    سلام من دو ساله شاتل دارم و راضی هستم.. . من تهران هستم ..میدونید که توی ایران ایده ال وجود نداره.. من توی شرکت پارس دارم ولی از شاتل راضی تر هستم.. پشتیانی خوبی داره ( هرچند گاهی اوقات یه کم ببخشید گیج بازی در میاورند)

سرعت روزانه اگه از مرورگر خوبی مثل کروم استفاده کنی تقربیا خوبه ...دانلود روزانه روی همون 64-70 که باید باشه هست!

دانلود شبانه و پینگ شبانه قبلا تعریفی نداشت الان بهتر شده ولی

بهترین نیست ولی بین بدو بدتر؛ این بده است!!..

اکو 512 تا اونجاییکه من میدونم با 3 گیگ هست، اگه در روز دانلود نکنی و بازی انلاین زیاد نداشته باشی سه گیگ بسه! در غیر اینصورت کم میاد!
    Last edited by parisa6628; 20-07-2011 at 12:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض راهنمايي در انتخاب مودم مناسب و ارزان

در جواب شما:
    1-خیلی ممنون واقعا مودم خوبی است
    2-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
    3-هیچ تفاوتی نداره فقط نون اسمشو میخورند
    4.نگران نباش این شرکت شاتل هم پول راه اندازی را از من گرفت ولی من خودم مودمم را کانفیگ کردم به همراه این مودم یک دفترچه راهنمای فارسی هست و یک سی دی راه انداز که اگر طبق مراحل آن پیش بروی موفق خواهی شد خودت مودم را تنظیم کنی
    من هم در مورد مودمها وتنظیمات آنها چیز زیادی نمی دانستم ولی با کمی دقت و مطالعه موفق شدم خودم راش بندازم
    5.در هر صورت من در خدمتم که اگه خواستی کمکت کنم هر جای تنظیم با مشکلی مواجه شدی تاپیک بزن که من راهنماییت کنم
    در پایان آرزوی موفقیت میکنم برات
    وقت بخیر.
    با سلام و خسته نباشيد به شما دوست مهربان

-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
    دقيقا اين حرف شما را تاييد ميكنم.چون بنده ديروز به شركت پارس انلاين زنگ زدم و گفتم اين مودم (TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G) چند قيمتي است ؟ -> گفتن 57 تومان !!
    در صورتي كه همين مودم را تو سايت هاي معتبر فروش كالا در ايران با تحويل رايگان به قيمت 45 - 47 تومان به فروش ميرسد !

ظمنا چون بنده اولين بار است كه ميخوام ADSL را در منزل تجربه يا خريداري كنم واسه همين دارم از راهنمايي و تجربيات شما دوستان عزيز استفاده ميكنم

پس در نتيجه بنده اين مودم TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G را خريداري ميكنم ؟!

در صورت امكان شما هم مودمي را كه داريد از آن استفاده ميكنيد را هم ذكر كنيد ممنون ميشم

با تشكر فراوان از شما دوست عزيز و محترم

15. این کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ّ
    بستگی به منطقتون داره . ولی کلا راسته .
    ولی 512 رو به هر کسی نمیدن . هیات علمی و بند پ

من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
    ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟
    این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •